Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה זה "עבודה"? עקרונית הרכב מבוטח למערות עסקו של המבוטח, למעט שורת החרגות כגון הסעת נוסעים או הוראת נהיגה. מפורט בפוליסה, בדוק בה.

אבל כיוון שלא ציינת במה עיסוקך אי אפשר 

לכוון אותך, והתשובה הרשמית והקובעת היא זו של חברת או סוכן הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

מה זה "עבודה"? עקרונית הרכב מבוטח למערות עסקו של המבוטח, למעט שורת החרגות כגון הסעת נוסעים או הוראת נהיגה. מפורט בפוליסה, בדוק בה.

אבל כיוון שלא ציינת במה עיסוקך אי אפשר 

לכוון אותך, והתשובה הרשמית והקובעת היא זו של חברת או סוכן הביטוח.

חברת הביטוח שלי אמרו במפורש אם אני יעבוד עם הרכב במשלוחים הפוליסה לא תהיה תקפה, כי הם אמרו שהפוליסה לא מכסה את זה ואין להם ביטוח רכב למטרות עסקיות/עבודה, היות ואתה מקבל כסף מהמשלוחים אז כביכול נחשב שהרכב משמש אותך "לעבודה" שאלתי עוד חברות ביטוח הם אמרו שאי אפשר לעשות ביטוח כזה, אלא הביטוח רק לשימוש פרטי.

פורסם
לפני 6 דקות, guya72 כתב:

במקרה הכי גרוע, אם אף אחד לא מוכן לבטח אותך בביטוח חובה, אז יש את ביטוח הפול

https://pool.org.il/

זה ים כסף לשנה, בהתחשב בכך אם אני אתחיל לעבוד בשליחויות עם הרכב שלי, מבחינת ביטוח רגיל לעשות אין לי בעיה כי אני לא מסורב ביטוח.

ונראה לכם הם מבטחים? רכב למטרות עבודה?

פורסם

תחליט - האם חברת הביטוח מכסה את עצם זה שאתה עובד עם הרכב בשליחויות או לא ?

אם אינה מכסה זאת, אז אין טעם להמשיך מאחר ובמקרה של תאונה, חברת הביטוח תנפנף לראווה בכך שהפרת את תנאי הפוליסה/ שיקרת לה ותזרוק אותך מכל המדרגות (אבל כמובן שהיא תיקח את התשלום עבור הפוליסה).

לגבי חברת הפול - היא מבטחת בביטוח חובה את כל מי שחברות הביטוח מסרבות לבטח עקב היותו סיכון גדול עבורן (לכן המחיר היחסית גבוה)

פורסם

ביטוח חובה אף חברה לא מבטחת דו"ג חוץ מהפול, למיטב ידיעתי. לגבי עבודה הם יכולים להגיד בע"פ מה שהם רוצים, בשורה התחתונה כתוב בפוליסה שזה כולל מטרות עסקיות.

בביטוח צד ג' זה אולי שונה, אצלי כתוב שזה לא כולל שליחויות אבל  עשיתי בשומרה.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, guya72 כתב:

תחליט - האם חברת הביטוח מכסה את עצם זה שאתה עובד עם הרכב בשליחויות או לא ?

אם אינה מכסה זאת, אז אין טעם להמשיך מאחר ובמקרה של תאונה, חברת הביטוח תנפנף לראווה בכך שהפרת את תנאי הפוליסה/ שיקרת לה ותזרוק אותך מכל המדרגות (אבל כמובן שהיא תיקח את התשלום עבור הפוליסה).

לגבי חברת הפול - היא מבטחת בביטוח חובה את כל מי שחברות הביטוח מסרבות לבטח עקב היותו סיכון גדול עבורן (לכן המחיר היחסית גבוה)

זה אפשרי כפל ביטוח? אחד ביטוח לזה ואחד רגיל? או שצריך לבטל? את הנוכחי? וכמה זה בערך עולה?

אני כרגע לא עובד בשליחויות אני מתכוון לעבוד.

לפני שעתיים, 2pac כתב:

ביטוח חובה אף חברה לא מבטחת דו"ג חוץ מהפול, למיטב ידיעתי. לגבי עבודה הם יכולים להגיד בע"פ מה שהם רוצים, בשורה התחתונה כתוב בפוליסה שזה כולל מטרות עסקיות.

מדובר על ביטוח רכב לא דו גלגלי.

נכון שכתוב שזה למטרות עסקיות של בעל הפוליסה אבל הם רשמו לי שהם לא מבטחים במקרה של עבודה בשליחויות.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

אפשרי כפל ביטוח. אפשרי גם לבטח בכל חברות הביטוח הקיימות.

השאלה היא : מה זה יתן לך ?

במקרה של תאונה, רק חברה אחת תיתן לך כיסוי ביטוחי. כל שאר הביטוחים יהיו מיותרים. לא תוכל להפעיל מספר פוליסות על אותו אירוע ביטוחי (כאשר מדובר על ביטוח חובה)

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, guya72 כתב:

אפשרי כפל ביטוח. אפשרי גם לבטח בכל חברות הביטוח הקיימות.

השאלה היא : מה זה יתן לך ?

במקרה של תאונה, רק חברה אחת תיתן לך כיסוי ביטוחי. כל שאר הביטוחים יהיו מיותרים. לא תוכל להפעיל מספר פוליסות על אותו אירוע ביטוחי (כאשר מדובר על ביטוח חובה)

כרגע יש לי ביטוח תקף ולבטל אותו לא רעיון טוב.

אני כרגע אעשה אצל הפול לחודש ביטוח מיוחד שיכסה לעבודת שליחויות עם הרכב.

השאלה היא אם הם באמת עושים ביטוח כזה וכמה ביטוח כזה עולה לשנה+- עד כמה הוא יקר מביטוח רגיל?

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
בתאריך 22.12.2022 בשעה 01:26, 2pac כתב:

כל חברות הביטוח שקיבלתי מהן הצעות (לביטוח חובה) גם למכונית וגם לדו״ג -- סה״כ 7 חברות, לפני כמה שבועות, הדגישו בתישאול שזה לא כולל שום שימוש שדורש הכרה בהוצאות הרכב למס הכנסה (כלומר, היה צריך להתחייב מראש שלא יהיה שימוש כזה), מעבר להדגשות הרגילות שהרכב לא יכול לשמש להסיע אנשים או מטען בשכר (כלומר שליחויות מכוסות), או השכרה, או לימוד נהיגה, או שירותי אמבולנס.
איזה שימוש עסקי יש שבו לא מצהירים על ההוצאות לצורך ניכויי מס?

פורסם
לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

כל חברות הביטוח שקיבלתי מהן הצעות (לביטוח חובה) גם למכונית וגם לדו״ג -- סה״כ 7 חברות, לפני כמה שבועות, הדגישו בתישאול שזה לא כולל שום שימוש שדורש הכרה בהוצאות הרכב למס הכנסה (כלומר, היה צריך להתחייב מראש שלא יהיה שימוש כזה), מעבר להדגשות הרגילות שהרכב לא יכול לשמש להסיע אנשים או מטען בשכר (כלומר שליחויות מכוסות), או השכרה, או לימוד נהיגה, או שירותי אמבולנס.
איזה שימוש עסקי יש שבו לא מצהירים על ההוצאות לצורך ניכויי מס?

כן אבל שליחויות בחברה ולא שליח עצמאי לא נחשב.

ולטענתם כן.

פורסם

לדעתי עבודה לא משתלמת דלק עולה כ 220 שקל מיכל מלא, נניח כל יומיים מתדלק יוצא בחודש כ 3,300 רק דלק לא כולל בלאי, תיקונים, ביטוח.

• תוכן חדש...