Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני מחפש לקנות רכב דיזל כיוון שאני הולך קילומטראז' גבוה( אני גר בראשון לציון ועובד בחיפה). אני נוסע בדרך כלל לא בשעות של פקקים ונגד הכיוון של הפקקים. אני בעיקר חושב על דיזל כי זה יותר חסכוני. כרגע אני מוצא רק רכבים של רנו(קליאו וקפצ'ור)  בטווח המחירים שלי ועם צריכת דלק טובה. עשיתי כבר נסיעת מבחן על קליאו 2018 עם 55000 קילומטר ואני לא יכול להכחיש שזה הרגיש הרבה פחות טוב מנסיעה על בנזין. השאלה שלי זה אם אני בכיוון לא נכון בכלל ויש רכבים שאני לא חושב עליהם?( רכבים חסכניים, דיזל ולא יקרים יותר מדי לקנייה )

פורסם

מה בדיוק הרגיש לך לא טוב?

הדיזליות של רנו טובות וחסכוניות ודווקא מתאימות מאוד לסוג הנסועה שהזכרת. אם תכתוב מה התקציב שלך, ניתן יהיה למקד אותך יותר. אתה יכול לחפש פלואנס או מגאן 3 סטיישן מהשנתונים האחרונים שהן שווקו (סביבות 2016), מיד פרטית בלבד, שלא נסעו יותר מדי. רכבים חסכוניים, נוחים ומתאימים ככפפה לנסיעות ארוכות. הקליאו דווקא פחות מתאימה למשימה הזו, פחות נוחה משמעותית, ולמרבה הפלא גם לא יותר חסכונית מאחיותיה הגדולות. אם התקציב שלך מספיק גדול תוכל לחפש גרנד קופה, בידוד הרעשים שלה משמעותית יותר טוב.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

• ספונסר פורום
פורסם

מה התקציב?

ניתן לחפש דיזלים של קבוצת PSA שגם הם אמינים ונוחים לא פחות מרנו, ואם נאמר בעדינות תהיה בידיים של יבואן שקצת יותר מסתכל לכיוון הלקוח מאשר קרסו, לפי סיפורי האימה שמופיעים תדיר ברשת...

למשל - פיקאסו C4 דיזל, כמובן ברלינגו או פרטנר (זהירות מקילומטראז' בשמיים!), ואם התקציב נמתח לאזור 90K אז ה-3008 דיזל פשוט נהדרת לנסועה שלך.

אין ספק שהכיוון שלך נכון - טורבו דיזל טוב יתן בנסועה בין-עירונית פייט רציני ביותר להיברידית, עם מכלול אחד פחות לדאוג בגינו. 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

בלי שפבל יכעס עלי, just saying

🚆עולה בראשונים 8:10, יורד במרכז השמונה 9:40

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

היית מכניס למשוואה את ה C3 פיקאסו - בזכות ולמרות החסרונות.
בצד החסרונות - גיר רובוטי אבל כזה שמתפקד לא רע בכלל ! ויחסית אמין !
+ המאייד מזגן הוא נקודת תורפה בחלק מהאקסמפלרים, כדאי לבדוק (ולהריח) שאין שם בעיה (תמיד טוב לנסות לתחקר את בעל הרכב איך המזגן וכל כמה זמן הוא ממלא גז [כאילו שזה טבעי] ).
בנסועה כמו שלך - כן כדאי לבצע יישור קו (אני הייתי מחליף סט מצמד ומפעיל מצמד כתחזוקה מונעת עם רכישת רכב כזה).
בצד היתרונות - חסכוני, מחיר בדיחה, אמין, מרווח יחסית לגודלו, תמורה נהדרת לכסף.

ביד-2 יש כמה אסמפלרים עם כ 100-130K ק"מ, במחירים מצחיקים (30K ומטה).
עם סבלנות, אפשר לדוג מכוניות פרטיות עם ק"מ הגיוני ובמצב לא רע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, דורון קורן כתב:

התקציב שלי הוא עד 70,000. הפלואנסים שראיתי במחיר יותר גבוה מזה בהרבה אלא אם כן אני הולך בשנתונים או בקילומטראז הרבה אחורה

אתה כנראה מתכוון לגרנד קופה. הפלואנסים האחרונים עלו על הכביש ב-2017, נמכרים בהרבה פחות מ-70K.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Jack457 כתב:

בלי שפבל יכעס עלי, just saying

🚆עולה בראשונים 8:10, יורד במרכז השמונה 9:40

לקחת לי את המילים מהמקלדת. רציתי לכתוב דיזל של רכבת ישראל.

שני בני משפחה שלי עושים זאת יום יום בכיוון ההפוך (גרים בחיפה, עובדים בת"א ובר"ג). מבחר של 4 רכבות בכל שעה.

כמובן תלוי איפה בחיפה הבחור עובד ובהתאמת שעות העבודה שלו (מן הסתם בראשל"צ הוא יתנייד ברכב הפרטי כך שהמיקום פחות בעייתי).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...