Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקר בגלגל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

בדרך לעבודה, בעת הזדחלות של 20 קמ"ש בעיר, התחלתי שומע רעש של "תקתוקים" מהצד האחורי של הרכב. כבר חשבתי שעליתי על איזה קרטון שנגרר עם הרכב, אך לתדהמתי הג'אנט האחורי שהשמאלי היה שעון כולו על סחבת גומי שפעם נקראה צמיג...

אלו ההערכות שלי:

א. אם אכן מדובר במוות טבעי, שהרי הוטחה לעבר צמיג זה ההערה 'בעל בלאי יתר' בבדיקה במכון, אני בר-מזל שהוא התפגר ב-20 קמ"ש...

ב. אני גם נוטה להאמין שגורם עוין אלי חיבל בצמיג. האם זה אפשרי? לגרום חבלה שכך שרק במצב נסיעה הצמיג יתפגר? הספקולציה הזו עלתה אצלי מאחר ומתחילת הנסיעה הרגשתי שהרכב "לא סוחב" - זכור לי שאפילו בדקתי שאני בהילוך ראשון ולא בשלישי בטעות... :? ואכן הייתי בראשון. האם יש כאן רצף הגיוני, איזשהו סדר בדברים, איזו עקביות (pattern) שיכולה לחזק את ההשערה הזו?

ולשאלות:

א. האם נגרם כלשהו נזק לצמיג, לג'אנט או לאחד המכלולים שיש להם נגיעה בדבר, בעקבות הנסיעה?

ב. על איזה צמיג בעל יחיס תמורה\מחיר טוב, אתם ממליצים? (רכישה והתקנה באזור חיפה חובה! מידת צמיג 175/65R14)

ג. הרכב כרגע חונה על שיפוע קליל (כמה מעלות בודדות להערכתי). האם יש סיכון כלשהו בהחלפת הגלגל במצב הזה?

תודה והמשך יום טוב!

:idea:
פורסם

כמה זמן נסעת לפני ששמת לב?

יכול מאוד להיות מוות טבעי, במיוחד אם לא בדקת לראות מה מצב הצמיג לפני תחילת הנסיעה (יכול להיות שהיה כבר חצי ריק).

בכל מקרה בפנצ'ריה יוכלו לראות בדיוק אם מישהו חורר לך אותו.

מומלץ להחליף שני צמיגים כל פעם ביחד, ואם אינני טועה באיזורך יש סוחר מאוד זול (כרגע לא זוכר את שמו) חבר'ה מהאיזור בטוח ידעו..

מה הקשר בין השיפוע להחלפת הצמיג? כל עוד הרכב יציב לא צריך להיות לך שום בעיה... תרים בעדינות על הג'ק ותראה, או שתתגלגל למקום ישר יותר...

...Carpe Diem

פורסם

אדם שחייו יקרים לו וצמיגו 'בעל בלאי יתר' קודם מחליף!!נזכיר כי שני הצמיגים על אותו סרן חייבים להיות מאותו הדגם כך כנראה תקנה שני צמיגים

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אדם שחייו יקרים לו וצמיגו 'בעל בלאי יתר' קודם מחליף!!נזכיר כי שני הצמיגים על אותו סרן חייבים להיות מאותו הדגם כך כנראה תקנה שני צמיגים
אתה צודק. אני כועס על עצמי ומתנחם בעובדה שזה קרה בזמן זחילה... אין לתאר מה היה מתרחש אילו הייתי בדרך בין-עירונית. wil אמר לי להחליף דבר ראשון את הצמיגים האחוריים; אבל לא שמעתי לעצתו.

הרכב אצלי קצת פחות משבועיים, כאשר בזמן הרכישה הבעלים הקודם אמר שאלו צמיגים בני שנה וקצת.

הסברתי כי מדובר בצמיגי ברידג'סטון - הדגם שמגיע עם הרכב מהמפעל. הוא טען שהחליף ברידג'סטון בברידג'סטון ואני האמנתי. :roll:

המליצו לי על יוקוהמה S306. מה דעתכם?

מהי העלות הכוללת של זוג כזה?

פורסם

צהריים טובים,

החלפתי היום את זוג הברידג'סטונים האחוריים בזוג פאלקנים מדגם SN816 שלפי חיפוש בפורום הבנתי כי הם המומלצים במחיר נמוך. עלו לי 500 ש"ח כולל איזון והרכבה... אני חושב שמדובר במחיר סביר למדי.

תודה לעוזרים!

פורסם

איזה מידות צמיג?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

fuck it!!!

קמתי היום בבוקר והצמיג הדנדש של Falken מפונצ'ר!!!

ללא ספק מישהו עוין עשה לי את זה... וגם את הקודם.

אני כל כך עצבני!

למה? למה?! סך הכל פאקינג יאריס משומשת, יש לי יגואר ליד הבית??

:|:shock::x :x

ומה המשטרה המסורסת שלנו כבר מסוגלת לעשות? *בוכה*

פורסם
fuck it!!!

קמתי היום בבוקר והצמיג הדנדש של Falken מפונצ'ר!!!

ללא ספק מישהו עוין עשה לי את זה... וגם את הקודם.

אני כל כך עצבני!

למה? למה?! סך הכל פאקינג יאריס משומשת, יש לי יגואר ליד הבית??

:|:shock::x :x

ומה המשטרה המסורסת שלנו כבר מסוגלת לעשות? *בוכה*

כנראה שמישהו לא אוהב אותך

אם זה הייתי אני, הייתי יושב בלילה ומחכה... תופס את האידיוט שעשה לי את זה ו:snipersmi לו בראש.

המשטרה לא תעשה כלום בנידון. (לא של הירי, של הפנצ'ר)

**אין בתגובה זו המלצה לרצח של ילד מסכן שמפנצ'ר צמיגים**

פורסם

אני יודע בדיוק מי עשה את זה... הבנאדם הזה עבריין מדופלם שאפילו המשטרה משקשקת ממנו, אין מצב שאני אלך איתו ראש בראש.

אני כנראה אחליף את הצמיג התקול ואקווה לטוב. :roll: אם זה שוב יתרחש, אני אעמיד את הרכב למכירה.

פורסם
אתה תמכור את הרכב רק בגלל פנצ'רים?

ומה אז תעשה, בלי רכב?

יש לי ברירה?

מי יספק לי הגנה?

אותו גוף משטרתי עמוס בירוקרטיה, שחיתות וקומבינות?

ומי יאכוף את החוק? אותם הגופים המעניקים לאנסים עונש בדמות כמה חודשי שירות\עבודה לציבור?

איך ההוא בארץ נהדרת אומר? עזובתי באמאש'ך!

• תוכן חדש...