Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מותקנת אצלי מערכת שמע כבר שנתיים, חשוב לציין שאף פעם לא עשתה בעיות, ובחודש חודשיים האחרונים יש ניתוקים של הסאב, אני יכול לנסוע 40 דקות בלי הסאב ופתאום הוא יחזור לעבוד לפרק זמן קצר בערך 10 דקות, גם בפרק הזמן הזה יש פה ושם ניתוקים וחוזר חלילה, רציתי להתייעץ ממה לדעתכם זה נובע ?

יכול להיות בעיה במגעים ? אולי במגבר או שבכלל בתוך הסאב עצמו ?

(לפעמים שאני לוקח עיקול בחדות ובמהירות הוא חוזר לעבוד לכמה זמן)

תודה מראש. 

פורסם
לפני 10 שעות, Yoni14 כתב:

(לפעמים שאני לוקח עיקול בחדות ובמהירות הוא חוזר לעבוד לכמה זמן)

הייתי מתחיל בלתקן את זה. לקחת עיקול מהר ובחדות זה מסוכן, במקרה הקל הוא עלול להתקלקל לתמיד, במקרה הרע אתה כבר יכול להבין מה יקרה...

וברצינות, נשמע כמו תקלה במגבר, הייתי במתחיל בלבצע חיזוקים למגעים, לוודא שהכל מחובר היטב. בזמן שהוא לא עובד עוצר את הרכב ובודק מגעים ואם זה משנה משהו.

אם לא אז כנראה מגבר.

פורסם

קודם כל תבדוק בית פיוז ליד המצבר שהוא לא נמס. או שהכבל לא שרוף 

יש לך מגבר 1 או 2?

כאשר זה קורה תעצור בצד בבטחה. תסכל על המגבר אם המנורה הצהובה הפכה לאדומה וזה אומר שהמגבר נכנס למצב ההגנה 

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...