Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי הונדה סיוויק היבריד 2007 מבן אדם מבוגר יד ראשונה האוטו שמור במצב מדהים 100 אלף קילומטר לפני קצת יותר משנה לא שלחתי לבדיקה לא היה נראה שצריך לבדוק משהו קצת אחרי שקניתי אותו הרגשתי שבתחילת נסיעה יש קצת רעידות הרעידות התחזקו עם הזמן זה קורה יותר בתחילת נסיעה בעלייה כנראה כשהאוטו בהילוך ראשון הייתי בהרבה מוסכים לבדוק כל אחד שיער משהו שונה אציין שהרעידה אורך שניה אבל היא רעידה קשה שמאוד מאוד מורגשת ומציקה אשמח אם משהו יודע לכוין אותי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בעבר הייתה לי הונדה CRV שנת 2004. אמנם זה רכב שונה, וגם מצויד בהנעה כפולה (אם כי הנעה זו הופעלה אוטומטית רק כשאין אחיזה), אך בגדול, מבוסס על סיוויק. שם היו רעידות בתחילת תנועה, בעיקר בעליות או תחת לחץ, שאובחנו ע"י מוסכניק, כציריות גמורות. הציריות נשלחו לשיפוץ. ייתכן ופתר את הבעיה. גם תושבות מנוע או גיר עלולות לגרום לרעידות. 

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...