Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המחשבה הסטנדרטית זה שאנשים לא מעבירים רכב הלאה סתם, אלא אם זה אבארת' והוא נזכר מאוחר מדי שיש לו 3 ילדים. כלומר שרכב שעבר הרבה ידיים זה רע, כי אחרת היו מחזיקים אותו.

לאחרונה התלוויתי לשני חברים לבדוק רכבים בני 12-15 עם מספר ידיים נמוך במיוחד שהבעלים התהדר שהרכב ברשותו הרבה זמן (+ "מעבר יד במשפחה"). בשני המקרים הרכבים היו במצב מכני גרוע/מוזנח על גבול ההשבתה. נכון שבשני המקרים מדובר ברכבי "יוקרה" לשעבר שעלות התחזוקה רק עולה. 

ההסבר שלי הוא שבהדרגה נמאס לאנשים מההוצאות והם עברו לתחזוקת שבר (במקרה הטוב), בעוד שאם הרכב היה מתישהו עובר יד, סביר שהיה עובר יישור קו ומישהו היה מתענין בו ומשקיע בו יותר, לפחות בהתחלת היד. 

ברור שרכב שעבר 10 ידיים זה או בגלל שהוא עם שימושיות מוגבלת או לימון. אבל אולי עדיף רכב שדווקא עבר 3-4 ידיים במהלך חייו?

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מניסיוני הלא-קטן אין "כללי אצבע" כל רכב לגופו.

• אהבתי 4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כאחד שמחליף הרבה רכבים.

תמיד אעדיף לקנות מיד 1.

אבל, לא אפסול גם רכב יד 10, היה לי איביזה , 06 בעלים קודמים, מצויינת הרכב היה עם 200 אלף קמ עשה אצלי 40 גלף קמ וחוץ מטיפולים וברקסים כלום לא התקלקל.

כל מקרה לגופו, לא הייתי פוסל רכב על בעלים קודמים, ממש לא

פורסם

ברכבים ספורטיביים/מיוחדים למיניהם לא נדיר לראות מספר ידיים גבוה, וזה לא בהכרח אומר משהו על הרכב עצמו.

במקרה של רכב רגיל - אכן כל מקרה לגופו, למרות שאם מדובר ברכב שעבר הרבה ידיים, במיוחד בתקופה האחרונה, הייתי חושד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא שהקשר בין מספר הידיים למצב הרכב הוא קשר סיבתי הדוק. זה פשוט שאם יש הרבה ידיים ההיסטוריה של הרכב הופכת עמומה יותר והוא יותר "חתול בשק". אולי אפשר לטעון שבדיקות מקיפות יגלו כל מה שצריך, אבל זה א. לא נכון תמיד, ו-ב. גורם יותר כאבי ראש. קל לבדוק היסטוריה של רכב מיד ראשונה ושניה, קצת יותר ידיים ואתה תתקשה למצוא מה קבור ואיפה. האם יש מציאות בידיים מתקדמות? בוודאי, אבל זה מסלול מאתגר יותר, זה הכל.

• אהבתי 2

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

לדעתי המחשבה שלך נכונה אבל כמובן כל מקרה לגופו, יש רכבים יד 1 שבורים ויש רכבים יד 5 במצב מעולה.

השאלה האם יש משהו חשוד מדי, יד 5 ב 5 שנים לא הייתי קונה גם אם הרכב היה במצב טוב.

אבל יד 5 ב 10 שנים כנראה שכן, יש איזה זמן מסוים לדעתי שבנאדם מחזיק אצלו רכב, במיוחד אם זה רכב ספורט/צעיר שקונים ואז מתקשים לעמוד בתשלומים שלו 

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תוכן חדש...