Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, שאלה של אחד שלא מבין הרבה הרכבים, אבל לא ממש מצאתי תשובה ככה באינטרנט, אז אשמח לשאול כאן:

למה הרכב צורך פחות או יותר דלק כאשר הוא נמצא באותו סל"ד אבל במהירות(הילוך) שונה?

אני מבין שהמנוע זקוק ליותר כוח(דלק תכלס) כדי להזיז את הרכב במהירות נמוכה אבל עדיין הרכב לא נגיד אנחנו רק על ה2000 סל"ד. לעומת זאת, הרכב שנמצא ב100 קמש על 2000 סל"ד הוא צורך פחות דלק.

ממה תכלס מושפעת הצריכה כי אני מניח שזה לא רק הסל"ד עצמו.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Ron Asor
פורסם

אתה מודד כמה קילומטרים הרכב נוסע על ליטר דלק.

במהירות 100 קמ"ש הרכב עובר יותר מרחק על אותה כמות של דלק מאשר הרכב שנוסע 30 קמ"ש  ( על אותם 2000 סל"ד ).

בשני המקרים יש אותה צריכת דלק לפי זמן עבודת מנוע.

צריכת דלק באותו הרכב מושפעת ממזגן, חלונות פתוחים,  כמות האנשים/ בגאז', דגם הצמיגים, סגנון נהיגה, טוואי נסיעה.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 43 דקות, Ron Asor כתב:

אני מבין שהמנוע זקוק ליותר כוח(דלק תכלס) כדי להזיז את הרכב במהירות נמוכה....

ההנחה הזאת לא נכונה.   התנגדות האויר במהירות גבוהה מחייבת את המנוע לייצר יותר כח .

תשובה מקיפה לשאלה תוכל לקבל כאן

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

בשני המקרים יש אותה צריכת דלק לפי זמן עבודת מנוע.

כדי להתגבר על הגרר ב-100  קמ"ש  הרכב  מייצר יותר כח,  עדיין באותו סל"ד, לכן  פר זמן הצריכה גבוהה יותר.

לעומת זאת המנוע מסתובב יותר  (100/30)  סיבובים  פר מרחק  במהירות 30 קמ"ש ולכן הצריכה גבוהה יותר.

הצריכה האמיתית תתקבל בשילוב שני הנתונים הללו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...