Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם חשבתי שיהיה נחמד לעשות שרשור כזה, של דגשים שלשים לב אליהם במוצרים שונים(יכול להיות גם רכבים) שנוטים לא להגיד אותם במפרט(וגם לא לדבר עליהם בביקורות).

יש מישהו שאולי יכול לחשוב שזו הטפלות לקטנות, אבל אחרים יכולים למצוא את זה בתור דיל ברייקר.

ואשמח אם זה באמת יהפוך למשהו אינפורמטיבי, ולא לויכוחים על מותג X לעומת מותג Y. 

סתם דוגמא ממוצר שקניתי ואף אחד לא דיבר על זה בביקורות. 

אוזניות אלחוטיות 1MORE COMFOBUDS PRO- מצב "האזנה לסביבה". עובד ממש ממש טוב, בטח ביחס למחיר שלהם. אבל מה? כשרצים בחוץ(איפה שהרבה ישתמשו במצב כזה מטעמי בטיחות), הוא מגביר בצורה מאוד מוגזמת רעשי רוח, מה שלגמרי הורס את חווית שמיעת המוזיקה, ככה שבסופו של דבר, הוא לא פרקטי בכלל. 

אם מישהו חשוב לו הפיצ'ר הזה באוזניות למטרה זו, עדיף שיבדוק בכול אוזניות שהוא מתכנן לקנות, אם הוא מצליח להתמודד עם רעשי רוח. 

אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות שואב אבק רובוטי, האם יש שם משהו שיכול להיות דיל ברייקר ואני לא אדע על זה מביקורות וסקירות מוצר? 

• מעניין 1
פורסם

ב2019 כשטרנד השואבים האלחוטיים התחיל לצבור תאוצה קניתי אחד של שיאומי שבאתר הראה מחיר מסוים. 

מגיע לחנות - ושם מסבירים לי שהמוצר שראיתי הוא בלי אביזרים נוספים, בלי אחריות, ואפילו בלי אריזה מקורית (מה זה אומר בכלל?). 

כדי לקבל אחריות ״אמיתית״ ולקבל את האביזרים (שלדעתי היו אמורים להגיע בכל מקרה במוצר!) הייתי צריך להוסיף עוד כ 400 שח, כשמחיר השואב אמור היה להיות 900. 

כנל לגבי גרניק של וורקס. בהרבה מקומות מציינים שהמכשיר מגיע ללא סוללה / ללא אביזרים אז לשים לב לזה. 

אולי היום זה קצת יותר מודגש מבעבר, אבל מתסכל לראות בזאפ מחיר אחד, להגיע לחנות ולקבל מחיר יותר גבוה. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

תרגיל קבוע שעושים (לפחות בעבר, אני מניח שזה לא השתנה) בחלק מחנויות הסלולר כדי להופיע בזאפ עם מחיר אטרקטיבי.

אני בדרך כלל קונה מכשירים פשוטים מאתרים בחו"ל.

לפני שנים אחדות, אחרי שהורידו את המס קניה על סמארטפונים והייתי צריך לקנות טלפון, החלטתי לקנות בארץ כי הפער היה קטן.

הגעתי לחנות וכמובן 'לא, זה נגמר. יש את אותו מכשיר עם מטען מקורי ואחריות בלה בלה בלה בתוספת של 200 שח בלבד'.

הבנתי, אני אמשיך לקנות כמו שעשיתי עד היום.

פורסם
לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

אוזניות אלחוטיות 1MORE COMFOBUDS PRO- מצב "האזנה לסביבה". עובד ממש ממש טוב, בטח ביחס למחיר שלהם. אבל מה? כשרצים בחוץ(איפה שהרבה ישתמשו במצב כזה מטעמי בטיחות), הוא מגביר בצורה מאוד מוגזמת רעשי רוח, מה שלגמרי הורס את חווית שמיעת המוזיקה, ככה שבסופו של דבר, הוא לא פרקטי בכלל. 

אוזניות יקרות אמורות לעשות את זה יותר טוב, אבל זו בעיה ללא פיתרון ממש.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי כ-ל! מוצר שהוא:

מה. כלול. באריזה.

באמאזון זה מאד שקוף, באליאקספרס לפעמים פחות. 

תמיד בודק מה אני מקבל באריזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בעליאקספרס - לראות תגובות של רוסים.

אם המוצר חרא, הם ירשמו את זה

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מבין את התגובות (של הרוב) בעלי "המוצר הגיע בזמן עוד לא בדקתי/פתחתי". כאלו זה שהמוצר בכלל הגיע ועוד בזמן מגיע למוכר יישר כח.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 29.9.2022 בשעה 23:01, davemustaine87 כתב:

במידה ואתה רוצה לרוץ עם אוזניות ולהיות מודע לסביבה - רק אוזניות עצם. אישית אני משתמש באוזניות aftershokz.

פורסם

לגבי שואב רובוטי, בדוק האם יש מישהו לקנות ממנו חלפים מקוריים בארץ במחיר שפוי.

אני עם רובורוק והוא מאוד עדין, או שהבית שלנו קשוח, אבל המברשת הראשית, הצדדית והמסגרת שמחזיקה את המברשת הראשית המקוריים החזיקו מעמד שנה+-. מודן שאמורה לספק חלקי חילוף שלחה אותי לבאג, ששלחו אותי למודן עד שויתרתי והזמנתי מאמזון. התחליפיים לא משתווים למקוריים בש*ט, ונדפקים די מהר. אני מאשים את הילדים שלי :) כי הוא נתפס על איזו גרב שזרוקה איפשהו מתחת לשידה, מיטה או וואטאבר, לא מבין שהוא בצרה ורץ איתה חצי בית עד שהיא חונקת אותו ואז הוא מרים דגל לבן.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...