Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו מעוניינים להחליף את הסיטרואן c3 שלנו שהפכה קטנה מאז שהצטרף אלינו תינוק והפך אותנו ל-3 (+ עגלה :-) )

על הפרק - כל הרכבים חדשים מהסוכנות:

סיטרואן c5 aircross החדשה שיין פק

פג׳ו 3008 1.6 פרמיום

סיאט אטקה fr

קיה ספורטג׳ פרמיום / ex

יש לא מעט דילמות, בין היתר בנוגע לגיר של vw שעלול להתחמם ותעלת ההינע הדי גדולה מאחור, הסחירות של סיטרואן (והשירות במוסכי לובינסקי) או צריכת הדלק המטורפת של הספורטג׳.
בשורה התחתונה אנחנו מחפשים את החבילה המשתלמת ביותר.
יש עוד רכבים שאנחנו צריכים לשקול?

פורסם

משעשע יש שרשור ארוך על אלטרנטיבה שעשויה לפגוע לא רע בצרכים שלכם ושל עם ישראל.

טויוטה קורולה קרוס.

ממליץ להרשם לרשימת ההמתנה כי הוא ככל הנראה ימכר כמו לחמניות חמות ותאלצו להמתין בהנחה וימצא חן בעינכם.

עם מוניטין אמינות גבוהה, מנוע היברידי חסכוני, שוק יד שנייה חזק כיאה לטויוטה ועוד אחת שהיא SUV.

כמובן מומלץ בחום לבצע נ.מבחן ןלבחון את כלל המתחרות על מנת לקבל אינדיקציה.

פורסם

מי אמר שטויוטה קורולה קרוס מספיק מרווחת ל 3 נוסעים מאחורה?

מבחינת חלוקת המושבים, סיטרואן C5 איירקרוס הכי מתאימה למצב המשפחתי החדש.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הם זוג + תינוק ועגלה.

הם לא זקוקים לרכב הכי גדול בקטגוריה.

הסיטרואן נהדרת ואני המלצתי עליה למכרים, אבל הם חוששים באשר לאמינות וסחירות אז נדמה שלטויוטה יש יתרון משמעותי

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ממה שרשמת, הפיג'ו 3008 בסיכום נותנת תמורה הכי טובה בתור חבילה. ומנוע ה 1.6 שומר על ערכו בשוק המשומשות.
אני מניח שגם יהיה לך יותר נוח לעשות טרייד-אין על ה- C3 מול לובינסקי ואולי תקבל מחיר מחירון (למרות שעם השוק של היום, בהחלט סביר לנסות ולמכור גם את ה- C3 במחיר מחירון, ובזמן סביר).חוץ מזה, אם הממשק בתא הנוסעים וההגה הקטן של ה- C3 מתאים לך, אז סביר מאד שגם ה- 3008 יתאים.

לגבי רכבים נוספים - תוסיף לרשימה את מאזדה CX5. צריכת דלק לא משהו, אבל שומר על ערכו ומרגיש איכותי מבפנים. אפשרי גם עם מנוע 2.5 שיהיה חזק יותר, אם זה חשוב לך. יש לו גם תיבת הילוכים אוטומאטית רגילה.

והכי חשוב - נסיעת מבחן בכל הדגמים  יכולה מאד לעזור לך בהתלבטות (ורצוי עם כל בני הבית +העגלה) .

בהצלחה

פורסם

בסי 3 אין הגה קטן, הגה קטן ניתן למצוא בפג'ו.

לי יש גם סי3 וגם סי5, אני יכול להגיד שסי 5 עבור משפחה היא נהדרת.

מאוד שימושית, תא מטען גדול ומאוד מאוד נוחה.

אני לקחתי את גרסת הדיזל, בדיעבד הייתי הולך על הבנזין בגלל העצלות של הדיזל (למרות שיש בדיזל המון המון כוח)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מרחב המחיה לא חייב להיות הכי גדול אך מספק בכל אופן. 

לדעתי כל האופציות שהועלו הן ראויות ויעשו את העבודה ללא דופי. 

כרגע מה שנותר הינו לבצע נסיעת מבחן ולבדוק לאיזה רכב אתם הכי מתחברים. 

אנא קחו בחשבון ותכתבו אם צפויה התרחבות נוספת של המשפחה, ותוסיפו בבקשה מה הצרכים היומיומיים והדרישות מהרכב. 

פורסם

יש לנו כוונה להתרחב

לגבי רכב חשמלי- אנחנו גרים בבניין ועמדה קבועה היא נושא בעייתי עם התשתית הקיימת.

Phev יכול לבוא בחשבון, בעיקר כי שקע חשמלי סטנדרטי יש לנו ליד החניה, ואנחנו נוסעים בעיקר נסיעות קצרות באמצע השבוע. העניין הוא שפגו פלאגאין הייבריד עולה כרבע מליון שח, ולכן אנחנו מעדיפים רכב בנזין עם צריכת דלק שפויה 😊

פורסם

בהנחה הסבירה שתחזיקו ברכב תקופה לא קצרה (אז המיתוסים על הסחירות נמוכה חשובים פחות), C5 וה-3008 שניהם תענוג. אני נהניתי במיוחד ב-C5 שיש לה עיצוב פנימי ושימושיות פשוט חכמים, אבל זה כבר טעם אישי. 

אם מרחיבים קצת את החיפוש קנינו במשפחה CX5 מרווחת ואיכותית ובהחלט מומלץ אבל לא בהכרח יותר מהצרפתיות הנ"ל . מזל טוב ובהצלחה!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...