Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3000 ש"ח הנחה זה קנייה של 20,000. חשבתי שאתה מדבר על אייפון ושעון או משהו דומה.

תחשוב גם על ההיסחבות עם הכל בתח"ץ חזרה.

אם כבר עושים את כל הנסיעה לא שווה כבר לעשות איזה סופ"ש על הדרך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 19.9.2022 בשעה 22:13, guya72 כתב:

אם אין, אז רכבת לנתב"ג, וטיסה לאילת.

לא שווה את הזמן.

צריך להגיע שעה וחצי לפני, לטוס 30-60 דקות (תלוי אם זה ATR או לא), לתפוס מונית או אוטובוס לעיר (משהו שלוקח עוד חצי שעה בערך).

ובנוסף אם הוא יורד ברכבת של נתב"ג הוא יורד בטרמינל 3 ויצטרך לקחת שאטל לטרמינל 1 ממנו יוצאות הטיסות לאילת. עוד זמן.

כבר עדיף לנסוע לבאר שבע מרכז ושם לקחת אוטובוס, בבאר שבע התחנה המרכזית ותחנת הרכבת המדוברת (באר שבע מרכז) צמודות אחת לשניה, להבדיל מערים אחרות.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בנסיעה המשפחתית האחרונה שלי לאילת אשתי ואחת הבנות טסו ואני והשנייה הגענו בנסיעה. הן לקחו מונית לנתב"ג, יצאנו חצי שעה אחריהן, עצרנו אצל הבדואי ביציאה מהמכתש לתה וחיכינו להם ברמון שהמטוס שלהן יגיע.

פורסם

לא מפתיע אותי.

אם צריך לחכות למזוודות אז הזמן מתארך עוד יותר (אם כי לא רלוונטי לפות"ש).

טסתי פעם אחת לאילת, לא אעשה זאת יותר.

עם הרכב ייקח לי בערך אותו זמן, אבל אני לא מוגבל בזמני יציאה ולא צריך לבזבז את הזמן שלי בתורים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בתאריך 21.9.2022 בשעה 11:10, dorsht כתב:

לא מפתיע אותי.

אם צריך לחכות למזוודות אז הזמן מתארך עוד יותר (אם כי לא רלוונטי לפות"ש).

טסתי פעם אחת לאילת, לא אעשה זאת יותר.

עם הרכב ייקח לי בערך אותו זמן, אבל אני לא מוגבל בזמני יציאה ולא צריך לבזבז את הזמן שלי בתורים.

אנשים כבר למדו שעדיף לעלות למטוס אפילו עם 10 שקיות סופר, רק לא לקחת מזוודה או תיק גדול.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

כשטסתי למינכן היתה משפחה שחשבה כמוך. זה נגמר בזה שהם קנו 6 טרולים (המזוודות, לא אלה של הפורום) שנשלחו לבטן המטוס כדי להכניס את השקיות ובקושי הספיקו לעלות לטיסה.

• מצחיק 2

פורסם
בתאריך 20.9.2022 בשעה 21:29, boy23 כתב:

בדקתי אלו המסקנות:

מחיפה - חוף הכרמל:

יוצא אוטובוס לאילת 3 פעמים ביום - 7 בבוקר, 6 אחר"צ ו11 בלילה 

חזור פעמיים ביום: ב2 בצהריים וב12 בלילה

עלות:  92 שקל (+ 28 רכבת יוצא 120 שקל)

מתל אביב תחנת מרכזית: 

יוצא אוטובוס לאילת כל שעה.

עלות: 92 שקל (+42 רכבת יוצא 134 שקל)

מבאר שבע:

יוצא כל שעה +- לאילת.

עלות 30 שקל (+74 רכבת יוצא 104 שקל )

הכל דומה השאלה מה הכי סימפטי. 

לדעתי רכבת עד באר שבע עדיף, נסיעה חלקה, שקטה, בלי צפירות, בלי ברקסים, בלי סיבובים

(המחירים הם עבור סטודנטים)

מצטער איבדתי אותך, למה התכוונת בדיוק?

אתה מתכוון לקבוע יום שבו ארד לאילת ואם יש פקקים בדרך או תאונות אז לבטל/לשנות מסלול לפי רכבת/אוטובוס בלי תאונות?

תחב"צ זה מכה, בגלל זה רכבת עד ב"ש נשמע חלומי. כל דקה שאתה פחות על הכביש עושה לי טוב בלב.

איך זה הולך באוטובוסים האלה? כל אחד תופס שני מושבים? או שמפוצץ ב50 אנשים?

מישהו זרק לעברי כי שאני יכול לרכוש רק אייפון אחד זה נכון? אחד לבן אדם.

אין אפשרות לקנות גם לאחותי?

החישוב שגוי בהנחה שזה הלוך ושוב באותו יום (מסתיים ב 4 לפנות בוקר למחרת). חופשי יומי מעל 225 קמ באוטובוסים,כלומר חיפה-אילת,=74 שח

חופשי יומי 120-225 קמ משולב רכבת=74 שח- יכסה נסיעה ברכבת מנהריה לב"ש+אוטובוס מבש לאילת,אבל לא תוכל לחזור באוטובוס אילת-חיפה.

התעריפים ללא הנחות  https://pti.org.il/derekh-shava/

תזכור שבזמן הקרוב הרכב האחרונה מבש יוצאת לפני 8 בערב ובשום אופן לא לעלות על 392!

• רעיון טוב! 1
פורסם

מישהו זרק לעברי כי שאני יכול לרכוש רק אייפון אחד זה נכון? אחד לבן אדם.

ברשתות הגדולות אני יודע שיש הגבלות.

אני לא יודע מה יקרה אם תקנה אחד ב-KSP ואחד באייבורי (סתם דוגמה).

לא נראה לי שזה חוקי אבל אני לא עו"ד ולא מגיע מתחום המשפטים אז תיקח את מה שאני כותב בערבון מוגבל.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, dorsht כתב:

ברשתות הגדולות אני יודע שיש הגבלות.

אני לא יודע מה יקרה אם תקנה אחד ב-KSP ואחד באייבורי (סתם דוגמה).

לא נראה לי שזה חוקי אבל אני לא עו"ד ולא מגיע מתחום המשפטים אז תיקח את מה שאני כותב בערבון מוגבל.

אני גר באילת, ומניסיון-

ברשתות שונות אין בעיה.

הבעיה היא רק בקניית אותו סוג מוצר יותר מפעם אחת בסניפי אותה רשת.

כשהלכתי לקנות ל-2 הילדים שלי סמרטפון, קניתי לבן שלי באייבורי ולבת שלי בבסט-מוביל.

היו גם מקרים שקניתי זוג מוצרים דומים אחד באייבורי ואחד ב-KSP.

לגבי חוק, גם מי שקונה טלפון אחד או מחשב נייד אחד באילת בלי מע"מ ומוציא אותו מאילת עובר על החוק.

הסיכוי שיתפסו אותו, ממש אפסי.

בדרך כלל אלו שתופסים הם "דגים שמנים" שממלאים רכב בהמוני מוצרים ללא מע"מ, או כאלה שמתחכמים ומזייפים מסמכים וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev
  • אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 17 שעות, shake כתב:

החישוב שגוי בהנחה שזה הלוך ושוב באותו יום (מסתיים ב 4 לפנות בוקר למחרת). חופשי יומי מעל 225 קמ באוטובוסים,כלומר חיפה-אילת,=74 שח

חופשי יומי 120-225 קמ משולב רכבת=74 שח- יכסה נסיעה ברכבת מנהריה לב"ש+אוטובוס מבש לאילת,אבל לא תוכל לחזור באוטובוס אילת-חיפה.

התעריפים ללא הנחות  https://pti.org.il/derekh-shava/

תזכור שבזמן הקרוב הרכב האחרונה מבש יוצאת לפני 8 בערב ובשום אופן לא לעלות על 392!

האתר שלהם לא כזה ברור,

קו אווירי מנהריה לאילת זה באזור ה400 ק"מ

אם אני מכניס את מה שאני רוצה:

image.thumb.png.19140be3c4121d6b63d44749bd4d31d3.png

זה מוגבל עד 225 אז מה הרעיון כאן?

image.thumb.png.f837bf2a896321267c327d8139ccc1e4.png

אנ רואה שיש גם אוטובוס בשעה 12 בלילה לא רק ב8,

יש מספר אוטובוסים מאילת לב"ש 392,393,397,794,391 .

מה הבעיה עם 392?

פורסם
לפני 4 שעות, boy23 כתב:

זה מוגבל עד 225 אז מה הרעיון כאן?

המחשבון לא לוקח מקרי קיצון, החישוב  פר מקטע. אין קו ישיר  וזה מתחלק ל2 מקטעים לפחות -

1 נהריה- בש  2בש אילת, שניהם שייכים לתעריף סגול 120-225 קמ.

לפני 4 שעות, boy23 כתב:

אנ רואה שיש גם אוטובוס בשעה 12 בלילה לא רק ב8,

שמעל 225 קמ ודורש חוזה אפור שלא כולל רכבת (או בעלייה באילת בוחרים בדימונה ושם סורקים שוב עד לתא, זה אחריות הנוסע)

פורסם

אתה מתכוון לקבוע יום שבו ארד לאילת ואם יש פקקים בדרך או תאונות אז לבטל/לשנות מסלול לפי רכבת/אוטובוס בלי תאונות?

סיכמת יפה את ההודעה (: 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, shake כתב:

המחשבון לא לוקח מקרי קיצון, החישוב  פר מקטע. אין קו ישיר  וזה מתחלק ל2 מקטעים לפחות -

1 נהריה- בש  2בש אילת, שניהם שייכים לתעריף סגול 120-225 קמ.

שמעל 225 קמ ודורש חוזה אפור שלא כולל רכבת (או בעלייה באילת בוחרים בדימונה ושם סורקים שוב עד לתא, זה אחריות הנוסע)

אפור לא עוזר כי אין רכבת,

אם אני לוקח שני סגולים יוצא מחיר כמו שאמרתי..

• תוכן חדש...