Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.9.2022 בשעה 16:46, shake כתב:

ובשום אופן לא לעלות על 392!

הייתי נוסע בזה לבסיס שהייתי בצבא, העלת לי פלאשבקים נוסח וויאטנם. 200+ אנשים על אוטובוס שעובר בכל חור בין באר שבע לאילת.

אחרי 3 נסיעות התחלתי לסוע ישירות לאילת ואז לעלות על 392 משם (הבסיס שלי היה לקראת הסוף של הקו מכיוון באר שבע), פחות זמן ויותר נוח.

פורסם (נערך)
בתאריך 23.9.2022 בשעה 10:45, boy23 כתב:

האתר שלהם לא כזה ברור,

קו אווירי מנהריה לאילת זה באזור ה400 ק"מ

אם אני מכניס את מה שאני רוצה:

image.thumb.png.19140be3c4121d6b63d44749bd4d31d3.png

זה מוגבל עד 225 אז מה הרעיון כאן?

image.thumb.png.f837bf2a896321267c327d8139ccc1e4.png

אנ רואה שיש גם אוטובוס בשעה 12 בלילה לא רק ב8,

יש מספר אוטובוסים מאילת לב"ש 392,393,397,794,391 .

מה הבעיה עם 392?

קו 392 הוא קו איטי יותר, לוקח לו להגיע מבאר שבע לאילת בערך 45 דקות יותר מקו 397 (4 שעןת לעומת 3 ורבע שעות).

הוא איטי יותר כי הוא עושה הרבה קילומטראז' של סיבובי הלוך ושוב בכבישי גישה לכמה בסיסים צבאיים שנמצאים באזור אילת, וכמובן מוריד ומעלה נוסעים בכל אחד מהבסיסים האלה.

באתרי המידע הרשמיים ובאפליקציות מופיע מידע שקרי (שציטטו כאן באחת ההודעות הקודמות) לפיו הנסיעה בו לוקחת כביכול 5 שעות מב"ש לאילת, אבל זה לא נכון וזה מידע שקרי שהוזן ככל הנראה כדי שאנשים לא ירצו לנסוע בו.

בפועל, במציאות, מי שנמצא בבאר שבע ויש לו עכשיו מיד קו 392 לאילת וה-397 הבא רק עוד שעה וחצי, ברור שעדיף לו 392.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 8 דקות, harhanegev כתב:

בפועל, במציאות, מי שנמצא בבאר שבע ויש לו עכשיו מיד קו 392 לאילת וה-397 הבא רק עוד שעה וחצי, ברור שעדיף לו 392.

תלוי, אני מעדיף לשבת לאכול משהו עכשיו ואז לעשות את הנסיעה ה"יותר נעימה"

ואם יש עומס של חיילים בכלל...

פורסם

עכשיו שמתי לב שהאוטובוס הזה נוסע במסלול שאני אוהב - כביש 40 ואז 12.

אבל לעשות אותו באוטובוס נשמע סיוט, עם כל העצירות והסיבובים, לא לבעלי קיבה חלשה.

ממש כמו 841 רק בדרום והרבה יותר גרוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

עכשיו שמתי לב שהאוטובוס הזה נוסע במסלול שאני אוהב - כביש 40 ואז 12.

כן, ועוצר בכל בסיס אפשרי בדרך.

חלק יש שביל גישה של רבע שעה כיוון + לחכות שהחיילים יעמיסו\יפרקו את עצמם מהאוטובוס..

לא לבעלי לב חלש, קיבה חלשה, או בעצם לא לאף אחד שלא חייב ספציפית את 392.

פורסם
לפני שעתיים, Sparrow420 כתב:

כן, ועוצר בכל בסיס אפשרי בדרך.

חלק יש שביל גישה של רבע שעה כיוון + לחכות שהחיילים יעמיסו\יפרקו את עצמם מהאוטובוס..

לא לבעלי לב חלש, קיבה חלשה, או בעצם לא לאף אחד שלא חייב ספציפית את 392.

בשורה התחתונה, קו 392 זה עוד 45 דקות.

אם ה-397 הקרוב הוא עוד יותר מ-45 דקות, זה אומר הגעה מוקדמת יותר לאילת/ב"ש.

פורסם (נערך)
בתאריך 23.9.2022 בשעה 17:09, boy23 כתב:

אפור לא עוזר כי אין רכבת,

אם אני לוקח שני סגולים יוצא מחיר כמו שאמרתי..

אתה לא מבין את השיטת חישוב, מציע לקרוא שוב בלינק או להשתמש במחשבון רב פס \אוטובוס קרוב
אי אפשר לקנות 2 חוזים יומיים, זה CAP. וגם אם נניח שיש נסיעה שחורגת מ225, אפשר פשוט להחליף בדימונה או לתקף שם פעם נוספת- החישוב פר מקטע.

לפני 5 שעות, harhanegev כתב:

אין בזה שום הגיון ובפועל  ברוב שעות היום אין מצב כזה, יש עוד קווים שעושים איסוף בלבד בבש. 392 עמוס פי 2    הכבישים לבסיסים הקטנים לא  מזהירים ועם 7 חלופות, זה לא בהכרח 45 דקות+.

יותר הגיוני  לנסוע לדימונה,48\56 יוצא כל 15 דק', ולהחליף בפרץ סנטר ששם כל הקווים עוצרים.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

היות ואני רואה שיש מי שלא הבינו אותי נכון, חשוב לי לציין ש:
1. כאשר אני כותב "יש 397 עוד יותר מ-45 דקות" ברור שאני יוצא מנקודת הנחה שכל בר דעת מבין שכל קו אחר שנוסע דרך כביש הערבה הוא טוב יותר אם הוא תוך פחות מ-45 דקות, בהנחה כמובן שיש מקום ישיבה שמור או שהנוסע מוכן לקחת הימור של לעמוד כל הדרך, 3 ורבע שעות.

2. לגבי "זה לא בהכרח 45 דקות" - ברור שלא בהכרח, זה יכול להיות גם הפרש של 37 דקות או של 51 דקות או כל מיני מספרים אחרים, אבל הזמן המצוי והרגיל של נסיעה מבאר שבע לאילת באוטובוס הוא עדיין 3 ורבע שעות בקווי כביש הערבה ו-4 שעות בקו 392. אני מדבר מניסיון אישי של מאות נסיעות בכל הקוים הנ"ל, ולא רק משירות צבאי לפני הרבה שנים אלא גם ובעיקר ממש מהשנים האחרונות.

פורסם

יש עוד דרך, נסיעה בטרמפים, יש קבוצות פייסבוק לטרמפים שלוקחים בחינם/ בתשלום סימלי עד אילת, אני אישית הסעתי עשרות אנשים ככה לאילת וממנה, זה אחלה דרך לחסוך ולהנות מהגעה מהירה

• אהבתי 1

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לפני כשעה, yosilogen כתב:

יש עוד דרך, נסיעה בטרמפים, יש קבוצות פייסבוק לטרמפים שלוקחים בחינם/ בתשלום סימלי עד אילת, אני אישית הסעתי עשרות אנשים ככה לאילת וממנה, זה אחלה דרך לחסוך ולהנות מהגעה מהירה

ואם אתה נופל על בן אדם מעיק\מציק, מה אתה עושה?

המחשבה הזאת תמיד מנעה ממני לקחת טרמפיסטים, לא באלי להכנס לפינות כאלה עם מישהו שאני לא מכיר.

אין לי בעיה לעצור ולהגיד לטרמפיסט לרדת, אבל יש כאלה שיתחילו לריב איתך ולזה ממש אין לי כוח.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...