Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכולם 

נדלק לי בחודש האחרון פעמיים המנורה של המצתי להט באמצע הנהיגה, ואז גם ירד הכח של הרכב

זה אומר שהרכב לא הצליח לנסוע יותר מ70 קמ''ש, אז פשוט כיביתי את הרכב והתנעתי  מחדש ועד עכשיו הכל רגיל כולל נסיעות רצופות של שעתיים.

אז אני רוצה לדעת קצת רקע על התקלה הזאת לפני שאני נכנס למוסך,

מה התיקון, כמה אמור לעלות, איזה חלקים מחליפים...?האם זה תיקון מורכב ומסובך??

תודה לחברי הפורום ההכי מחכימים בעולם.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, אלי122 כתב:

מה התיקון, כמה אמור לעלות, איזה חלקים מחליפים...?האם זה תיקון מורכב ומסובך??

איך אפשר בכלל להתחיל לענות על שאלה כזו בלי שיודעים פרטים מינימליים כגון דגם הרכב, מנוע, שנה, קילומטרז'.

מעבר לכך, מה שתיארת זה לא מהות התקלה אלא הסימפטום. התקלה עצמה יכולה לנבוע מהרבה סיבות, בשביל זה צריך להתחבר עם סורק ולבצע סריקת תקלות. אבל אולי אם תנדב קצת יותר פרטים, אפשר יהיה לשער או לכוון אותך יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

בחלק מהדיזליות נורת סליל משמשת גם כנורת תקלה כללית (check engine). ללכת למוסך מתמחה בוואגיות דיזל, ולסרוק תקלות. בלי זה, אתה כמו אדם שמתלונן שכואבת לו הרגל כבר שבוע ומבקש לדעת באיזה בית חולים לעשות ניתוח. קודם כל צריך לבדוק למה הרגל כואבת. אם תכתוב מהיכן אתה, אולי תקבל המלצות לאן כדאי ללכת.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

לא הגיוני שצריך להחליף מצתי להט. בחום של הקיץ הם בכלל לא נכנסים לפעולה, אלא רק בימים הקרים בחורף.

כפי שרשמו לך - הנורה הזאת מצביעה על מגוון תקלות, וצריך להתחבר לסורק ייעודי של פולקסואגן כדי לקבל תשובות מדויקות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

שגיאות שהיו נשארות רשומות במחשב הרכב עד למחיקתן. .

מה שאתה מתאר, זה כאילו הטורבו לא נכנס לפעולה מסיבה כלשהי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובות ממש עזרתם לי.

מה הסיבות העיקריות שמהן יכול להיות שטורבו לא נכנס לפעולה???

בכל מקרה מחר הכנס למוסך שיעשה בדיקה.

• תוכן חדש...