Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש נסענו לחופשה של שבוע. כשחזרתי, גיליתי ששכחתי את המזגן בסלון עובד. החופשה עלתה לי 100 שי 200 שח יותר. 

מי אשם? אני או חברת החשמל שלא זיהתה שימוש חריג בחשמל?

• אהבתי 4
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 6 שעות, bjlb כתב:

פעם הפעלתי חניה בנצרת עלית ( לפני שהיתה נוף הגליל) במקום נצרת, והייתי ממש על הגבול בינהם.

גם חטפתי דוח חניה וגם שילמתי פנגו. לא עזר ששלחתי להם שהפעלתי על המועצה הלא נכונה בטעות.

גם עכשיו אני נזהר, רשומים לי שני רכבים במנוי ובטעות אני לפעמים מפעיל על הרכב הלא נכון.

שלחת להם - לנצרת עילית או לפנגו?

לי קרה פעם אחת שהפעלתי חניה על הרכב הלא נכון בפתח תקווה וקיבלתי דו"ח. ערערתי עם הסבר וצילום מסך שהראה שהפעלתי על רכב אחד והערעור שלי התקבל בסופו של דבר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, gollu כתב:

לפני חודש נסענו לחופשה של שבוע. כשחזרתי, גיליתי ששכחתי את המזגן בסלון עובד. החופשה עלתה לי 100 שי 200 שח יותר. 

לפחות הייתה אומר לי הייתי בא לראות איזה סרט על פופקורן

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם
לפני שעתיים, motior כתב:

שלחת להם - לנצרת עילית או לפנגו?

ישר נסעתי לעירייה, באותו רגע. אמרו לי חבל על הזמן שלי

פורסם
לפני 4 שעות, bjlb כתב:

אמרו לי חבל על הזמן שלי

הם צודקים. עבור שעה של עבודה בשכר מינימום מקבלים יותר מ-22 ש"ח, לכן לא שווה לבזבז אפילו שעה כדי לקבל את הכסף הזה חזרה.

פורסם

קרה גם לי, חיוב של 50 במקום 4 ש"ח. זכרתי שכיביתי, אולי הייתה תקלה באפליקציה.

שלחתי הודעת ווצאפ לפנגו ונתנו לי החזר. הופתעתי מהקלות.

פורסם
לפני 19 שעות, Buki כתב:

הבעיה בשרות "זזתי" שאם הוא מופעל, אתה חונה וממשיך לנסוע ברכב אחר, קורקינט או אוטובוס, הוא יכבה לך את החניה כי אתה זז...

לא.

צריך להגדיר את המולטימדיה של הרכב ואז הוא מגלה שזזת עם הרכב כי הוא מזהה שהתחברת למערכת שלך.
אני משתמש בזה עם שני רכבים, וזה אומר לי באיזה רכב אני ואיזה נוסע לפי המערכת שאליה הוא מחובר.

(לפחות השתמשתי כשזה היה עדיין חינם).

• מעניין 1
פורסם
לפני 7 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

לא.

צריך להגדיר את המולטימדיה של הרכב ואז הוא מגלה שזזת עם הרכב כי הוא מזהה שהתחברת למערכת שלך

אתה לא לוקח בחשבון מצב שיכול להיות רכב בלי מולטימידה?😁

כשאין מולטימידה זה דרך הטלפון שלך, הפעלת פנגו הלכת עם הטלפון בכיס, נסעת ברכב אחר, הוא מזהה תנועה במהירות מעל מהירות הליכה - מכבה לך את החניה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 שעות, gollu כתב:

זאת קונספירציה של חברת החשמל ויצרני מזגנים.

בכוונה בונים את התחנות כח ככה שיפלטו גזי חממה, שיהיה לך חם, תקנה מזגן ותשכח לכבות אותו.

• מצחיק 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 17 שעות, PinkDolphin כתב:

אז מה בדיוק המודל העסקי שלהם? אני יודע שהם מדברים על כניסה לשותפויות בתחומים חוץ מחניה, אבל כמעט כל מי שאני מכיר משתמש בהם, ורק בשירותי החניה ללא שירות פרמיום.
סביב שנת 2000, כשעבדתי בקרן הון סיכון, היו 3-4  צוותי יזמים שהגיעו אלינו עם הרעיון לחניה סלולרית. בכולם המודל העסקי היה לקבל מהרשויות המקומיות הנחת כמות על עלות החניה, ולגבות מהנהגים את העלות הרגילה. זה מאד השתלם לרשויות כי בשימוש באפליקציות יש מעט מאד מקרים של חוסר תשלום, קנסות וריצות אחרי נהגים -- כולם מקרים שעולים הרבה לטיפול.

אכן , התמורה של סלו\פנגו מהפעלת החנייה בכחול לבן , תשלומים בתחבצ , כבישי אגרה  היא רק עבור הסליקה/הפעלה דרכם.

בחניונים הם מרוויחים כמה אגורות יותר, אם אני זוכר נכון מנשהו כמו שקל-שקל וחצי ברוטו.

עיקר הרווח נוא ממנויי פרימיום למיניהם , כמו התזכורות האוטומטיות, זזתי  גולד  SOS וכד' 

פורסם
לפני 4 שעות, GAD57 כתב:

אכן , התמורה של סלו\פנגו מהפעלת החנייה בכחול לבן , תשלומים בתחבצ , כבישי אגרה  היא רק עבור הסליקה/הפעלה דרכם.

בחניונים הם מרוויחים כמה אגורות יותר, אם אני זוכר נכון מנשהו כמו שקל-שקל וחצי ברוטו.

עיקר הרווח נוא ממנויי פרימיום למיניהם , כמו התזכורות האוטומטיות, זזתי  גולד  SOS וכד' 

מה שאומר שהם כן מקבלים חלק מהתמורה עבור החניה (עלות הסליקה היא חלק מזה), כפי שהנחתי.

• תוכן חדש...