Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי וולוו 480 טורבו (לצערי בין הבודדות בארץ, חשד לרק עוד אחת כזו השאלה היא איפה היא)

והמזרקים שלה "משתינים דלק קבוע. לקחתי אותה ל"רכב דיאגנוסטיק" באשקלון שהוא אחד החשמלאי רכב התותחים שאני מכיר (הוא מיצר\מתקן\ מחליף מחשבים של רכבים) הוא בנה לי מערכת חשמל של רנו 19 + מחשב הזרקה של דיהו לרכב ולא הצליח לפתור את הבעיה של הרכב שלי. המזרקים עדיין משתינים דלק.

הוא חיבר את הרכב שלי למחשב שלו (מחשב נייד עם מסך נגיע מוזר כזה) ואמר שלפי המחשב שלו הכל תקין ברכב שלי המנוע המזרקים וכו.. ועדיין הרכב משתין דלק. השאלה שלי אם ידוע לכם על איזה חשמלאי רכב שיהיה מוכן להחזיר את המפלצת הקטנה שלי לפעילות??? הכוונה היא לחשמלאי רכב שמתעסק עם מחשבים ובונה מחדש מערכות חשמל מוזרקות.

תודה מראש ירין אלקיים

נ.ב

לרכב יש מנוע זהה לרנו 19 1800cc. וההבדל היחידי הוא שהרכב שלי מוזרק רב נקודתי להבדיל מהרנו שזה הזרקה חד נקודתית.

ועוד שאלה קטנה מי יודע מאיפה אני יכול להשיג את שני מחשבים של הרכב?? מחשב של ההזרקה + מחשב הצתה

תודה ירין אלקיים

פורסם

התשובה היא בשאלה שלך ידידי כאשר המזרקים משתינים אז המזרקים לא תקינים ויש להחליפם

אך יש בדיקת התנגדות למזרקים תבדוק את התנגדות של המזרקים אך את מידת התנגדות היא לפי הוראות היצרן בלבד אך עצתי היא תבדוק את כול המזרקים הם צריכים להיות באותה התנגדות דומה אם יש משהו או מזרק חריג זהו יכול להיות המזרק המשתין.

אולי גם מחשב דהיו שהתקינו לך לא פותח את מיילי שנייה של המזרקים בזמן הראוי או שגיאה אחרת במערכת ההזרקה@@

האם הרכב מצלצל לך (דטונציה)@@

פורסם

א. יש אחת כזאת בגבעתיים, היא שלך ?

ב. את המזרקים אתה יכול לקחת למכון לניקוי, גם במפעל של בוש (אני לא יודע מאיזה תוצרת המזרקים שלך) יש מכון שמנקה את המזרקים. אם אני לא טועה גם במכון קרבורטורים.

ג. את המחשבים תנסה להשיג דרך אי ביי, אני לא מאמין שיהיו כאלה בפירוקיות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...