Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לכבס את הכריות האלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי כריות של כיתן שאני רוצה לכבס אותן.

זה מה שכתוב על התווית שלהן:

20220806_102007.thumb.jpg.d3fbfbb2b488a2d1f4c8a46a0ac8b7af.jpg

אני לא מצליח להבין משהו. כתוב "מומלץ לכבס במכבסה מתמחה".

מה זה אומר?

שאי אפשר לכבס במכונה? שאי אפשר לכבס במכבסה רגילה, צריך לחפש מכבסה מיוחדת?

אם כן, יש כאלה באיזור כפר סבא?

כמה זה יכול לעלות? (יש לציין שמעולם לא השתמשתי בשירותי מכבסה).

ואם כן אפשר לכבס במכונה, מספיק לכבס במצב של סינטטי 30 מעלות/מים קרים, או שצריך משהו מיוחד?

זה שאסור לשים במייבש כבר הבנתי.

אם כן אפשר לכבס במכונה, אלה המצבים שיש לי במכונת כביסה. מה מומלץ לשים?

20220806_102107.thumb.jpg.e8c6aaf9a6e7e66a45681fb911b6aefb.jpg

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה עלו הכריות? 

המומחית שלי שולחת אותך לסופר או סטוק הקרוב לקנות חדשות. מדובר במוצר חד פעמי, אלא אם מדובר בכרית עם רוכסן שמאפשר הוצאת הפנימית וכביסת הציפוי בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

כמה עלו הכריות? 

לא יודע, קיבלתי אותן מתנה לחג כלשהו.

אבל אלה אמורות להיות כריות איכותיות יחסית, ואני לא רוצה להרוס אותו.

לפני 1 דקה, sperial כתב:

המומחית שלי שולחת אותך לסופר או סטוק הקרוב לקנות חדשות

מעדיף שלא לישון על כריות ממקס סטוק. הן לא נוחות.

לפני 1 דקה, sperial כתב:

אלא אם מדובר בכרית עם רוכסן שמאפשר הוצאת הפנימית וכביסת הציפוי בלבד

אין אפשרות להוציא את הציפוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

תוכנית עדינה 30 מעלות.

אצלך במכונה קוראים לזה handwash.

יהיה בסדר, אל תדאג.

מכבסה מתמחה... בחיים לא שמעתי חירטוט כזה. יש או ניקוי יבש או לא.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תנסה מה שהנס הציע. תהיה מוכן לאפשרות שהכרית תשנה את הצורה שלה ויהיה בלתי אפשרי לישון עליה שוב. זה קורה לפעמים.

אגב, באיקאה יש מבחר נאה מאוד של כריות בדרגות שונות של קושי ובמחירים טובים. 

מגיני כריות, אם אין לך כאלה, זה כמובן must.

חזיר דיזל

פורסם

ואדים, המילוי מרגיש כמו ספוג בפנים? 

רק שלשום כיבסתי כרית דומה של אחד הילדים. סה"כ הן אותו דבר רק קטנות יותר. הכנסתי על מה שאצלך זה wool, סחיטה הכי נמוכה. ולתלות כמובן, לא למייבש. 

אני שואל על המילוי כי אצלי עשה רושם שהספוג הפנימי התקפל ללא תקנה, אבל אחרי שהתייבש נתתי כמה ניעורים רציניים על שחזר לצורתו. 

פורסם

wool או handwash מה שיותר קצר 30 מע ותבטל סחיטה.

קח בחשבון שהכריות לא ישרדו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...