Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר ניקוי בלחץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מכשיר ניקוי בלחץ מים/קיטור אם יש.

שימושים - לבית, לגינה, לרכב.

חשוב - אין לי איפה לחבר צינור מים, אז חשוב שיידע לשאוב מתוך דלי/ג'ריקן.

תקציב - 500 עד 1000 שקל.

חשבתי על אלה:

https://www.amazon.com/Fixnow-Cordless-Pressure-700PSI-1-1GPM-Battery-Powered/dp/B09NBR48M1?th=1

https://ksp.co.il/web/item/93972

https://ksp.co.il/web/item/68558

https://ksp.co.il/web/item/66402

או זה, אבל אני חושש שיהיה חלש מדי

https://ksp.co.il/web/item/110454

השאלה מה מומלץ, האם יש עוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קניתי בזמנו גרניק נטען של וורקס (ועשיתי ביקורת מוצר ביוטיוב). 

שים לב שהלינקים שנתת פה, למעט האחרון (לגבי הראשון מאמאזון לא בדקתי לעומק) מצריכים חיבור לברז ולא יעבדו עם מאגר מים. 

אם אתה רוצה קיטור, חפש קיטורית- אם אתה רוצה משהו נוח לשטיפת הרכב, חפש גרניק נטען רק אל תצפה לגדולות ונצורות, כי כח אין לו. מצויין לשטוף את הסבון אחרי השיפשוף אבל לא יותר מזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ברווז כתב:

22 באר זה לא מעט מדי?

למרות שמה אני כבר צריך - לשטוף את המקלחת בבית, השבילים בגינה ואולי האוטו

מה לגבי זה?

https://www.amazon.com/Fixnow-Cordless-600PSI-1-1GPM-Adjustable-Battery-Powered/dp/B09NBR48M1?th=1

או זה (למרות שנראה יותר חלש)

https://yarid-b.co.il/מכונת-שטיפה-בלחץ-ג-ימי-Jimmy-JW31.html?gclid=Cj0KCQjw2_OWBhDqARIsAAUNTTG9ba6p-9pbSV7lcaxEmqFQG25cSSguUZeIdMJOCxjhWM7DkGbAZNQaAim4EALw_wcB

לפני כשעה, ברווז כתב:

שים לב שהלינקים שנתת פה, למעט האחרון (לגבי הראשון מאמאזון לא בדקתי לעומק) מצריכים חיבור לברז ולא יעבדו עם מאגר מים.

אז הם יורדים מהפרק.

לפני כשעה, ברווז כתב:

אם אתה רוצה קיטור, חפש קיטורית- אם אתה רוצה משהו נוח לשטיפת הרכב, חפש גרניק נטען רק אל תצפה לגדולות ונצורות, כי כח אין לו. מצויין לשטוף את הסבון אחרי השיפשוף אבל לא יותר מזה

אז השאלה אם כדאי לי בכלל להיכנס לזה. אם אתה אומר שזה חלש מדי.

40 באר בזה של שיומי כן אמור להספיק בשביל להוריד טינופת מהקירות, לא?

מצד שני אין לי ברז מים שאפשר לחבר לו צינור, וגם אין רצון להשקיע כמה אלפים במשהו שאשתמש בו פעם באף פעם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

עוד שאלה - איך יודעים אם הוא יודע לעבוד עם מאגר מים או לא?

פורסם

בכנות, אתה לא יכול לצפות ממכשיר נטען של 20V לתת תפוקה של חשמלי.

פשוט לא יכול להיות, אלא אם כן תמציא אחד, ואז תקבל פרס נובל על ההמצאה בעלת יכולת ניצול יותר אנרגייה ממה שהסוללה יכולה לספק :lol:

לשם השוואה, באותו העמוד שנתת לינק אליו היה מוצר דומה, חשמלי. החשמלי = 110 BAR, הנטען = 22BAR.

שטיפה בלחץ כמו שאתה רואה ביוטיוב שעושים וזה מנקה טונה של שחור מהקירות, זה לא יעשה. 

שטיפה בלחץ כמו שאתה רואה בשטיפת מכוניות, זה לא יעשה. 

שטיפה בלחץ מספיק כדי להוריד ליכלוך רופף (חול, חלק מהליכלוכים שעושות ציפורים), זה כן. 

אני משתמש בשלי רק בשביל לשטוף את הסבון אחרי השיפשוף ברכב (ושטיפה ראשונית שיהיה רטוב ולהוריד מה שאפשר שזה לא הרבה).

לפני 12 שעות, vadim6385 כתב:

איך יודעים אם הוא יודע לעבוד עם מאגר מים או לא?

בגדול, אמור להיות כתוב- זה פיצ'ר מוכר, כך שלא יפספסו הזדמנות להציג אותו (בעוד שמצריך חיבור לצינור די יוסתר, למשל במשפט כמו "חיבור קל ופשוט לכל צינור\לכל ברז)". 

מעבר לזה, הנה רמז עבה שניתן להסיק מתמונת המוצר:

image.thumb.png.22af9a1c4fe312e2f4e4beff1a2d8f56.png

אחרי שזה נאמר, כשחיפשתי את הטקסט בעמוד המוצר באמאזון זה דווקא לא היה רשום - אז הלכתי לסרטוני הדגמה שלו. שם ניתן לראות את זה בבירור.

מקווה שעזרתי.

נ.ב.

כדי לקבל המחשה על ה"עוצמה" של הכלים האלו, צפה בסרטון שעשיתי- ותוכל לראות איך הכלי "מתמודד" עם ליכלוך של ציפורים על הרכב שלי. זה ייתן לך אינדיקציה טובה על ה"כח" שלו (במצב עצמה גבוהה, אגב:roll:).

• מעניין 1

פורסם
לפני 13 שעות, vadim6385 כתב:

עוד שאלה - איך יודעים אם הוא יודע לעבוד עם מאגר מים או לא?

במפרט יהיה כתוב בפירוש שיש מיכל ומה הנפח שלו. חפש את המילים מיכל/ליטר וכו׳, אם אתה לא מוצא, אז זה לא המוצר שאתה מחפש

פורסם

זה לא בהכרח כל כך פשוט. לדוגמא, חלק מהגרניקים של קארשר יודעים לשאוב מים ממיכל חיצוני וזה לא מופיע במפרט באתר שלהם, צריך לקרוא את המדריך למשתמש של המכשיר כדי לבדוק (למיטב זכרוני K4 ומעלה בטוח מסוגלים לזה אבל הם כבר מעבר לתקציב). ויותר מזה, יש את דגם K2 Battery שאצלו לא מוזכר בהוראות שהוא יודע לשאוב ממיכל חיצוני אבל בסרטוני התדמית שלהם הוא שואב מים מדלי. ואם K2 Battery מסוגל לשאוב ממקור מים חיצוני אז למה לא ה K2 החשמלי? לקארשר הפתרונים. אני מנחש שזה יעבוד אבל הם לא רוצים לקחת על זה אחריות.

• מבאס 1

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני לא חייב שיהיה נטען, אין לי בעיה למשוך כבל חשמל החוצה, הבעיה שלי זה שאין לי איך למשוך צינור מים. גם לא צריך שיהיה לו מיכל מים משל עצמו, רק שיידע למשוך מים ממיכל/מאגר כלשהו, מבחינתי לזרוק צינור לתוך הניאגרה בשירותים.

אם בתקציב שהגדרתי יש אחד שמצריך חיבור חשמל, אבל יכול למשוך מים מדלי/מאגר, אני אקנה. ניידות זה בגדר nice to have.

בתאריך 24.7.2022 בשעה 13:56, ברווז כתב:

הסרטון נראה ממש מקצועי דרך אגב

• אהבתי 2

פורסם

לגבי מקור מיים אם אתה לא משתמש הרבה אז תחשוב על לחבר את הצינור לברז מכונת כביסה, ברגע שאתה מפרק את הצינור של במכונת כביסה יש לך ברז גן, אתה שם מחבר ומחבר את הגרניק. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 17 שעות, vadim6385 כתב:

הסרטון נראה ממש מקצועי דרך אגב

תודה רבה! 🙂

לפני 18 שעות, RedLabel כתב:

(למיטב זכרוני K4 ומעלה בטוח מסוגלים לזה אבל הם כבר מעבר לתקציב)

על K4 נכתב שניתן לרכוש אביזר בנפרד עבור שאיבה חיצונית מדלי, אבל כמו שנאמר- מחוץ לתקציב. 

מצאתי לך משהו.

• אהבתי 1

פורסם

לא רשום עליה בשום מקום שהאפשרות הזו קיימת, איך ניתן לדעת?

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

תודה רבה! 🙂

על K4 נכתב שניתן לרכוש אביזר בנפרד עבור שאיבה חיצונית מדלי, אבל כמו שנאמר- מחוץ לתקציב. 

מצאתי לך משהו.

ה" אביזר" הוא סתם צינור ממותג של קארשר עם כלוב פלסטיק בקצה. ההבדל היחיד בינו לבין צינור גינה רגיל הוא שהוא קצת יותר קשיח. מאמין שגם צינור גינה יעשה את העבודה. בכניסה לגרניק יש פילטר בכל מקרה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 27 דקות, RedLabel כתב:

ה" אביזר" הוא סתם צינור ממותג של קארשר עם כלוב פלסטיק בקצה. ההבדל היחיד בינו לבין צינור גינה רגיל הוא שהוא קצת יותר קשיח. מאמין שגם צינור גינה יעשה את העבודה. בכניסה לגרניק יש פילטר בכל מקרה.

לא כתוב בשום מקום שיש לה פונקציית שאיבה

פורסם

לא מוצא שוב את עמוד המוצר שבו ראיתי את הנקודה הזו, אבל כן מצאתי את הצינור- עליו רשום שהוא מתאים לדגמי K (3,4,5,7).

• תוכן חדש...