Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוטר עצר אותי בצד על מהירות,ביקשתי אזהרה מכיוון שלמיטב ידיעתי זו הייתה העברה הראשונה שלי,הוא בדק במחשב ואמר שאני לא זכאי כי קיבלתי אזהרה בחמש שנים האחרונות על אי מתן זכות קדימה להולך רגל,זה מעולם לא קרה אבל היה מישהו שהיה מלווה את הרכב שלי לפעמים,יכול להיות שהוא קיבל ולא אמר לי או שאפשר לתעד אותך עושה עבירה ולרשום לך אזהרה בלי ידיעתך?הגיוני בכלל שהוא יקבל דו"ח באוטו שלי ויראה את התעודת זהות שלו והעבירה תגיע אליי?

פורסם

לא הגיוני שמישהו אחר קיבל דוח או הזהרה במקומך, על עבירת אי מתן זכות קדימה להולך רגל.

לא משנה באיזה רכב הוא נהג, כי זה לא דוח מצלמה.

יכול להיות שבנוסף לטופס רישיון הרכב , היה  ברכב גם רישיון מהיגה שלך בזמן מישהו אחר נהג ברכב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדוק במשטרה ממתי ועל איזה רקע האזהרה הקודמת.

משם תתקדם

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...