Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק של רנו קפצ'ור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, roy007 כתב:

זה נכון בגדול, אבל לקוח פונטינצאלי לא מוכן לעמוד במבחן הסטטיסטיקה, ויעדיף לרכוש רכב שיקנה לו שקט נפשי.

אין ספק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 3 שעות, ilanbs87 כתב:

אין ספק שיבואן צריך להתייחס ברצינות לבעיות הלקוחות, אבל לתייג עכשיו את כל מכוניות היבואן ככאלו, ללא הבחנה, לדעתי קצת מוגזם.

לא מתייג את כל מכוניות היבואן - כתבתי בפרוש שאינני מתקרב לרכבים עם המנוע הבעייתי. ובצדק, לדעתי.

התופעה שקורית במנועים הללו היא בדיוק כפי שאתה מתאר: אנשים נוסעים ברכב שלהם בצורה נורמטיבית, לא חסר שמן, הכל בסדר - ואז פתאום מתחילה התופעה של אכילת שמן מוגזמת, שמסתיימת לפעמים באיבוד קומפרסיה בצילינדר אחד, ומחייבת פירוק ושיפוץ מנוע.

שים עצמך בנעלי הקונה הפוטנציאלי: האם אתה היית קונה כעת במחיר מלא רכב - נפלא ככל שיהיה - שידוע שיש לו בעיה יקרה שהיבואן לא מתייחס אליה? 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 4 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

לא מתייג את כל מכוניות היבואן - כתבתי בפרוש שאינני מתקרב לרכבים עם המנוע הבעייתי. ובצדק, לדעתי.

התופעה שקורית במנועים הללו היא בדיוק כפי שאתה מתאר: אנשים נוסעים ברכב שלהם בצורה נורמטיבית, לא חסר שמן, הכל בסדר - ואז פתאום מתחילה התופעה של אכילת שמן מוגזמת, שמסתיימת לפעמים באיבוד קומפרסיה בצילינדר אחד, ומחייבת פירוק ושיפוץ מנוע.

שים עצמך בנעלי הקונה הפוטנציאלי: האם אתה היית קונה כעת במחיר מלא רכב - נפלא ככל שיהיה - שידוע שיש לו בעיה יקרה שהיבואן לא מתייחס אליה? 

בשנים המדוברות לא הייתי קונה כמובן, אבל לאחר שדווח שהבעיה תוקנה, במידה והייתי אוהב את הרכב, בהחלט כן.

להזכירך שהגיר של צ'מפיון עד לפני כמה שנים היה המושמץ ביקום, אנשים לא המשיכו לרכוש? המשיכו ובגדול

פורסם
בתאריך 16.7.2022 בשעה 12:31, סולל הדרך כתב:

זה ממש לא שוק מעוות, יש לי חבר שמחזיק קורולה עם 265K על השעון (תרגום ממילים, כי הרכב בארה"ב) הוא משתמש בו כרכב משני, לא מטפל בו ומחכה שהוא ימיות והוא לא מת!
זה לא יקרה עם רנו...
יש אנשים שמה שחשוב להם זה רק להגיע מנקודה לנקודה בלי להסתחבק עם המוסכניק.

ייקח לו מן עד שהוא ימות...שכן כבר חצה מזמן את ה320K גם בתחזוקת שבר והרכב נוסע...

לגבי מנועי ה1.2 הידועים, השאלה היא האם לאחר תיקון (ראש מנוע) או החלפה המצב עדיין בעייתי?

לפותח השרשור אתה רוצה למכור - לא תהיה לך ברירה אלא להתפשר וכנראה הרבה, כל חודש שעובר המחירון עוד יורד אז את מפסיד עוד, אלא עם אין לך חליפי מהעבודה ואז תמכור רק מתי שתקבל את שלך.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 23 דקות, ilanbs87 כתב:

בשנים המדוברות לא הייתי קונה כמובן, אבל לאחר שדווח שהבעיה תוקנה, במידה והייתי אוהב את הרכב, בהחלט כן.

להזכירך שהגיר של צ'מפיון עד לפני כמה שנים היה המושמץ ביקום, אנשים לא המשיכו לרכוש? המשיכו ובגדול

אכן - במנוע 1.3 מבית רנו-מרצדס אין בעיות מיוחדות והוא ראוי לשיקול לפני קנייה.

כמובן שחוסר התייחסות היבואן לבעיות במנועי 1.2 מקרינה על כל המותג, ואין לי ספק שזה נלקח בחשבון על ידו עת החליט לצאת לקרב משפטי, אבל גם על ידי הלקוחות שאולי מעדיפים להתרחק ממוצרי היבואן באופן גורף.

אתה צודק בהחלט גם לגבי הבעיות עם גיר DSG של VAG. חוסר ההתייחסות הנאותה של צ'מפיון לתלונות הלקוחות (בעיק עד שנת 2015, אך גם אחרי) הביא כבר להסכמי פשרה יקרים מאד והארכת אחריות לתיבות הרובוטיות - וזה מה שהחזיר את אמון הציבור ברכבים הללו. אולי אם קרסו יאלצו לפצות ולהתייחס לנושא המנועים באותה צורה תבוא הישועה גם למחירי רנו. 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 7 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

אכן - במנוע 1.3 מבית רנו-מרצדס אין בעיות מיוחדות והוא ראוי לשיקול לפני קנייה.

כמובן שחוסר התייחסות היבואן לבעיות במנועי 1.2 מקרינה על כל המותג, ואין לי ספק שזה נלקח בחשבון על ידו עת החליט לצאת לקרב משפטי, אבל גם על ידי הלקוחות שאולי מעדיפים להתרחק ממוצרי היבואן באופן גורף.

אתה צודק בהחלט גם לגבי הבעיות עם גיר DSG של VAG. חוסר ההתייחסות הנאותה של צ'מפיון לתלונות הלקוחות (בעיק עד שנת 2015, אך גם אחרי) הביא כבר להסכמי פשרה יקרים מאד והארכת אחריות לתיבות הרובוטיות - וזה מה שהחזיר את אמון הציבור ברכבים הללו. אולי אם קרסו יאלצו לפצות ולהתייחס לנושא המנועים באותה צורה תבוא הישועה גם למחירי רנו. 

בהחלט יכול לעזור להם במצבם....:)

פורסם (נערך)

אני אספר לכן משהו קטן שמאד קשור לנושא הזה.

בימים אלו אני מחפש ג׳יפון חדש והייתי בכמה סוכנויות רכב להתרשם.

בראשונה הייתי בסוכנות יונדאי כדי לראות את הקונה, ולאחר מכן נסעתי לרנו כדי להתרשם מהקפצ׳ור.

עכשיו יש פה סתירה גדולה בין העולמות..

מבחינת רכב נטו הקפצ׳ור בליגה אחרת מהקונה ברמות שלא אוכל לתאר אפילו ומהשוואה שעשיתי הוא בין הBsuv הטובים שיש בשוק עכשיו.

אבל אולם התצוגה ריק! וכמות המתעניינים לא הורגשה כלל.

יחד עם זאת לקונה המשעממת והפשוטה היו מתעניינים ואולם התצוגה היה גדוש בקונים.

מה שאני בא לומר שזה לא משנה סטיגמה לא סטיגמה, צריך לומר את זה, הישראלים לא אוהבים רכבים צרפתיים ומתרחקים מהם, וזה לא משנה בכלל שהרכב פי כמה וכמה יותר טוב.

עכשיו יש את פיג׳ו שעשתה עבודת יחצון מעולה לרכבים שלה עם מבחני רכב מעולים וכתבות שקצת הרגיעה את ציבור הקונים. אבל רנו לא עשתה זאת ולדעתי היא סובלת מכך.

ולדעתי זה פספוס כי הקליאו והקפצור הם בין הטובים בתחומם.

אבל העבר רודף אותם ולפעמים בצדק

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני 11 דקות, roy007 כתב:

אני אספר לכן משהו קטן שמאד קשור לנושא הזה.

בימים אלו אני מחפש ג׳יפון חדש והייתי בכמה סוכנויות רכב להתרשם.

בראשונה הייתי בסוכנות יונדאי כדי לראות את הקונה, ולאחר מכן נסעתי לרנו כדי להתרשם מהקפצ׳ור.

עכשיו יש פה סתירה גדולה בין העולמות..

מבחינת רכב נטו הקפצ׳ור בליגה אחרת מהקונה ברמות שלא אוכל לתאר אפילו ומהשוואה שעשיתי הוא בין הBsuv הטובים שיש בשוק עכשיו.

אבל אולם התצוגה ריק! וכמות המתעניינים לא הורגשה כלל.

יחד עם זאת לקונה המשעממת והפשוטה היו מתעניינים ואולם התצוגה היה גדוש בקונים.

מה שאני בא לומר שזה לא משנה סטיגמה לא סטיגמה, צריך לומר את זה, הישראלים לא אוהבים רכבים צרפתיים ומתרחקים מהם, וזה לא משנה בכלל שהרכב פי כמה וכמה יותר טוב.

עכשיו יש את פיג׳ו שעשתה עבודת יחצון מעולה לרכבים שלה עם מבחני רכב מעולים וכתבות שקצת הרגיעה את ציבור הקונים. אבל רנו לא עשתה זאת ולדעתי היא סובלת מכך.

ולדעתי זה פספוס כי הקליאו והקפצור הם בין הטובים בתחומם.

אבל העבר רודף אותם ולפעמים בצדק

מסכים איתך בהחלט, וזה היה גם השיקול שלי לקניית הרכב הזה, מרגיש הרבה יותר "רכב" מאשר האחרים שבדקתי.

יצא ואני צריך למכור אותה, והפתיע אותי מאוד הסלידה ממנו.

משפטים כמו "רק לא צרפתיות", תתקדמו, אנחנו לא בשנת 2000.....

פורסם

פות"ש - קיבלת את כל העצות, ואתה מבין איפה אתה עומד.

השרשור ננעל, כי הוא 'חצי' פוסט מכירה. יש מודעה בלוח. 

בהצלחה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...