Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעות לוואי של אחריות ארוכה+ אי ציות לחוק של הבאת חלפים למוסך.

יש עוד מוסך מורשה יבואן בסביבה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

תופעות לוואי של אחריות ארוכה+ אי ציות לחוק של הבאת חלפים למוסך.

יש עוד מוסך מורשה יבואן בסביבה?

כן אני אעשה כמה טלפונים ואראה..

אתה חושב שאני צריך לחפש מוסך שעושה את ההחלפה של הנוזל בלמים כמו שצריך כתנאי לביצוע העבודה שם ?

פורסם

יש לך בעיה עם האחריות. החלפה של נוזל בלמים זה חלק משגרת הטיפולים הנדרשת ע"י היבואן.

לא עושה טיפולים לפי המפרט? מאבד אחריות, ולא משנה שאין קשר בין  נוזל בלמים למנוע.

יש אופציה חוקית לעשות את כל הטיפולים במוסך רגיל, אבל בדיוק לפני המפרט של היבואן ( כולל תקנים, מק"טים רשומים, בלי לפספס שום דבר).

אבל כמו שהמוסך מתייחס לחוק שמותר לך להביא חלפים למוסך,  ככה גם היבואן עלול לעשות בעיות עם מימוש האחריות, אם תטפל מחוץ לרשת מוסכים שלו. ככה הם הופכים לקוחות לשבויים בגלל האחריות.

אני לא יכול להגיד לך לבצע החלפת נוזל בלמים פעמיים, לא יכול להגיד לך לוותר על אחריות. 

נוזל בלמים חדש בקושי יתערבב עם זה שבגלגלים.

מתישהו כן יהיה כדאי לרוקן את הכל.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 13 דקות, vladclar כתב:

יש לך בעיה עם האחריות. החלפה של נוזל בלמים זה חלק משגרת הטיפולים הנדרשת ע"י היבואן.

לא עושה טיפולים לפי המפרט? מאבד אחריות, ולא משנה שאין קשר בין  נוזל בלמים למנוע.

יש אופציה חוקית לעשות את כל הטיפולים במוסך רגיל, אבל בדיוק לפני המפרט של היבואן ( כולל תקנים, מק"טים רשומים, בלי לפספס שום דבר).

אבל כמו שהמוסך מתייחס לחוק שמותר לך להביא חלפים למוסך,  ככה גם היבואן עלול לעשות בעיות עם מימוש האחריות, אם תטפל מחוץ לרשת מוסכים שלו. ככה הם הופכים לקוחות לשבויים בגלל האחריות.

אני לא יכול להגיד לך לבצע החלפת נוזל בלמים פעמיים, לא יכול להגיד לך לוותר על אחריות. 

נוזל בלמים חדש בקושי יתערבב עם זה שבגלגלים.

מתישהו כן יהיה כדאי לרוקן את הכל.

השאלה שלי זה עד לדעתך זה חשוב כרגע להחליף את הנוזל בלמים לחלוטין ולרוקן אותו מהגלגלים ?

הרי להחליף נוזל בלמים זה כל 2 שנים לפי היצרן אז בפעם הבאה אני כבר לא אהיה באחריות..

כמו שאני מבין מה שיהיה לי ברכב זה נוזל בלמים חדש חלקית שהרבה ממה שנמצא כבר בתוך הצינורות בלמים ישאר איתו ל2 שנים הקרובות ורק מה שבמכיל יתחלף ויתערבב איתו .. השאלה אם יכול להגרם מזה נזק כי כפי שאמרתי הרכב כבר לא יהיה באחריות

פורסם

אתה יכול לחכות עד לפעם הבאה עם זה.

הרי לאף אחד הם לא מחליפים את כל הנוזל. ...

רק לא הבנתי איך בעוד שנתיים היה מחוץ לאחריות

פורסם
לפני שעתיים, Gabriel Sila כתב:

היי ממש תודה על התשובה המפורטת..

אני באמת בדקתי פה אצל החנות חלפים שקרובה אליי והכל ביחד רק חלפים יהיה 280 ..

רציתי לשאול מה זה אומר מ"צובר של המוסך" ?

ואגב מה אתה חושב על שמן מנוע של Velvoline ? חשבתי ללכת עליו וללכת למוסך להגיד להם שיחליפו לי אליו במקום באמת מהחלפים שלהם..

תודה!

רק תוודא שאתה מביא חלקים איכותיים 
שמן לפי התקן
פילטר שמן או מקורי או OEM לא להביא תחליפי גם ככה פילטר שמן זה זול MAN למשל הוא OEM

אותו דבר נוזל בלמים של חברה מוכרת עם תקן של הרכב שלך

אטם תבדוק שאתה מביא או מקורי או OEM

לפני שעתיים, Gabriel Sila כתב:

היי ממש תודה על התשובה המפורטת..

אני באמת בדקתי פה אצל החנות חלפים שקרובה אליי והכל ביחד רק חלפים יהיה 280 ..

רציתי לשאול מה זה אומר מ"צובר של המוסך" ?

ואגב מה אתה חושב על שמן מנוע של Velvoline ? חשבתי ללכת עליו וללכת למוסך להגיד להם שיחליפו לי אליו במקום באמת מהחלפים שלהם..

תודה!

רק תוודא שאתה מביא חלקים איכותיים 
שמן לפי התקן
פילטר שמן או מקורי או OEM לא להביא תחליפי גם ככה פילטר שמן זה זול MAN למשל הוא OEM

אותו דבר נוזל בלמים של חברה מוכרת עם תקן של הרכב שלך

אטם תבדוק שאתה מביא או מקורי או OEM

• תוכן חדש...