Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, mcaspi כתב:

לדעתי, אתה צריך רק לשלם/לקבל רק את ההפרש עד לתיקון. אם, למשל, הוא אומר שהבעיה עכשיו היא מדחס בעלות 3000 ש"ח, בדקת שהמחיר סביר, ושילמת קודם 600 ש"ח, אתה חייב 2400 ש"ח. אם הוא מסרב לזה, אתה יכול לפנות למוסך אחר, ולדרוש/לתבוע אותו על מה ששילמת.

גם אם המוסך יסכים לקזז, הוא כנראה יקבע מחיר שיכלול את הקיזוז כך שהוא ייצא באותו מחיר. לכן הצעתי לקבע את ההפסד ולהמשיך הלאה כי אם המוסך לא יאמר לו מיוזמתו שהוא יקזז לו, בפועל הוא לא יקזז. 

פורסם

המוסך כבר חשף את יכולתיו וכישוריו בתיקון המזגן, מציע בכל מקרה לעבור למזגניסט מומלץ ובזאת לסגור את הסיפור, מהנוכחי כנראה לא יצא משהו טוב.  ד"א מעניין אם מדובר במוסך כללי , מורשה או במזגניסט מומחה. אם תזדקק תוכל למצוא מזגניסטים מומחים כאן בפורום

פורסם

טוב חזרתי אליו.
אמר שאכן היה צינור נוסף תקול ובערך מה שנאמר כאן - אם יש נזילה אחת לא תראה את השניה. צינור שהולך מתחת למנוע והיה קשה למצוא.
450 רק על הצינור, לא לוקח עבודה ושום דבר אחר.
אמר לי לסוע שבוע עם הרכב ולראות שהכל בסדר ואז נסגור חשבון, כלומר עדיין לא שלמתי את ה450.

פורסם

ברור שאם יש שתי נזילות , קשה לאתר את שתיהן. השאלה איך קורה שיש שתי נזילות בו נניח בו זמנית, יש איזה גורם משותף לשתיהן כמו יושן או סיבה אחרת. מה גיל הרכב המדובר.

פורסם
לפני 5 שעות, 1Pizza1 כתב:

טוב חזרתי אליו.
אמר שאכן היה צינור נוסף תקול ובערך מה שנאמר כאן - אם יש נזילה אחת לא תראה את השניה. צינור שהולך מתחת למנוע והיה קשה למצוא.

אז אחרי שמתקנים את הנזילה בודקים שוב לראות שאין נזילה, גם לראות שהתיקון בוצע כמו שצריך וגם לראות שאין עוד משהו..

פורסם
לפני 16 שעות, 1Pizza1 כתב:

טוב חזרתי אליו.
450 רק על הצינור, לא לוקח עבודה ושום דבר אחר.
אמר לי לסוע שבוע עם הרכב ולראות שהכל בסדר ואז נסגור חשבון, כלומר עדיין לא שלמתי את ה450.

לדעתי, נשמע הוגן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 28 דקות, teyal כתב:

המוסכניק היה בסדר גמור איתך. בסופו של דבר אני מבין ששילמת רק פעם אחת על גז.

כן, אבל 3 פעמים על תיקון התקלה שאני עדיין לא יודע אם סודרה.

פורסם
לפני 20 שעות, ד ו ד כתב:

השאלה איך קורה שיש שתי נזילות בו נניח בו זמנית

מסכים עם זה. לדעתי, הסיכוי לשתי תקלות כאלו באותו הזמן מאוד נמוך.

• תוכן חדש...