Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בא.ת. לסידורים ומול הפרצוף קפצו לי סוכנויות הרכב מול העיניים. הקשקאי היה ראשון. בפרוספקט מופיע 172 אבל הנציג מתעקש שזה 185. לא הבנתי. הפתעה:

נכנסתי לסוזוקי והדגם החדש עם מערכות בטיחות מלאות  חיישני חניה מקוריים קדימה אחורה ומצלמות 360 על מסך 9 אינצ' ב 150 אלף אצלך בחניה, ויש מלאי...מעניין מאוד!

יהיה קצת זמן ונקפיץ את אבא להתרשם. הרכב פשוט מאוד עם כפתורים פיזיים כמו שחיפשתי. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בניסאן הוא כנראה ניסה להציע לך את רמת גימור טקנה שעולה 185K.

לדעתי האולטרה טק ב- 170K מספק לגמרי וכולל מצלמות היקפיות וחיישנים היקפיים עם התרעה על עצמים נעים בקרבת הרכב.

הפער מהסוזוקי לא מבוטל אבל בא לידי ביטוי ברמה הכללית של הרכב, במרווח ובאיכות תא הנוסעים.

פורסם

המרווח לא קריטי. 90% מהזמן זה רק נהג ברכב, 5% עם נוסע אחד, ועוד 5% עם 2 נוסעים. הסוזוקי מרגיש דיי מרווח גם מאחורה. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

אכן הסוזוקי sx4 החדשה יש מערכת מצלמות 360 נחמדה לחניה(ב glxv), לא יודע איך זה באמת בפועל.

תנוחת הישיבה גבוהה, יחסית מרווח לטעמי גם נסע ממש סבבה.

הפלסטיקה ברמה מתחת לגיפונים אחרים בקטגוריה, לי זה לא ככ הפריע. 

אם יש לכם גם קשר למועדון חבר, יש הנחה החודש.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם
בתאריך 26.6.2022 בשעה 20:32, אליהו שבת כתב:

קארוק לא מגיע בשום גרסה עם חיישני נסיעה קדמיים אקטיביים

אחוריים כן, מסטייל כולל תנועה חוצה אך לא קדמי וחבל

באטקה אין כלל בלימה אקטיבית הן בנסיעה לאחור והן קדמי, לא הייתי קונה 

לא נכון, באטקה יש בלימה בנסיעה לאחור שעובדת מצויין. רכב מומלץ ביותר !

פורסם
לפני 14 שעות, seat2005 כתב:

לא נכון, באטקה יש בלימה בנסיעה לאחור שעובדת מצויין. רכב מומלץ ביותר !

היה בעבר, כנראה לך יש, מערכת מצויינת ומאוד מדוייקת.

נכון להיום אין בשום רמת גימור ואכן חבל מאוד.

• אהבתי 1
פורסם

זה ירד ביחד עם ניטור שטחים מתים ותנועה חוצה מאחור. כרגע אלה מערכות שנפקדות כמעט מכל הליין העממי של וואג בגלל משבר הצ׳יפים. 

• תוכן חדש...