Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום.

בפיזו של אחי, קיים צינור שנמצא סמוך מאוד לפקק המילוי ברדיאטור עצמו.

הצינור לא מוביל לשום מקום.

נראה כאילו שכן שם בעבר מיכל עודפים..... (האוטו סבל מזלזול מהיד הקודמת - נהג מונית).

הרכב מאבד נוזל קירור בסדר גודל של ליטר > 100 ק"מ.

בהנחה והצינור ההוא הוביל למיכל העודפים, האם אפשר לוותר על המיכל.

המשמעות היא כזו, שאני אמליץ לשכן שלי לסגור את הצינור (ע"י פקק).

תודה על העזרה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
סורי על הבלבול.

ה 405 היא של אחי.

מישהו יכול לענות לי עניינית ?

לביג מק שלום רב!

אינני מכיר פזו דגם GLD ,אך אני משער שמדובר בפזו 405 דיזל, שמערכת הקירור אינה שינה מפזו 405 בנזין, אז ב405 בדנמים מסויימים אין מיכל עיבוי רק צינור עודפים וצינור עודפים לא סותמים!

תפקידו לשחרר לחץ!

אין למלאות מים עד סוף צוואר הרדיאטור משום שהמים יגלשו, יש להשאיר מקום , לששחרור הלחץ!

אני מקווה שתגובתי עינינית!

חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם מאבדים מיים מומלץ לבדוק מכסה הרדיאטור (המכסה אמור לשמר לחץ ולפרוק לחץ רק מעבר...)

יתכן שהוא פורק לחץ מוקדם מדיי

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אם מאבדים מיים מומלץ לבדוק מכסה הרדיאטור (המכסה אמור לשמר לחץ ולפרוק לחץ רק מעבר...)

יתכן שהוא פורק לחץ מוקדם מדיי

מצטרף לקודמי יש להתמקד במכסההרדייאטור, סבירות גבוהה שהוא משחרר מים מוקדם מדי!

יש לבדוק אם רשום עליו מספר הליברות המתאים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברה תודה !

אכן, מדובר ב 405 שנת 97, סולר, מונית לשעבר.

יש משהו בדברים שלכם.

מכסה הרדיאטור לא מקורי, ספק אם הלחץ שבו הוא אמור לשחרר הוא הנכון (לפי הוראות יצרן).

מישהו יודע אולי להפנות אותי לאיזה אתר, או בכלל מה הלחץ שבו הוא אמור לתת למים לצאת ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בקשר לצינור שלא מוביל לשום מקום, דבר זה קיים בהרבה רכבים כגון: מזדה, מטרתו להוריד לחצים

מהמערכת \עודפים, בכל אופן תבדוק ותשווה עם רכב דומה , ובקשר לאיבוד הנוזלים, איבוד של ליטר ב- 100 ק''מ זה המון .... תבדוק תקינות מערכת קירור.

פורסם
חברה תודה !

אכן, מדובר ב 405 שנת 97, סולר, מונית לשעבר.

יש משהו בדברים שלכם.

מכסה הרדיאטור לא מקורי, ספק אם הלחץ שבו הוא אמור לשחרר הוא הנכון (לפי הוראות יצרן).

מישהו יודע אולי להפנות אותי לאיזה אתר, או בכלל מה הלחץ שבו הוא אמור לתת למים לצאת ?

אני החלפתי פקק לרדיאטור לפני שבועיים ישנם שני סוגים שאני מכיר פקק גדול וקטן אני לא בטוח אבל בפקקים הקטנים יש תחליפיים שהם ממש זולים (כמה שקלים). אצל הבחור שקניתי היתה לו שקית עם עשרות פקקים ונראה שזה אוניברסלי שישנו לחץ מסויים שבו הקפיץ נפתח ונותן ללחץ לצאת. בפקק הישן הקפיץ היה חלוד ורקוב ולכן רכבי איבד קצת נוזלים, כעת לאחר ההחלפה אין ליי איבוד נוזלים והפקק ממש יופי

פורסם

פקק הרדיאטור הוא לא דבר טריואלי וחשוב לשים פקק נכון.

קפיץ חלש- איבוד נוזלים....

קפיץ יותר מדי חזק- אין שחרור לחץ . נוצר קיטור!!! התחממות ורתיחה למנוע

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...