Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש המלצות ורעיונות למשפחתית גדולה (בגודל של קורולה) או ג'יפון ידנית, משנתון 2017 ומעלה, כולל חדש.

התקציב די גמיש, בין 50 ל- 150 אלף.

לפי מה שהצלחתי לראות, לצערי המבחר די דל.

פורסם (נערך)

ניסן קשקאי, סוזוקי קרוסאובר, סיאט לאון, הונדה סיוויק, קיה סיד, סקודה קארוק, סובארו פורסטר, טויוטה קורולה (הגרסה האחרונה שהגיע עם ידני עד 2018), אוקטביה דיזל. 

דאצ'יה דאסטר גבולי ומהווה פשרה מבחינת בטיחות, אבל הוא האופציה הכי חדשה שעדיין נמכרת עם גיר ידני כרגע.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם

בזמנו חיפשתי גם, המבחר דל מאוד,
והמבחר של חדשים דל עוד יותר.
קארוק אם אני זוכר נכון נכמרו מספר חד ספרתי של ידניות, ורק ב 2018.
סיד ואוקטביה ידניות זה רק דיזל, לרוב של נהגי מוניות או מורי נהיגה, עם קילומטרז׳ בהתאם.

פורסם

השכן לידי קנה לפני 3 שנים (אולי קצת פחות) קרוסאובר ידנית, וחייב לציין הרכב הפתיע אותי,
יחסית זריז, חסכוני אוחז לא רע בכלל, לטעמי שווה בדיקה האם יש ליבואן כזה במלאי.

פורסם

בקצה העליון של התקציב שלך  אפשר להכניס אפילו 308 GTI משומשת, אם אפשר לקרוא לה "משפחתית ידנית". לא מזמן מישהו בפורום קנה כזו כדי שתשמש להיות הרכב המשפחתי.

פורסם
לפני 29 דקות, llaavvii כתב:

השכן לידי קנה לפני 3 שנים (אולי קצת פחות) קרוסאובר ידנית, וחייב לציין הרכב הפתיע אותי,
יחסית זריז, חסכוני אוחז לא רע בכלל, לטעמי שווה בדיקה האם יש ליבואן כזה במלאי.

לצערי סוזוקי לא מייבאים קרוסאובר ידני יותר. אולי אחפש יד 2, יש פה ושם.

• תוכן חדש...