Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

ממש בהתלבטות בין 2 הדגמים שנתונים 2012-2014.

התקציב עד 30k.

אשמח לשמוע על חוות דעת למי שהיה את אחד הדגמים- עלות החזקה, נוחות נסיעה, מחלות נפוצות (מובן לי שהרכבים זההים ומאותו קונצרן)

עריכה אחרונה על ידי Pichie
פורסם

אין לי ניסיון ספציפי עם גרסת היאנג בפולו, למרות שהמושבים דיי דומים בין המכוניות אלה בפולו מרופדים יותר ובכללי היא הייתה לי יותר נוחה לנסיעות ארוכות. 

פורסם
לפני 8 שעות, avi60769 כתב:

שלום

האם אתה קונה גיר ידני או רובוטי?

בפולו תשלם ביטוח מקיף זול יותר.

גיר ידני

פורסם

גם לי המושבים הפולו נוחים יותר, גם מאחור, מכאנית הרכבים זהים.

מאחור הפולו מקווחת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכי חשוב זה למצוא אחת שמורה ומטופלת.
מכנית זהות, סה״כ אמינות מאוד, ועדיין רכב בגיל כזה - חשוב איך טופל ותוחזק לאורך השנים.
יש לי בבית את האחות שלהם סקודה פאביה עם אותו המנוע 1400 וגיר ידני,שנת 2012, אצלנו מ 2015. אין מחלות מיוחדות. צריך להחליף טיימינג ורצועת אביזרים כל 120 אלף (או x שנים, לא זוכר בדיוק כמה), טיפול גדול שעלה לי לפני כמה שנים בערך 3000 שח במוסך רון. חוץ מהטיפול הגדול הזה -  הטיפולים די זולים.

פורסם

הבעיה הכי גדולה בעיני בדגם הזה, היא שיבואן שם רק 4 כריות אוויר(בניגוד ל6 שאיתם הדגם נבחן במבחני ריסוק) מה שלדעתי האישית, כבר לא קביל ב2022

פורסם

יש לי חצי שנה איביזה 2012 ידנית 1400.

נסעתי עליה כבר 23000 קילומטר ואני יכול לומר שהיא לא נוחה, לא שקטה, הילוכים קצרים ומאוד בסיסית.

אבל צריכת דלק טובה בצורה משולבת של 1/16, בינעירוני מגיע בקלות ל1/17. מבחינת אמינות הכל מעולה עד כה.

סה"כ רכב לעבודה-בית.

חשוב לשים דגש על עניין הטיימינג כמו שנאמר מקודם (במנועי 1400).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 5 שעות, alex321 כתב:

הבעיה הכי גדולה בעיני בדגם הזה, היא שיבואן שם רק 4 כריות אוויר(בניגוד ל6 שאיתם הדגם נבחן במבחני ריסוק) מה שלדעתי האישית, כבר לא קביל ב2022

זה נכון, אבל במקרה הזה נפגעים רק נוסעי המושב האחורי. כרית האויר הצידית (לפחות בפולו) שילבה בתוכה גם כרית ראש

airbags_polo_.jpeg

קניתי פולו יאנג חדשה ב2012 ונסעתי עליה 3 שנים.

מכונית נהדרת עם מושבים משובחים (היו שונים ובשרניים יותר מהגרסה הסטנדרטית)

בדקתי בזמנו גם את האיביזה ומכיוון שאיכות ההרכבה ונוחות המושב אכזבו, בחרתי בפולו.

שים לב שמדובר בדגם עם שוק יד 2 חזק מאוד, בעיקר הדגמים הסאנרוף הפנורמי, שבניגוד לאיביזה באותן השנים, נפתח באופן מלא.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לנו היתה איביזה 1.4 2012. 
לי ולאשתי היא היתה נוחה מספיק (עשינו איתה נסיעות של חיפה-אשדוד).
המנוע היה בסדר גמור, גם צריכת הדלק היתה לא רעה.
מבחינת אמינות ב4 וחצי שנים שהיתה אצלנו לא היו בעיות
כבונוס היא היתה צהובה, עד היום מתגעגעים לצבע הלא משעמם היחיד שאי פעם היה לנו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...