Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,  

כשאני מניע את הרכב אחת לכמה פעמים הוא עושה רעש של חריקה ולא מצליח להניע, אני צריך לסגור את הסוויץ' ולפתוח שוב בתקווה שהפעם יניע ככה עד שעובד.

מבדיקה במוסך עולה שהבעיה כמובן בסטרטר וקיבלתי הצעה לשיפוץ סטרטר: 600~800 שקל

במידה ולא הולך וצריך להחליף חדש הרכיב יעלה באיזור ה-1000 שקל ונוסיף לזה עבודה סך הכל סיפור של 1300 שקל. 

רציתי לדעת מה דעתכם על המחיר והאם כדאי אולי לחשוב על להזמין סטרטר חדש מחו"ל וזה יוזיל לי עלויות. 

מה לדעתכם הדבר הנכון לעשות? 

תודה!

פורסם

סטרטר חדש מקורי עולה 1000 שקל ומשופץ 600 או 800?

בכזה הפרש מחיר לא שווה להתעסק עם משופץ, תבקש שישימו ישר חדש וזהו. 

פורסם
לפני שעה, Buki כתב:

סטרטר חדש מקורי עולה 1000 שקל ומשופץ 600 או 800?

בכזה הפרש מחיר לא שווה להתעסק עם משופץ, תבקש שישימו ישר חדש וזהו. 

אם המכונאי מפרק אותו ומשפץ זה יוצא בין 600 ל-800 

אם זה חדש מדובר על סיפור של 1300 סה"כ

פורסם

אני הבנתי, בהפרש מחיר כזה לא הייתי מתלבט, ברור שחדש. בהנחה שזה חדש מקורי של מיצובישי ולא חדש תחליפי. 

פורסם
בתאריך 29.4.2022 בשעה 16:10, Buki כתב:

אני הבנתי, בהפרש מחיר כזה לא הייתי מתלבט, ברור שחדש. בהנחה שזה חדש מקורי של מיצובישי ולא חדש תחליפי. 

לאחר בדיקה קיבלתי הצעת מחיר להחלפת גלגל תנופה (כנראה מפירוק, האמת שלא שאלתי)  ושיפוץ סטרטר ב-1800 שח. 

מצרף תמונות שהמכונאי שלח לי, מה דעתך?

אני מתלבט כי הרכב כן מניע ולפעמים רק הוא עושה את הרעשים האלה, מצד שני אני לא אצליח למכור ככה את הרכב וזאת המטרה העיקרית...  

WhatsApp Image 2022-05-02 at 10.48.03 (4).jpeg

WhatsApp Image 2022-05-02 at 10.48.03 (3).jpeg

WhatsApp Image 2022-05-02 at 10.48.03 (2).jpeg

WhatsApp Image 2022-05-02 at 10.48.03 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-05-02 at 10.48.03.jpeg

• תוכן חדש...