Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אומר, רוץ להחליף מצבר. אגב דעתי היא עדיין שהוא גרם לתקלה מלכתחילה. חוסכים על מצבר, משלמים על אלטרנטור.

לפעמים ככה זה :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 20 דקות, Muzic4Ever כתב:

אני אומר, רוץ להחליף מצבר. אגב דעתי היא עדיין שהוא גרם לתקלה מלכתחילה. חוסכים על מצבר, משלמים על אלטרנטור.

לפעמים ככה זה :)

1. המצבר נבדק בכמה מקומות בימים האחרונים, ואמרו שהוא תקין (הייתי ב3 מקומות כולל מוסך היבואן).

2. לא היו לי בעיות בהתנעה.

3. אני לא מנסה לחסוך על מצבר, גם כשאני קונה אני הולך על הטובים, וורטה.

4. אתה עדיין חושב שהמצבר יכול היה לגרום לקלקול האלטרנטור? א"כ אין לזה סוף, תמיד צריך לחשוש שהמצבר ידפוק את האלטרנטור גם אם אין שום סימן שהוא בעייתי וגם אם בבדיקות הוא יוצא תקין.

פורסם

לא תמיד, אבל שהוא בן 4 - דיי, נסחט לו המיץ. בשביל מה להסתכן? זה יפתיע אותך דווקא ברגע שתצטרך אותו (ובוסטר זה לא פתרון, זה יכול לקרות גם בשעה מאוחרת בלילה\חור בלי מצבר נורמלי זמין  ואז קונים זבל) כך או כך הוא יצטרך החלפה בקרוב.

גם כשאתה מתדלק אתה נוסע עד הטיפה האחרונה לפני ההגעה לתחנה?

אבל, רכב שלך. כיס שלך. החלטה שלך.

אולי יהיה לך מזל כמו עם הרצועה והוא יחזיק 9 שנים, ואפילו בלי סדקים בפנים!

יאלה, מיצינו.

שיהיה בשעה טובה ומזל טוב,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 6 דקות, Muzic4Ever כתב:

לא תמיד, אבל שהוא בן 4 - דיי, נסחט לו המיץ. בשביל מה להסתכן? זה יפתיע אותך דווקא ברגע שתצטרך אותו (ובוסטר זה לא פתרון, זה יכול לקרות גם בשעה מאוחרת בלילה\חור בלי מצבר נורמלי זמין  ואז קונים זבל) כך או כך הוא יצטרך החלפה בקרוב.

גם כשאתה מתדלק אתה נוסע עד הטיפה האחרונה לפני ההגעה לתחנה?

אבל, רכב שלך. כיס שלך. החלטה שלך.

אולי יהיה לך מזל כמו עם הרצועה והוא יחזיק 9 שנים, ואפילו בלי סדקים בפנים!

יאלה, מיצינו.

שיהיה בשעה טובה ומזל טוב,

העיקר שהסתדר, ומאמין שאחליף בקרוב בלי קשר לאם הוא עושה בעיות או לא.

תודה ידידי, לילה טוב

• תוכן חדש...