Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים לרכב לא מתאימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

זה 2.5 ס"מ בכל קצה של המגב - מתאים לחצי ירח שלך. נראה חסר משמעות מעשית.

תחליף בהזדמנות. במוסך זה יקח 2 דקות, בעבודה עצמית בין 5-10. מגב בודד עולה 20-40 ש"ח (ולפחות המוסך שמטפל לי במכוניות גובה כמו בחנמות חלפים).

סלח לי על הבורות

אבל

למה שזה יעזור למצב של החצי ירח?

החצי ירח שציינתי מופיע בצד של הנהג

והמגב שחסר לו 5 סנטימטר הוא מופיע בצד של ליד הנהג

זאת אומרת שגם אם אשים את הגודל הרלוונטי

זה לא ישפיע על החצי ירח שבצד ימין

למען הסר ספק

אני מדבר עד כה על חצי הירח שמופיע מצד ימין לתמונה (צד של הנהג)

פורסם

והמגב הקצר הוא דווקא זה שבצד הנוסע. 

העניין הוא ש-58 ס"מ זה קצת פחות מ-23 אינצ'. אז או שהמדידה לא מדויקת או שגם המגב השמאלי קצר במקצת. מכל מקום, גם אם תחליף למגב "24 מלא ההבדל ברדיוס הקשת יהיה כ-1.25 ס"מ.

השטח המלוכלך בבסיס החלון משמאל קטן ולא צריך להפריע לנהיגה יותר מדי, בודאי בקיץ. גש בהזדמנות למוסך המכיר את הרכב והחלף שם את המגבים, חזקה עליהם שיכירו את המידות הנכונות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שניהם נראים תקינים. אני לא הייתי שם לב להבדל, וגם ה"חצי ירח" מול מושב הנוסע הוא דבר רגיל לגמרי במכוניות שאני מכיר, ואינו מפריע לשדה הראיה.

מכל מקום, להחליף מגבים פעם בשנה זה הליך שגרתי ותקין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נתקלתי היום בקיה פיקנטו. חדשה עוד אם המגבים המקוראים. יש לה גם משולש. 

כנראה ככה זה מתוכנן.

גם באלטו שלי יש תמשולש. אף פעם לא הרגשתי בו.

IMG_20220424_175509.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לא צילמתי, אבל גם סארונה,עם המגבים המקוריים מספרד.

פות"ש - אולי חסר למגב סנטים או שניים, אבל עדיין נראה תקין.

לך לשטוף במיים ומטלית.

• תוכן חדש...