Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגיד משה, מה תעשה עם כל ה16 האלו ? תשפץ ? תחזיר לחיים ? חלקי חילוף ??

אתה נשמע כמו אמא שלי... :wink: וגם לך אני אענה את התשובה שאני עונה לה: אני לא מבין את השאלה.

דבר ראשון תתחדש!

יש סרט מתחילת שנות ה 70 של הבמאי ז'ק טאטי שנקרא טראפיק והוא סרט הומוריסטי על מכוניות ותרבות הנהיגה. בתחילת הסרט יש צילומים מפס היצור של רנו. רואים יצור של מרכבים של רנו 12 ושל רנו 16. בכלל בסרט הזה רואים הרבה מכוניות ארופאיות שהיינו רגילים לראות ורובנו שכח איך הן ניראות חדשות

הסרט באמאזון

מכיר את הסרט, אכן, מהטובים שבהם.

עוד אחת(רנו 16 TX כמובן!)לאורך,ואתה ניכנס ל צ'...לתוך המיטבח!

אבל אין על ה 412 שלך,תענוג לדחוף אותה,אבל יש לה הגה חבל"ז...

הTX עדין לא למכירה :-(:-(:-(:-(:-(:-( אבל אינני אומר נואש, עוד רוחי איתנה, דעתי צלולה וכוחי במותני וכמו שגארט אומר ב"עולם על פי וויין" :she will be mine

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...