Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ברשותי יונדאי i30 2013 עם המערכת הבאה:

מולטימדיה Pioneer AVH-Z9250BT

סאב 12 אינץ׳ MTX Audio RT12-04 750W(Peak) 250W RMS

רמקולים מקוריים של הרכב הכוללים:

רמקול 6.5 פשוט בכל דלת 30W 15W RMS

טוויטרים אפטרמרקט של יונדאי 50W 30W RMS

הלכתי לחנות התקנות כדי לחבר מגבר שקניתי מיד שניה (Rockford PBR300x4). כאשר עשו את החיווט לקדמיים ואת הסאב בגישור, המתקין חיבר את הכבלים למגבר ולאחר בדיקה ארוכה טען כי המגבר מקצר את הרמקולים, ההספק נמוך מדי ואינו ״מחזיק״ את המערכת ועקב כך נוצר אותו קצר.

אשמח שתמליצו לי על מגבר שעושה את העבודה ושיוכל להתמודד עם הרכיבים שצוינו מעלה במחיר שלא קורע כיס (מתוקצב עד 1000 גג)
תודה מראש!☺️

עריכה אחרונה על ידי SoundOHolic
פורסם (נערך)

המגבר שקניתה הוא מדבר מיוחד של רוקפורד הוא 

מגבר בטכנולוגיית Boosted Rail מדובר במגבר יעיל וחסכוני בחשמל שמספק הספק גבוהה יחסית לגודלו הקטן.

יש לו רק שתי בעיות האחת הוא לא יכול לעבוד בהתנגדות של מתחת ל 4 אום סטריאו 

ואני מניח שחיבור הטוויטרים במקביל לסט הקדמי הוריד את התנגדות וגרם למגבר להיכנס לפרוטקשן 

בעיה שניה ,המגבר אינו ניתן לגישור כך שלא ברור לי איך הוא חיבר את הסאב "בגישור".

בנוגע למגבר 

https://www.google.com/search?q=Pioneer+GM-D8704&sxsrf=APq-WBuWhGt7X0lcoPa0JAEcsyxxOUWUmw:1648076209007&source=lnt&tbs=lr:lang_1iw&lr=lang_iw&sa=X&ved=2ahUKEwicr4Coqt32AhXKQ_EDHQrxBCoQpwV6BAgBEBU&biw=1366&bih=625&dpr=1

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • אהבתי 2
פורסם

תודה רבה AUDIO KING,

קיימים אולי מגברים נוספים שניתן להציע לי במחירים המגיעים יותר לאיזור ה500-800 שיוכלו להתאים לסטאפ?

פורסם

בסוף קניתי עפ"י המלצה של נציג המכירות באלכסנדר את המגבר JBL Stage A9004. תודה רבה על העזרה הכנה והזריזה! אשתמש בעצתך למגברים אלה בשדרוג הבא💪

• תוכן חדש...