Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, מלטבשי כתב:

שמעתי דברים טובים על שוקי ממוסך אור מור ברחובות.

בנושא הטיפול באחריות הבנתי שהוא עושה הרבה לשביעות רצון הלקוח.

נסה לגשת אליו 

תודה, אנסה!

פורסם

שאלה , לא בטוח שקשורה

האם סיטרואן ופיז'ו חולקים מערכות ?

והאם נורת בדיקת מנוע נכבית לאחר תחילת נסיעה או תוך כמה שניות ?

אני שואל כיוון שלאישתי פיז'ו 3008 שנת 2018, באחד הימים היא אומרת לי שכאשר היא מניעה נדלקת נורה/הודעה של בעיית מנוע ויש לגשת לבדוק, אך בתחילת נסיעה ההודעה נעלמה.

הלכתי למוסך והמוסכניק אמר לי שכל עוד הנורה לא קבועה אפשר להמשיך לסוע.

לונג סטורי שורט , התברר שהמצבר סיים את חייב והאוטו מודיע על כל מיני תקלות לפני שהוא פשוט לא מניע.

פורסם
לפני כשעה, Zorly כתב:

אני שואל כיוון שלאישתי פיז'ו 3008 שנת 2018, באחד הימים היא אומרת לי שכאשר היא מניעה נדלקת נורה/הודעה של בעיית מנוע ויש לגשת לבדוק, אך בתחילת נסיעה ההודעה נעלמה.

הלכתי למוסך והמוסכניק אמר לי שכל עוד הנורה לא קבועה אפשר להמשיך לסוע.

תפסיקו לקבל תשובות מצוצות מהאצבע. יש תקלה - לא משנה איזו - שיספקו ללקוח את קוד התקלה והסבר.

המחשב ישמור את קוד התקלה גם אם היא מופיעה למאית השניה.

2016 BMW M235i.

פורסם

מתח נמוך בעומס (בזמן התנעה) יכול לתת התראות שווא. דווקא פה האבחון נכון ואין מה להלין

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 20 שעות, מלטבשי כתב:

שמעתי דברים טובים על שוקי ממוסך אור מור ברחובות.

בנושא הטיפול באחריות הבנתי שהוא עושה הרבה לשביעות רצון הלקוח.

נסה לגשת אליו 

לצערי מניסיון חד פעמי אין לי משהו טוב לומר על המוסך הזה.

כאשר הייתי צריך להחליף את הרצועה במסגרת הריקול ב-208 דיזל שלי,כל המוסכים מלבד אור-מור הציעו תורים חודשים קדימה.

בשיחה שהייתה לי עם היועץ שירות סיכמנו שמעבר לריקול לא תהיה בעיה שאספק את המשאבה ואשלם על העבודה בלבד (נאמר לי כ-250 ש"ח ויש להשאיר את הרכב במהלך היום כי הם עמוסים וכו' וכו').

חצי שעה אחרי שיצאתי מהמוסך מקבל שיחה מהמזכירה - "עלות העבודה תהיה 350 ש"ח" (מתעצבן בלב ואמר "יאללה סבבה יש אישור).

רבע שעה נוספת עוברת ומתקשר אלי מנהל המוסך uמתחיל לספר לי סיפורים "הייתה טעות ובגלל שבאת מרחוק יעלה לך 700 ש"ח".

אמרתי לכבודו שאני רוצה לבדוק את הנושא וכבר חוזר אליו.

לא עברו 5 דק',חוזר לאדון ומבקש שיבצעו רק את מה שכלול בריקול,קרי החלפת הרצועה בלבד.

מר מנהל המוסך עונה "אי אפשר הרכב כבר מוכן,החליפו הכל אתה יכול להגיע לאסוף אותו (מציין שוב שאמרו יום שלם ולא עברה שעה מאז שהרכב נשאר שם).

בשורה התחתונה,לא קורה לי הרבה אבל הרגשתי שנפלתי על הישראלי המכוער שרק חיכה להזדמנות לעקוץ ואני בטיפשותי פעם ראשונה השארתי את הרכב לטיפול בלי להיות בסביבה.

כמובן שהסיפור לא הסתיים בכך וכאשר הגעתי ראיתי שמספר הרכב מקושט במדבקות של המוסך - מתנה

בשורה התחתונה,אמנם הרכב כבר לא אצלי,אך אציין שאין לי באמת ניסיון טוב עם רשת לובינסקי,לא במקרה הספציפי הזה ולא במיכל אוריאה נפלא שהתקלקל שנה וחצי אחרי שקודמו הוחלף באחריות (השני מסר את נשמתו לבורא לאחר פחות מ45K ק"מ והצעת המחיר הייתה אסטרונומית, איך נאמר לי "זה מה יש".

בשורה התחתונה עם ניסיון כזה אני אישית את כספי להבא לא אשאיר בלובינסקי וכך אמליץ לכל מי שבסביבתי.

אין לי שום בעיה לקבל שברכב יש ויהיו תקלות כאלה ואחרות,קורה סה"כ מכונה,אבל שירות ביזיוני כזה לא ארצה לחוות פעם נוספת.

בינתיים מבסוט מהמאזדה 😅

• מבאס 2
פורסם

לא רוצה להתחיל מלחמה, אבל יש כאלה שבוחרים מכוניות אירופיות ויש כאלה שבוחרים יפניות בלי קשר למה שמספק האוטו, אבל עדיין המוסכים בארץ עם שירות תת רמה ואני מכליל בכוונה.  

• תוכן חדש...