Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

היום נסעתי לי לתומי בכרמל וירדתי מהאוניברסיטה לכיוון הטכניון (ממש מסע אקדמי

בקיצור, לקראת אחד הרמזורים אני מתקרב לרמזור האדום ומתחיל לבלום ממש רגוע. הרגל נכנסת ונכנסת ונכנסת כבר יכלתי להוציא רגל על הכביש ולבלום אבל האוטו רק מאיץ מהירידה.

הורדתי הילוך והצלחתי לא להיות אינטימי עם הבחור לפני (תודה לאל שאני לא נמוך בכמה ס"מ. עצרתי כמה מטרים אחרי, יצאתי מהאוטו להסתכל על הבלמים מקדימה. ריח נפלא של חריכת ברקסים ועשן עדין קיבלו את פני. אחרי רבע שעה המשכתי מאוד בעדינות והכל חזר לתקנו.

נסעתי מאוד רגוע כל הזמן ולא הייתה שום בלימה רצינית ממהירות גבוהה. כן היתה ירידה ממושכת אבל לא משהו היסטרי למי שמכיר את האזור

הבלמים באוטו הם דיסקים לא מאוררים מקדימה ותופים מאחורה. כל החלקים מקוריים גם הצלחות וגם הרפידות שהוחלפו לפני 2000 ק"מ בערך.

ואני שואל אתכם האם זה מצב נורמלי? האם כדאי להתקין כסא מפלט באוטו?

האם ייתכן שמשהו גורם לבלמים להתחמם מעבר למתוכנן ?

האם אפשרי וכדאי להחליף לדיסקים מאווררים ובאיזו השקעה? . או לשפר משהו אחר?

פורסם

בהנחה שאתה לא ממזמז את דוושת הבלמים, נראה לי שזה לא אמור להיות ככה.

יש מספיק נוזל בלמים? חשוב לציין שזה ממש ממש לא בטיחותי לנסוע ככה..ואם חס וחלילה הגעת למצב הזה, כל מה שאתה יכול לנסות זה להוריד הילוכים ולנסות (ממש בעדינות) להשתמש בבלם היד (הנד ברייק) - כניסיון אחרון לבלימה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

האם בירידה מהאוניברסיטה לחצת ממושכות על הבלמים?

אם לא, בדוק נוזל בלמים, אם יש מספיק גרור את הרכב למוסך ואל תיסע בו אפילו מטר נוסף! גם אם הכל הסתדר לך עכשיו זה לא אומר שזה לא יחזור על עצמו בנסיעה הבאה שלך עם הרכב ואז אתה יכול חס וחלילה לגרום לתאונה עם נפגעים!

• תוכן חדש...