Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
לאחרונה הסתכלתי על סובארו XV והתרשמתי ממנה לטובה.
עשיתי עליה גם נסיעת מבחן (עם הרכב של חבר שלי) וממש אהבתי אותה ואת חווית הנסיעה עליה, רק רציתי לדעת לגביה כמה דברים:

1. האם המנוע שלה נחשב אמין? - זאת אומרת האם יש לה מחלות כלשהן שאני צריך לדעת עליהן?

2. המשקל המקסימלי שהיא יכולה לסחוב עגלה - אני עובד בעבודה עם עגלות (עד 800 ק"ג), ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה המשקל המקסימלי של העגלה שהיא יכולה לסחוב?

תודה.

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי Hod135

פורסם

רכב טוב ואמין 

לגבי המנוע שלה לפני כמה שנים הייתה להם בעיה של צריכת שמן שנדמה לי שלא קיימת בחדשות אבל תריץ חיפוש בפורום פה 

שים לב שהיא לא חסכונית בצריכת הדלק שלה 

פורסם

לחמי יש את הרכב

קודם כל הוא מאד לא חסכוני בדלק.

איכות תא הנוסעים סבירה מינוס והביצועים בגירסת ה1.6 די עלובים.

אישית חושב שיש אלטרנטיבות טובות יותר ממנו כדוגמת cx5 וטוסון ואולי אפילו ראב4

באחרונה יש אפילו גירסה היבירדית שתהיה חסכונית משמעותית

פורסם

האם יש צורך בנסיעה בשטח (קל)? אם כן, ל-XV יש יתרון על "ג'יפונים" אחרים. אם לא אז כנראה לא...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח להבין מפותח השרשור מה בדיוק הוא אהב בסובארו XV ? 

רכב שמלבד יכולת 4X4 אין בו כלום ושום דבר.

בזבזני, רועש ממש, ודי קטן גם בקאבינה וגם בתא המטען

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)
בתאריך 23.2.2022 בשעה 21:07, motior כתב:

האם יש צורך בנסיעה בשטח (קל)? אם כן, ל-XV יש יתרון על "ג'יפונים" אחרים. אם לא אז כנראה לא...

אני נוסע בדרכי עפר כדי לחסוך לעצמי את העמידה בפקקים (כי אני גר במושב אז יש שדות שאני יכול לחתוך דרכם במקום לעמוד בפקק).

בתאריך 8.3.2022 בשעה 18:52, ניצן א כתב:

היה ברשותי xv למשך כחצי שנה. אישית לא אהבתי בכלל. ביצועים חלשים, זללן ומשדר פשטות בת"א הנוסעים. 

ביצועים חלשים של המנוע 2000?
האם התמורה הכוללת של האוטו שווה את המחיר?
מה האלטרנטיבות שיותר שוות לדעתך?

בתאריך 8.3.2022 בשעה 18:57, yuvalganim כתב:

אשמח להבין מפותח השרשור מה בדיוק הוא אהב בסובארו XV ? 

רכב שמלבד יכולת 4X4 אין בו כלום ושום דבר.

בזבזני, רועש ממש, ודי קטן גם בקאבינה וגם בתא המטען

בדיוק בשביל זה פתחתי את השרשור, כדי לשמוע עוד חוות דעת.
אין צורך בציניות.

עריכה אחרונה על ידי Hod135

פורסם
לפני 5 שעות, Hod135 כתב:

בדיוק בשביל זה פתחתי את השרשור, כדי לשמוע עוד חוות דעת.
אין צורך בציניות.

אין בי טיפת ציניות, אני שואל ברצינות מה אהבת, כי אני לא מצליח להבין. את יכולת השטח אני מבין, את השאר? פחות

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מדברים על חדש או משומש?

בחדשים אני לא מכיר בעיות אמינות. בישנים הייתה בעיה של אכילת שמן במנועי 1.6. יכול להיות שהיו בעיות נוספות, מציע לך לערוך חיפוש בפורום הטכני.

הוא אחד הכלים הבודדים שמציע יכולת שטח בלי לפגום בהתנהלות היום-יומית. מעבר לזה היתרון שלו הוא נוחות הנסיעה המצויינת בדגם הנוכחי וטובה מאוד ביוצא. בידוד הרעשים לא משהו בדגם הישן אבל השתפר מאוד בחדש, ולחדש יש גם מושבים קדמיים מעולים.

החסרונות הם תא מטען קטן מאוד, מושב אחורי לא מרווח במיוחד, ואבזור הבטיחות החסר בדגמי הכניסה.

פורסם
בתאריך 14.3.2022 בשעה 12:02, ניצן א כתב:

לדעתי הביצועים חלשים גם במנוע 2000. גם תא הנוסעים לטעמי מיושן. אם אין צורך בהנעה כפולה אז יונדאי קונה/2008 וכל מתחרותיה עדיפות. 

יש לי צורך בהנעה הכפולה כי יש לי עליה לבית שלי עם חולות ואבנים.

בתאריך 15.3.2022 בשעה 01:00, Mike808 כתב:

מדברים על חדש או משומש?

בחדשים אני לא מכיר בעיות אמינות. בישנים הייתה בעיה של אכילת שמן במנועי 1.6. יכול להיות שהיו בעיות נוספות, מציע לך לערוך חיפוש בפורום הטכני.

הוא אחד הכלים הבודדים שמציע יכולת שטח בלי לפגום בהתנהלות היום-יומית. מעבר לזה היתרון שלו הוא נוחות הנסיעה המצויינת בדגם הנוכחי וטובה מאוד ביוצא. בידוד הרעשים לא משהו בדגם הישן אבל השתפר מאוד בחדש, ולחדש יש גם מושבים קדמיים מעולים.

החסרונות הם תא מטען קטן מאוד, מושב אחורי לא מרווח במיוחד, ואבזור הבטיחות החסר בדגמי הכניסה.

כן לא ציינתי את זה, אני מדבר על משומש.

בתאריך 14.3.2022 בשעה 17:30, yuvalganim כתב:

אין בי טיפת ציניות, אני שואל ברצינות מה אהבת, כי אני לא מצליח להבין. את יכולת השטח אני מבין, את השאר? פחות

לרוב אני נוהג ברכבי עבודה לא נוחים, ה-XV הרגיש לי יותר טוב by far, אם זה עוזר לך להבין.
אז מה אתה כן ממליץ אם לא על XV?

פורסם

מכונית טובה. להורים שלי קנינו אחת בגרסת EYESIGHT לפני שהשתנה השם לקרוסטרק (מחבר פורום). יופי של אוטו. 

נכון, הוא לא מושלם, אבל יש לו קטגוריה משל עצמו.

פורסם

אם משומש אז כדאי שתציין תקציב כדי שיוכלו לכוון אותך מה האופציות הרלוונטיות. סובארו xv ופורסטר מוצעים בטווח מחירים ושנתונים רחב. 

• תוכן חדש...