Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת

רוצה לרכוש רכב שעבר פעמיים החלפת פגוש. יש לזה משמעות מבחינה בטיחותית או אחרת או שלא להתייחס לזה בכלל? המחיר הוא מלא זה לא שאני מקבל על זה הורדה

פורסם

אין השפעה בטיחותית.

איזה רכב? איזה שנה?

תבקש גם דוח סליקה לפני הבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 דקות, yulianx כתב:

אין השפעה בטיחותית.

איזה רכב? איזה שנה?

תבקש גם דוח סליקה לפני הבדיקה.

הגעתי לזה מהדוח סליקה כמובן

וולוו t5 2016

אין לזה שום משמעות מבחינת להעדיף רכב דומה (תיאורטי לא משהו שיש לי מול העיניים) שלא עבר החלפת פגוש?

פורסם

אם

תמצא באותו מחיר אפשרי, ככה יהיה פחות סיכוי לקילופים בהמשך, במידה ובוצעה צביעה לא איכותית.

אחרת, אין לזה השפעה בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פגוש הוא חלק עם נטיה להשרט או להיפגע
לא הייתי מתרגש מפגוש שהוחלף או נצבע
ואם עשו עבודה גרועה... או שתצבע מחדש (לא סיפור יקר) או שהוא ישרט לפני זה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צביעת פגוש איכותית זה עניין של 500 שקל. 

לא הייתי פוסל על זה ואם הייתי מוכר לא הייתי מוריד שקל על צביעה של פגוש. 

החלפת מכסה מנוע ואפילו אם לא מתאונה,סיפור אחר. 

טמבונים יפגעו בכל רכב בארץ. לא משנה מה תעשה. 

פורסם

צריך לוודא שמדובר בפגוש נטו, בלי פגיעה יותר עמוקה. אם זו פגיעה שטחית הרי שזה חלק שמחובר בברכים והחלפתומלאנצריכה להטריד אותך.

נסה לבקש מהמוכר את דוח השמאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...