Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי, אבל בהתחשב בכך שיותר מחצי מהיהודים שנשארו ברוסיה גרים בשתי הערים האלו, ושאלו הם האנשים היותר משכילים עם יותר סיכוי לעשות עליה מוצלחת, כנראה שהמספר קרוב יותר למספר שלי מאשר לשלך. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, RK כתב:

השכבה האינטיליגנטית של העם הרוסי עליה אתה מדבר זעומה ביחס לשאר ה-быдло. תכלס, לא כל כך ברור למה פוטין טורח לזייף בחירות. אז יהיה לו 60-70 ולא 146%, הרוב עדיין תומך בו. מנטליות של צמיתים.

בוא, מי ישמע בישראל יש שפע אינטיליגנציה ונימוסים.

בינתיים רוב ה-быдло שם יודעים לפחות איך להשתמש בידית האיתות ברכב.

רק שיהיה ברור, לדעתי אין בכלל ספק שלאדם הממוצע, מבחינה אובייקטיבית, יותר טוב לגור בישראל מאשר ברוסיה (בריאות, חינוך, רווחה, תשתיות ועוד), אבל גם אין ספק שחלק גדול מהישראלים זה פפואסים לא מתורבתים.

כל פעם שאני חוזר לארץ מאותן מדינות בהן יש לכאורה "быдло", אני מופתע עד כמה הם יותר מתורבתים מאיתנו בתחומים מסויימים, שלא לומר בתחומים רבים.

אחת המדינות היחידות בהן הרגשתי שהתושבים משמעותית פחות מתורבתים מהישראלים זה הודו (ואולי סינים במצבים מסוימים).

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם

כן כן, ברוסיה אף פעם לא שמים רגליים על המושב של האוטובוס ולא יושבים על הרצפה, ולא הולכים יחפים בבית. מכיר.

גם הסיכוי שלך לקבל מכות ברחוב כנראה יותר גדול בארץ (או שאולי לא?), אחוז דוברי שפות זרות כנראה יותר גדול ברוסיה (או שאולי לא?), המיתוס על זה שבארץ אנשים לא קוראים ספרות גם כבר מזמן מיתוס, מה עוד?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 49 דקות, gadik6 כתב:

אחד הרשמים הראשונים שלי אחרי שעלינו לארץ מאוקראינה זה שבארץ עוצרים לפני מעבר חציה (ב95% מהמקרים).

באוקראינה קודם ידרסו אותך, ואז אולי ישאלו מה קרה. מאמין שרוסיה לא שונה מזה. אה, והאוטובוסים בארץ זה לא גרוטאות מתפרקות.

לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

כל פעם שאני חוזר לארץ מאותן מדינות בהן יש לכאורה "быдло", אני מופתע עד כמה הם יותר מתורבתים מאיתנו בתחומים מסויימים, שלא לומר בתחומים רבים.

בארץ אתה יכול להסתובב חופשי ב2 בלילה ב95% המקומות, מבלי לפחד שישדדו אותך. וגם אם יקרה משהו, זה יעלה לכותרות. בחבר העמים - אם אתה הולך עם בגדים יפים ומאיר את הדרך עם סמארטפון יקר - אל תתפלא.

בתור ילד בשנות ה90, רוב האלימות והבריונות שחוויתי הייתה, נחש ממי, מילדים יוצאי חבר העמים. הצברים הרבה יותר chill.

לפני 3 דקות, RK כתב:

כן כן, ברוסיה אף פעם לא שמים רגליים על המושב של האוטובוס ולא יושבים על הרצפה, ולא הולכים יחפים בבית. מכיר.

גם הסיכוי שלך לקבל מכות ברחוב כנראה יותר גדול בארץ (או שאולי לא?), אחוז דוברי שפות זרות כנראה יותר גדול ברוסיה (או שאולי לא?), המיתוס על זה שבארץ אנשים לא קוראים ספרות גם כבר מזמן מיתוס, מה עוד?

אבל יש להם צ'כוב, דוסטויבסקי, פושקין, ושאר התרבות המה זה מפוארת שלהם.

רק חבל שאותה התרבות המה זה מפוארת לא חילחלה לאותו ה-быдло האגרסיבי משום מה.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

מזכיר לי שראיתי פעם סרטון של אחד היוטיוברי רכב המובילים שלהם באותה תקופה (ז'וריק רבאזוב, מעניין מה איתו עכשיו), שאמר שלא צריך לאותת בכלל, נהג מנוסה צריך להבין ולצפות את ההתנהגות של אחרים בכביש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מניח שמסורת האיתות המפוארת היא גם הסיבה למסורת הענפה של ה-russian dashcam videos ביוטיוב.

אגב, כל ענייני האלימות, מכות וכו' לא מיוחד לרוסיה, זה תקף לכל המרחב הפוסט-סובייטי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 2 דקות, RK כתב:

אגב, כל ענייני האלימות, מכות וכו' לא מיוחד לרוסיה, זה תקף לכל המרחב הפוסט-סובייטי.

לגמרי נכון. תרבות כוחנית ואלימה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני תמיד אוהב להזכר בתמונה הזאת שצילמתי ביציאה מתחנת הרכבת בלורוסקיה בלב מוסקבה לפני כמה שנים. ערש התרבות. 

image.thumb.png.4b4e40163c5def091d5e8ea3d9b4af00.png

ספוילר

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • מצחיק 1
פורסם

מה רע? קבוצת אינטיליגנטים מנומסים עצרו לנוח לאחר לגימת משקאות אצילים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה מיוחד בצילום הזה? באוקראינה זה בכל תחנת רכבת. אני יכול לצלם לך את זה במינכן, לונדון, רומא, פריז, ניו-יורק. 

אז הבנו שאתם רוסופובים, מה הקטע לבלבל על זה את המוח עמודים שלמים 😁

פורסם

זה לא עניין של רוסופוביה, כי אין לי באמת משהו איתם. זה יותר עניין של מדינה אחת שמתעקשת להמשיך לחיות ככה, ומדינה שניה שביקשה ורצתה (בהצלמה מאד חלקית אמנם) לצאת מהמעגל הזה, ועל כך משלמת, מ-2014 בערך. בסופו של דבר הרצון של אוקראינה להיות משהו דמוי פולין או צ'כיה ושואף למערב להבדיל ממשהו דמוי רוסיה וקרוב אליה הוא שורש המלחמה, מ-2014 ועד היום.

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שום דבר, זה פשוט היה הדבר הראשון שראיתי כשהגעתי לעיר והתכתב מעולה עם הסטראוטיפ (אם כי זה שהכרטיסן ברכבת משדה התעופה ניסה למכור לנוסעים מטענים לטלפונים היה גם די מוזר). 

פורסם

זה בסדר, בפעם הראשונה שטסתי לאוקראינה (ועוד לדונייצק, שעכשיו כבר לא בדיוק), הייתה קטטת שיכורים על המטוס, וכשהייתי במלון הלכתי לחדר עישון ובדיוק הייתה שם ישיבה של אירגון פשע (וכן, פחדתי רצח, עפתי משם על טיל). בפעם השניה היה בן אדם שכמעט קיבל מנת יתר. היו צחוקים. כמו שאמרתי, זה לא מיוחד לרוסיה, זה כל המרחב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 17 דקות, MiniMiz3r כתב:

אני תמיד אוהב להזכר בתמונה הזאת שצילמתי ביציאה מתחנת הרכבת בלורוסקיה בלב מוסקבה לפני כמה שנים. ערש התרבות. 

image.thumb.png.4b4e40163c5def091d5e8ea3d9b4af00.png

הצג תוכן מוסתר

עיר העכברים, תהנה

20200722_074120.jpg

20200722_161638.jpg

פורסם (נערך)

סבבה, ועם זה אני גם יכול להסכים(בחלק מהדברים). 

פשוט כמישהו שחלק גדול מהמשפחה שלו שם, ואחד שהמדינה הזו לא מקום ריק בשבילו למרות האהבה שלי לארץ. ומבחינת רמת חיים עם כמה שזה נשמע לכם מוזר אני דווקא מוותר על הרבה כדי לגור כאן. ירידה להכללות ששמות את רוב האנשים שאני מכיר שם, שהם אחלה לכל דבר לרמה של גופניקים מסריחים, שיכורים וכל הפוסטים ללא תכלית מלבד לשחרר קצת קיטור על הרוסים, כי לא מתאים לכם מה שרוסיה עושה זה קצת לא בכיוון(לדעתי).

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תוכן חדש...