Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 🙂

אני ובת הזוג החלטנו לנצל את השוק העכשווי ולהחליף את הרכבים, אז לאחר שהזמנתי לעצמי ארונה שמועדת להגיע באפריל, החלטנו לחפש לה סופר מיני חדשה.

לאחר ששקללנו את כל הדרישות והוספנו אלמנטיים של עיצוב/יופי וכו׳ הגענו ל2 פיינליסטיות.

יונדאי i20 - רמת הגימור הגבוהה ביותר.

איביזה - רמת הגימור הגבוהה ביותר (FR 1.0).

בוצעה נסיעת מבחן באיביזה ויצאנו בתחושה טובה, מתיחת הפנים עשתה טוב לדגם לדעתי.

את היונדאי רק ראינו, עוד לא בוצעה נסיעת מבחן.

דבר אחד שמטריד אותי ואותה בקשר ליונדאי - אנחנו כמעט ולא רואים אותה בכביש.

על פניו היונדאי מציעה חבילה מעולה + מחיר דיי טוב.

אני שואל את עצמי, למה? האם יש בעיה מסויימת בדגם/הספקה? אני יודע שהשילוב של המנוע + גיר שם כבר צבר מוניטין מסויים שכן הוא קיים אצל כמה רכבים בקבוצה ובi20 מהצורה הקודמת.

רכבים שנפסלו ולא יילקחו בחשבון:

מאזדה 2 - תמורה למחיר הכי פחות טובה, לא מציעה מערכות בטיחות מקיפות ומגיעה עם מובילאי.

פיג׳ו 208/C3/אופל קורסה - לא רוצה להתעסק עם היבואן הזה + פחד מסחירות עתידית + היא לא הכי אהבה את הרכבים.

טויטה יאריס - לא יפה ומשעממת.

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הi20 ולמה היא הרבה פחות נפוצה (לפחות ממה שיצא לי לראות). 

פורסם

כן היונדאי לא מספקת משהו מעבר, הסלון פשוט עם הרגשה של המון פלסטיק, גם לא איכותי.

המנוע לא בין הזריזים שיש, מה שכן, הנוחות שופרה והגיר עבר כיול מחדש לעומת הדור הקודם וזה מורגש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

i20 דגם חדש יחסית (הגיע לארץ לפני פחות משנה), ואיביזה בצורתה החיצונית הנוכחית פה מ2017.

בנוסף, בתקופה שאני קניתי (לפני חצי שנה), אכן היו בעיות אספקה בi20 לעומת איביזה שהייתה במלאי. 

אלה כנראה הסיבות שהיונדאי בינתיים לא נפוצה מאוד...

פורסם

הזכרת פחד מסחירות עתידית.. כנראה שיאריס היברידית תנצח בפרמטר הזה וגם תחסוך דלק. בנוסף יש מוניטין אמינות מוכח ואפשר להרחיב אחריות ל-5 שנים. הייתי כן שוקל אותה.

* מעולם לא היה לי רכב של טויוטה.

פורסם

היאריס נפסלה כי היא מכוערת לטעמה (גם לטעמי אבל לא אני מחליט).

אנחנו לא מחפשים רכב שישמור על הערך שלו כמו זהב כי אני לא קונה רכב עם מחשבה של מה יהיה כשאמכור, אבל כן לא מחפשים להפסיד המון כסף בירידת ערך, לכן נפסלו הצרפתיות.

פורסם

מחזיק שתי איביזות FR לילדים 2018 ו- 2020, לדעתי אחלה רכב וברכב חדש עם אחריות אין מה לפחד מהגיר, הרכב נראה טוב ונוסע חלק ושקט.

פורסם
לפני 11 שעות, galbh כתב:

הזכרת פחד מסחירות עתידית.. כנראה שיאריס היברידית תנצח בפרמטר הזה וגם תחסוך דלק. בנוסף יש מוניטין אמינות מוכח ואפשר להרחיב אחריות ל-5 שנים. הייתי כן שוקל אותה.

לגביי צריכת הדלק אני יכול להסכים,

אבל מבחינת סחירות גם האיביזה תהיה טובה מאוד.

לאיביזות יש שוק מצוין והן שומרות גם לא רע על המחירון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 34 דקות, dorsht כתב:

לגביי צריכת הדלק אני יכול להסכים,

אבל מבחינת סחירות גם האיביזה תהיה טובה מאוד.

לאיביזות יש שוק מצוין והן שומרות גם לא רע על המחירון.

לא מכיר.  ממה שידוע לי לטויוטה יש תקופת אחריות עדיפה עם אופציה להרחבה

פורסם

זה שאתה לא מכיר זה לא אומר שזה לא המצב בשוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני שעה, galbh כתב:

לא מכיר.  ממה שידוע לי לטויוטה יש תקופת אחריות עדיפה עם אופציה להרחבה

כמו שאמרתי, פחות מעוניינים ביאריס.

מצאתי אותו דיי צפוף, והיא מכוונת יותר למנוע טורבו צנום.

אחרי כמעט 3 שנים עם פיקנטו, היא רוצה יותר כוח והיאריס שיעממה אותה.

פורסם
לפני 28 דקות, Liel Baruch כתב:

כמו שאמרתי, פחות מעוניינים ביאריס.

מצאתי אותו דיי צפוף, והיא מכוונת יותר למנוע טורבו צנום.

אחרי כמעט 3 שנים עם פיקנטו, היא רוצה יותר כוח והיאריס שיעממה אותה.

סבבה אני לא מתווכח. אמרתי את דעתי על מוניטין אמינות, תקופת אחריות וסחירות. פרמטרים שחשובים במידה כזאת או אחרת בבחירת רכב.

פורסם

דעתך לגביי הסחירות לא נכונה, האיביזה סחירה מאוד. ככל הנראה אפילו לא פחות מהיאריס.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, dorsht כתב:

דעתך לגביי הסחירות לא נכונה, האיביזה סחירה מאוד. ככל הנראה אפילו לא פחות מהיאריס.

יכול להיות. אמרתי שאני לא מכיר את השוק של האיביזה.

פורסם (נערך)

גם אני שמתי לב שקשה מאד לראות i20 על הכביש. וגם את השתיים שכבר ראיתי הם מהדגם שמיועד לליסינג או ל 0 קלומטר - דגמי Intense או Prime שבאים עם טאסות על חישוקי ברזל.

שאלתי את הנציג מכירות בכולמוביל על העניין הזה והוא אמר בחצי פה שאכן רב המכוניות שהגיעו מהדגם החדש היו  לליסינג ורק "מעט מאד" בדגמים המפוארים יותר שמיועדים לשוק הכללי.

קשה היה לקבל הקצאות לשוק הישראלי אז העדיפו לתת קודם מה שיש לליסינג ואז לשאר שאמורים לבגיע בחודש חדשיים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי mpcrypt
  • תוכן חדש...