Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על ההמלצה, הסוזוקי הרגישה לה איטית ולא הייתה לה נוחה.

לבסוף היונדאי נפסלה בגלל מועד מסירה משוער רק לאוגוסט, בנוסף מרגישה מאוד אפרורית ופשוטה בפנים.

הוחלט ללכת על האיביזה, ההתלבטות היא בין ה1.0 ל1.5 כאשר צפי הגעה של ה1.5 הוא סביב אפריל וה1.0 הוא סביב יוני.

הנטיה שלנו היא ל1.0 אך עדיין חושבים על זה.

תודה לכולם 🙂

פורסם

מנוע ה1.0 מספק מעל ומעבר, דווקא לי הייתה מעט אכזבה מה 1.5, ציפיתי לביצועים יותר טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אוהב את אופי הפעולה של ה-1.0 יותר מאשר אופי הפעולה של ה-1.5, מרגיש קצת מנומנם לפעמים.

ה-1.0 סחב את הארונה בלי בעיה ואני לא רואה סיבה שהוא לא יסחוב טוב את האיביזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

באיביזה וביונדאי, הגיר רובוטי, יש לזה משמעות מבחינת תחזוקתיות לאחר תום האחריות.

לגבי יאריס, דגם הבנזין (לא היברידי), חזק יותר ביחס להיברידי. מציע שתיקח לנסיעת מבחן.

לגבי היופי, גם אני אישית לא אהבתי במבט ראשון, במבט שני, כבר נראתה אחרת, רכשתי את הדגם בנזין היקר (Sky). הרכב כולל את רוב מערכות הבטיחות המתקדמות, המתלים לא נוקשים והסחיבה טובה. צריכת דלק ממוצעת כ- 18 קמ/ל.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Basko
כתיב
פורסם

בגדול אין כוונה להחזיק את הרכב מחוץ לאחריות, מחליפים כל 3-3.5 שנים בערך.

היאריס נפלה בסעיף היופי, יותר חשוב לה לאהוב איך שהרכב נראה מאשר דברים אחרים לצערי.

אני אחראי על כל הנושא של ביצועים/צריכת דלק/מערכות בטיחות וכו׳.

היא מחפשת רכב יפה, זריז ועדיף שיהיה עם סאנרוף.

פורסם (נערך)

רכשנו את ה I20 דגם סופרים פלוס.

צבע כחול עם גג שחור. רכב יפייפה.
גם כתבתי פה בפורום על ההמתנה הארוכה.

היתה בעיית זמינות קשה מאוד של ה I20.

הזמנו בתחילת מאי, קיבלנו בתחילת אוקטובר !

בהתחלה הזמנו סופרים ,אבל שינינו ל סופרים פלוס בגלל זמינות (אמרו שנקבל את זה לפני הסופרים) וגם בגלל הנחת חבר שנכנסה, והקטינה את ההפרש.

כמעט ואין רכבים כאלו, בגלל זמינות. אני מניח שאכן גרסאות הליסינג/צבא יגיעו בכמויות יותר גדולות מהדגמים הבכירים.

הרכב ממש כיף לנהיגה, הרבה אביזרי בטיחות. הדבר היחד שמעצבן (אותי, לא את אשתי) זה היציאה לדרך שהיא קצת מגומגמת בגלל הגיר. כנראה בגלל זה, אני תמיד נוהג במצב ספורט ....

לפני 6 שעות, Liel Baruch כתב:

תודה על ההמלצה, הסוזוקי הרגישה לה איטית ולא הייתה לה נוחה.

לבסוף היונדאי נפסלה בגלל מועד מסירה משוער רק לאוגוסט, בנוסף מרגישה מאוד אפרורית ופשוטה בפנים.

הוחלט ללכת על האיביזה, ההתלבטות היא בין ה1.0 ל1.5 כאשר צפי הגעה של ה1.5 הוא סביב אפריל וה1.0 הוא סביב יוני.

הנטיה שלנו היא ל1.0 אך עדיין חושבים על זה.

תודה לכולם 🙂

עפי אתר יונדאי, האספקה היא אפריל/מאי.
לאחרונה (אולי בדגמים ספציפיים) יש הקדמה של מסירות. אולי הצליחו לקבל מהיצרן עוד הקצאות.
עד לפני שבועיים, יכולת למצוא באספקה של ינואר/פברואר לזכרוני. אז הכל דינמי.

אם יש לך חבר, או לבן משפחה מדרגה ראשונה, נצל את ההנחות הגדולות !

עריכה אחרונה על ידי carl
פורסם
Just now, Liel Baruch כתב:

אתמול היינו ביונדאי, דיברו איתנו על יולי/אוגוסט.

אתה עכשיו יכול לעשות הזמנה באתר ....לאפריל/מאי . תסתכל ותראה.
יש לי הזמנה ביונדאי שהיתה לפברואר/מרץ ומקבל בינואר ויש עוד רבים אחרים שהקדימו להם.
האם זה אומר בהכרח שתקבל ? לא. הנה שאני הזמנתי במאי היה כתוב לי יוני/יולי והתקבל באוקטובר..

פורסם

שקלתם לקנות קיה סטוניק? בפרופורציות היא לא שונה מהגודל של הדגמים שפירטת, אבל כן יש לה טוויסט של קרוסאובר והיא יפה ומגניבה, ובסופו של דבר קיה עשו שיפור גדול מאוד בשנים האחרונות ולדעתי אחד הייצרנים האמינים ביותר

פורסם (נערך)

הקיה מחסירה מערכות בטיחות שיש בסופר מיני מוגבהות, כמו בקרת שיוט אדפטיבית (שיש אצל רוב המתחרות) וניטור רכב בשטח מת  (שיש אצל חלק מהמתחרות).

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בנוסף למה שדור אמר, היא לא מעוניינת בג׳יפון קטן ואני הזמנתי כבר את המתחרה (ארונה) לאחר נסיעה על הסטוניק, הרכב הרגיש קופצני ודיי פלסטיקי בפנים.

פורסם

עריכת הנהלה.

התגובה הרדודה נמחקה.

כפרה, נשמה, 

מה חשבתם? שתירשמו היום וישר תמליצו על מכוניות? 

אשכרה היבואן מבזבז עליכם כסף בשביל התגובות הרדודות האלה. 

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני שעתיים, avitalgabay כתב:

התגובה הרדודה נמחקה. 

במה בדיוק הריו עדיפה על האיביזה? אם עדיין נותנים עליה אחריות של 7 שנים זה אולי היתרון היחיד.

פורסם

א. סוזוקי לא באמת היברידית, יש מנוע עזר היברידי אבל זה לא הופך את הרכב עצמו להיברידי, בנוסף היא דיי צפופה לנו.

ב. הקיה מחסירה אבזירי נוחות שהאשה מחפשת כמו סאנרוף, טעינה אלחוטית לסמרטפון, פנסי לד מלאים ועוד.

בנוסף הרכב לא זריז בכלל.

• תוכן חדש...