Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יאריס 2012 וכל שנה מאז שיש לי אותה כשהטסט מתקרב אני מתלבט אם למכור. מצד אחד, הרכב כבר בן 10 שנים, לא עבר את ה100K, במצב טוב, זה רכב מבוקש אז למה לא בעצם? אני אצטרך למכור אותה מתישהו לא?
מצד שני, למי יש ראש עכשיו להתעסק עם זה? אני רווק, מרוויח סבבה, אין אנשים שתלויים בי וברכב, אני בקושי נוהג, , אני עובד מהבית, מדי פעם איזה דייט מחוץ לעיר או נסיעה להורים בצפון כל שבועיים לארוחת שישי. רוב הזמן הרכב יושב בחניה בתל אביב. אני יכול לרכוש רכב יד 2 נגיד 2019 באיזור ה70-80 אלף. השאלה אם כדאי לי? הייתם מוכרים במצבי? מתי יגיע הזמן להשתדרג? יודע שאין תשובה חד משמעית ובסופו של דבר אני צריך להחליט לפי שיקול דעתי אבל אשמח לתובנות.

פורסם

אני הייתי מוכר, עכשיו אפשר לקבל כנראה מחיר טוב יחסית בגלל מצב השוק, אם תקנה רכב  חדש יותר ממותג פחות מבוקש כנראה תעשה עסקה טובה. תנסה למכור במחיר גבוהה יחסית - כשתקבל כסף תוכל להתחיל לחפש ותדע מה התקציב

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני לא הייתי מוכר. כל רכב חדש יחסית שתקנה יאבד הרבה מערכו. האוטו יכול לנסוע עוד כמה שנים טובות בלי תקלות עם ירידת ערך די זניחה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה תקבל אולי במכירה מחיר יותר טוב בגלל המצב, אך תצטרך לשלם גם יותר לרכישה בגלל מצב השוק.

אתה כמעט ולא נוסע, הרכב במצב טוב (טפו וכו').

למה להחליף ?

• רעיון טוב! 2

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתי נשאר, אתה לא נוסע הרבה, אך ירידת ערך תהיה גדולה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מתכוון למכור כדי להתחדש, אני לא רואה שום סיבה הגיונית למכור אוטו בנתונים שתיארת.

אם אתה מעוניין למכור ולא להחזיק רכב, זה כבר עניין אחר - וזו התקופה הכי טובה למכירת רכב מזה הרבה זמן.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

2 גישות:

רגשי: תחליף כי בא לך להתחדש ולהתפנק ויש לך את האמצעים ואתה מוכן להשקיע.

כלכלי: תשאר עם היאריס, ספגה כבר את רוב ירידת הערך ומספקת את הדרישות שלך, אתה כבר מכיר את הרכב ויודע להעריך את העלויות השנתיות.

יש לך חניה פרטית? אם לא, עוד סיבה לא להחליף, ברכב חדש ויקר יותר כל דפיקה קטנה תציק לה יותר מאשר היאריס

לגבי שזו תקופה טובה למכור, כן אם אתה סוחר, אבל זה פועל ל2 הצדדים, סביר להניח שהרכב שתקנה גם יהיה במחיר יקר יותר מהרגיל(כי זה תקופה טובה למכור)

עריכה אחרונה על ידי tomcar
  • רעיון טוב! 1

זה נכון

פורסם (נערך)

מסכים עם מה שנכתב מעלי.

יש לך את כל הסיבות ההגיוניות למה להשאיר את היאריס: גר בעיר צפופה, אתה נוסע מעט, יש לך רכב טוב בסגמנט, אמין עם ק״מ נמוך מאוד שמשרת אותך.

אז למה להחליף בעצם?

אם יש לך דודא להחליף וזה עניין רגשי, אף לא יכול להתווכח עם זה.

קח בחשבון שלהכנס לשוק יד 2 בתקופה הזאת זה לא מומלץ בלשון המעטה.

הייתי דוחה לפחות שנה (עד יעבור זעם), אולי יותר, ואז עושה צעד.

עריכה אחרונה על ידי Dudi2
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

• תוכן חדש...