Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

קיבלתי משלוח מחול אתמול לנקודת מסירה מחברת צ׳יטה. 

אני יכול לאסוף אותו רק בשישי. 

קיבלתי מהם סמס, שאני מניח שעל אף הנוסח המטופש שלו הוא גנרי ונשלח לכולם, שיש לאסוף במהרה לפני שיוחזר לשלוח. יום לםני כתבו שמומלץ לאסוף תוך שני ימי עסקים. למה? כובע. 

רציתי לדעת האם יש חוק במדינת ישראל המחייב את בית העסק או חברת השליחויות לאפשר ללקוח זמן מסוים לאיסוף החבילה? 

או שזה כל אחד לפי ראות עיניו? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה בטוח שיוחזר לשולח?

ממה שאני זוכר אחרי יומיים הוא חוזר למרלוג ואז או שתאסוף אותו משם או שתשלם על נקודת איסוף שוב.

בכל מקרה, בגלל שגם אותי זה הטריד שאלתי פעם אחת בנקודת האיסוף. אמרו שלוקחים אחרי שבוע ואף פעם לא אחרי יומיים.

פורסם (נערך)

תלוי, אם זה לוקר פרטי אז הם כן מגבילים אותך ליומיים בערך כי זה תופס מקום שמור, מצד שני יש לך את הפריוויליגיה לאסוף ליטרלי מתי שבא לך, אתה לא מוגבל לשעות פתיחה.

וזה חוזר לחברת שליחויות בארץ, לא לחול.

אם זה נקודת איסוף רגילה או סניף דואר, זה יהיה שבועיים לפחות.

קיבלתי פעם הודעה על חבילה של מישהו אחר לטלפון שלי(ניסיתי להגיד לדואר ישראל ולא חזרו אליי)

הודעה ראשונה 19.8, תזכורת ב-21.8, הודעה שנייה ב-25.8, ב-31.8 הודעה שעוד 4 ימים מחזירים לשלוח, 2.9 הודעה שעוד 2 ימים מחזירים לשלוח ומאז דממה לגבי החבילה הזאת, מוזיקה דרמטית בפייד-אאוט...

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

היי, 

קיבלתי משלוח מחול אתמול לנקודת מסירה מחברת צ׳יטה. 

אני יכול לאסוף אותו רק בשישי. 

קיבלתי מהם סמס, שאני מניח שעל אף הנוסח המטופש שלו הוא גנרי ונשלח לכולם, שיש לאסוף במהרה לפני שיוחזר לשלוח. יום לםני כתבו שמומלץ לאסוף תוך שני ימי עסקים. למה? כובע. 

רציתי לדעת האם יש חוק במדינת ישראל המחייב את בית העסק או חברת השליחויות לאפשר ללקוח זמן מסוים לאיסוף החבילה? 

או שזה כל אחד לפי ראות עיניו? 

מאחר וזה לא דואר ישראל שבטח מחוייב לכל מיני חוקים ותקנות, מן הסתם לפי ראות עיניהם.

אם מדובר בנקודת חלוקה מאויישת (לא לוקר אלא פיצוציה וכו') זה דווקא יתרון מסויים כיוון שיש שם אנשים אמיתיים שעל פי רוב אפשר ממש לדבר איתם (בניגוד לדואר ישראל שכידוע לדבר איתם זה כמו לדבר ללמפה בחנות איקאה בסטוקהולם) ולבקש מהם שיחזיקו את החבילה אצלם.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

תודה. זה הגיע לאיזו מכולת בעיר של הוריי (כנראה כתובת ישנה שלי שלא עדכנתי באתר ממנו הזמנתי). אין שם טלפון ואין עם מי לדבר. בכל מקרה אסע בשישי ואקווה לטוב. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...