Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי מחשב גיר ותושבת עליונה של הגיר ותחתונה של מנוע. הצעת מחיר שקיבלתי שמוסך מורשה: 5900. כאשר עלות המחשב היא: 1900. האם עלות עבודה להחלפת תושבות כולל מחשב. נחשבת להוגן?

פורסם
לפני 7 שעות, shimta כתב:

אולי כדאי לעלות את הצעת המחיר, 

בכל אופן אתה יכול לרכוש מחשב גיר מפירוק 

עלות 702 ש"ח ,

אולי שווה לבדוק מול מוסך לגבי עלות ההרכבה. 

או לחלופין לגשת למוסך מתמחה בגירים

זה ממש לא מחשב של גיר dct.

מה ששלחת זה מחשב שלעולם לא מתקלקל.

פורסם (נערך)

טוב לשמוע שקרסו הפכו להיות פילנתרופים ונדיבים,מחלקים 40% הנחה לכל פלוני ;)

אם זה לא מוסך דילר,מוסך כללי,אין מצב שזה חדש מניילון שצריך גם לתכנת אותו ולעשות לימוד.

אני מכיר טוב מאוד את העלויות,אני יכול לגלות,אפילו יבוא פרללי לא עולה 1900 לפני מע"מ,אז משהו לא מסתדר בהצעה הזאת,או שהכניסו את האלמנט בדברים אחרים,קלאסי !

DC4 מקורי מתפגר הרבה (רק שאלה של זמן),אז לשים מפירוק בלי לדעת כמה ק"מ עשו איתו,זה לרוב "זריקת כסף"

2021-12-22_21-20-54.png.fad05280083f11e6e4e515ca0b157f2d.png

כך נראה החלק

https://moto-dynamic.com/310320749r,3,886,31733

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם

קרטושקה, כשאני החלפתי לפני כשש שנים, עלה כ-2200 ש"ח לפני מע"מ ולפני יום לימודים ארוך, התקנה ושאר ירקות (חדש מניילון אצל מוסך מורשה יבואן). לא אתפלא אם מחיר מאז יירד עוד. אני מסכים שזה לא רעיון טוב להתקין מפירוק.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

הוא לא ירד,עלה מול מחיר הזה,בדוק !

ולא סתם צירפתי מחירון של קרסו בתגובה הקודמת,אין הנחות כאלו של 40% תהיו רגועים.

אני מתכנת כאלו על תקן שבועי לכל הסוגים של רנו,יש כמה מקט"ים לדיזל ובנזין,אחד אני לא מכיר פחות מ-2000 ש"ח לפני,ויש כמה ממש יקרים.
דוגמית של מגאן גרנד קופה 2019,לפני שעברו לגיר רטוב

2021-12-22_21-58-04.png.819d0f017cbf79835a5196fc070d2e4d.png

לפני 17 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני מסכים שזה לא רעיון טוב להתקין מפירוק.

אין צורך להסכים,בשטח האמת מה שמדבר זה לתקן בכמה שיותר זול,לא יעזור כלום,בטח לא המלצות שלנו מעניין אותם.
המכה ברנו,שבדיזל באמת הרבה פעמים מחזיק יפה,ראיתי בין 150-200 אק"מ,(ב-1.2TCE לצערי יצא לי לראות הרבה מחשבים שהתפגרו בין 40-60 אק"מ) ואז כבר הקלאץ' שחוק,והם יקרים מאוד,אז הרבה לא עומדים בפיתוי ומביאים גיר קומפלט מפירוק עם מחשב,שזה חתול בשק ! 

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה בנוגע לפלואנס דיזל ידנית ? אין בעיות כאלו, הגיר יותר הידני יותר אמין ?

ועוד שאלה ברשותך , בדאצ'יה דאסטר החדשה שנמכרת עם גיר רובוטי, מדובר על גיר יבש או רטוב ?

אני שואל כי ידוע לי שיש שם אותו גיר כמו ברנו פלואנס ומגאן קופה..

בתאריך 22.12.2021 בשעה 21:32, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

טוב לשמוע שקרסו הפכו להיות פילנתרופים ונדיבים,מחלקים 40% הנחה לכל פלוני ;)

אם זה לא מוסך דילר,מוסך כללי,אין מצב שזה חדש מניילון שצריך גם לתכנת אותו ולעשות לימוד.

אני מכיר טוב מאוד את העלויות,אני יכול לגלות,אפילו יבוא פרללי לא עולה 1900 לפני מע"מ,אז משהו לא מסתדר בהצעה הזאת,או שהכניסו את האלמנט בדברים אחרים,קלאסי !

DC4 מקורי מתפגר הרבה (רק שאלה של זמן),אז לשים מפירוק בלי לדעת כמה ק"מ עשו איתו,זה לרוב "זריקת כסף"

2021-12-22_21-20-54.png.fad05280083f11e6e4e515ca0b157f2d.png

כך נראה החלק

https://moto-dynamic.com/310320749r,3,886,31733

פורסם

בגיר ידני אין מחשב גיר, מן הסתם הוא יותר אמין... בגדול הגיר הוא נקודת התורפה העיקרית של  הרכב. רק שאין הרבה כאלה ידניות מלכתחילה.  בהצלחה למצוא אחת.

בדאסטר להבנתי עדיין 6 הילוכים יבש (זהה לפלואנס). בכל דגמי רנו הנוכחיים כבר עברו ל-7 רטוב.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...