Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגד אלכוהול, רסקיו, וויד וכדומה. אתה עולה על רכב ואתה צריך להיות סאחי. 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזכיר לי איזה בחור שלמד אתי שלקח פעם כדור ואליום וחרפ איזה 36 שעות. אולי לא לגמרי חרפ, אבל ריחף ב-40,000 רגל.

ודרך אגב, פות"ש, אספר לך שלפני שניגשתי לטסט השני שלי בחנו אותי שלושה מורים, כולם סיכמו שנהגתי מצויין. ובכל זאת נכשלתי עוד פעמיים, עברתי רק ברביעי (וזה היה בתקופה שבה ההמתנה לטסט היתה 6 חודשים. אתה יכול להבין את התסכול). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קודם כל, תבקש לשנות את הכינוי שלך!

שנית, אני יכול להגיד לך שגם לי לקח הרבה זמן עד שהוצאתי רישיון. 

התחלתי בחופש הגדול של י״א וקיבלתי את הרישיון בערב שבועות של י״ב (זוכר היטב למרות שזה היה עוד בשנת 1998-1999)
עד שהמורה הגיש אותי לטסט פנימי הנשמה שלי יצאה ועל חיצוני אין על מה לדבר. 
בסופו של דבר עברתי בטסט שלישי ובדיעבד המורה שלי צדק בכך שלא הייתי מוכן.

עצה שלי, אל תתייאש, תנסה להירגע ותאמין לי שהכל יסתדר, כולה טסט שלישי.
מבטיח לך שבעוד שנים לא רבות אתה אשכרה תצחק על הדברים האלו. 

נ.ב
רק כדי שתיקח דברים בפרופורציה. הכרתי מישהו שלא הצליח אפילו לעבור את מבחן התיאוריה, אם אני לא טועה הוא עשה יותר מ 10! (אני לא צוחק, סיפור אמיתי)

נ.ב 2

אם תקח את מה שכתבתי על כך שיבוא יום ואתה תצחק על הדברים האלו זה יכול לעזור לך
בנוסף, אני מכיר נהגים שעברו אחרי טסט רביעי ומעלה והם היום נהגים מעולים וההפך, מכיר כאלו שעברו בראשון ואני אשכרה לא הייתי נותן להם לרכוב על אופניים. 

עריכה אחרונה על ידי Ryan OReily
  • אהבתי 1

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם (נערך)

כל מה שכתבו נכון וצודק הייתי בסיטואציה הזו לפני זמן לא רב 

אממה

שעם כל מי שדיברתי ואני מדבר ,נוצרת התחושה ואני אומר את זה באופן חד משמעי

שהטסטרים  לא מחליטים את מי להעביר נטו  משיקולים מקצועיים ( לא יודע ממה כן)

הרי כולם מסכימים שמדובר בהצגה יש כאלו שלא הייתי נותן להם רשיון בחיים ואני מפחד ליסוע איתם(חברה של אשתי ) ועברו טסט ראשון, ויש נהגים של השודים (ביטוי)ולא עוברים חמש טסטים יש כאן תחושה של אכיפה ואיפה

בחיאת רבאק :הבחור מזנק בעלייה מסתכל במראות נותן זכויות קדימה  בקיצור : שולט! אז מה ? כי בדיוק באה מולו מטומטמת ברחוב צר ו8היה חייב לעצור (אגב ברוב המקרים יש לנבחן בחיים האמיתיים יכולת שליטה גבוהה מזו שהוא מוכיח בטסט כדי לא להפסל .ואני יודע על מה אני מדבר )לכן לפסול ?

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה בדיוק למה כולם באותה הדעה שזה לא משנה איזה טסט עברתה.

לטסטר אין שום זיקה כלפיך וכל מה שמעניין אותו שאם אחרי שהוא הנפיק רישיון וקרה משהוא אף אחד לא יוכל לבוא בטענות אליו, לכן הוא רוצה סירטון מושלם של הטסט שבו אין שום סיציואציה מסוכנת.

מה שאני אמרתי ואחרים פה זה מאד פשוט, אם נשים את החלק של המזל בצד (לא בשליטתנו) בזמן הטסט זה הצגה כלומר אתה לא צריך להוכיח שאתה נהג מעולה אתה רק צריך להוכיח שאם מחר אתה עולה לכביש אתה לא תגרום לתאונה או להפרעה ממשית בכביש.

לכן אני חוזר שוב צריך לעשות דברים לאט ובטוח, אם אתה לא בטוח תחכה עוד כמה שניות ובכללי הגישה היא להעביר 45 דקות על הכביש בלי להכניס את עצתך למצבים מסוכנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...