Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חזרתי מהעבודה לפני 40 דק' בערך, שמעתי ב6:15 רעש של משאית עוברת ונתקעת בענפים לא התייחסתי, שהלכתי להזיז את הרכב שחניה התפנתה זמן מה אחרי, ראיתי שכל הכיסוי של הראי והאיתות נשבר והם היו על הכביש, מה אני אמור לעשות?, לפי חיפוש בגוגל נראה שזה ג.ת בן בקר, מישהו מזהה בוודאות?

IMG_20211122_065619.jpg

IMG_20211122_071242.jpg

עריכה אחרונה על ידי nameuser
פורסם (נערך)

רואים את הנגיעה בענפי העץ שהיו סטטים וזזים עם מעבר המשאית (בהנחה שהיא לא טסה אז לא מהדף), תמונה של הענפים יכולה לעזור לטעון שהיה מגע עם המכונית, אלא אם הם בולטים יותר אל תוך הכביש בגובה.

ולגבי הזיהוי, אכן ג.ת. בן בקר (תואם את הטלפון שתבמונה): https://www.d.co.il/33618050/7280/
IMG-20190404-WA0021.jpg

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, fatboy1340 כתב:

לא רואים כל פגיעה בסרטון שצרפת. יש מצלמה ברכב ?

יש מצלמה שעובדת רק בנסיעה, הקטע הוא שזה קרה זמן קצר אחרי שהגעתי הביתה והחלקים עדיין היו מפוזרים על הרצפה שהלכתי להזיז את הרכב לחניה טובה יותר (לא מתחת לעץ מלכלך).

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Mr.Hybrid כתב:

תשלח להם מכתב עם תמונות ופירוט מה בדיוק אתה דורש מהם,

אל תציין שהמצלמה לא פעלה.

אם אכתוב מכתב, יקח זמן שיגיע ויתייחסו, כדאי להגיש תלונה על פגע וברח במשטרה כדי שיהיה רשמי? כי אולי לא כדאי להתעכב. פגע וברח זה גם לרכוש.

עריכה: לפי מה שהבנתי לא ממש תעזור התלונה, אני אעשה מה שהצעת 

עריכה אחרונה על ידי nameuser
פורסם

לא רק שאין לך הוכחה, אתה אפילו לא יכול להיות בטוח (כלפי עצמך) שהמשאית הזאת היא שפגעה ברכבך.

אלא אם מרגע שהגעת ועד שחזרת לא עברו רכבים בכביש, מה שכנראה לא קרה.

כן יש לך על פי הממצאים סבירות גבוהה שזה מה שקרה. 

תנסה לחפש מצלמת אבטחה בסביבה שאיתה כן אפשר לראות את הפגיעה.

פורסם
לפני 4 שעות, itzik123 כתב:

לא רק שאין לך הוכחה, אתה אפילו לא יכול להיות בטוח (כלפי עצמך) שהמשאית הזאת היא שפגעה ברכבך.

אלא אם מרגע שהגעת ועד שחזרת לא עברו רכבים בכביש, מה שכנראה לא קרה.

כן יש לך על פי הממצאים סבירות גבוהה שזה מה שקרה. 

תנסה לחפש מצלמת אבטחה בסביבה שאיתה כן אפשר לראות את הפגיעה.

מבחינת הוכחה מאז שהרכב שלי חנה  ועד שיצאתי להזיז אותו וראיתי את הנזק, עברה המשאית הנ"ל ואז עוד רכב פרטי שיצא מחניה סמוכה. המשאית הייתה קרובה לרכב שלי כי היא התנגדה בצמרת העצים והיא היחידה ששמעתי פגיעה במשהו, והייתי קרוב לחלון כדי לבדוק חניה פנויה. לא יודע אם זה נחשב הוכחה או לא, אבל אין לי צל של ספק שזו הייתה המשאית הזו, אני זוכר ששמעתי את הפגיעה בעץ ולכן זה היווה סוג של סימן לבדוק, שלחתי להם הודעה אמרו שיבדקו עם הנהג.

פורסם

הבנתי. אם רק המשאית ועוד רכב אחד נסעו זה שונה ממה שחשבתי אבל כנראה שעדיין לא הוכחה חד משמעית. נהג המשאית יוכל לטעון שהרכב הפרטי פגע ברכבך. יכול להיות שהמשאית הייתה פוגעת בעצים גם אם הייתה נוסעת כמה ס"מ שמאלה.

אם הנהג יודה, מצויין. אבל למקרה שלא, לא יזיק לך לחפש מצלמת אבטחה מכיוון אחר.

אם אחרי הכל לא תצליח, אני משער שבתיקון עצמי עם הזמנה של החלקים מעליאקספרס לא תצא בנזק גדול.

לכתחילה אתה לא אמור לספוג גם את זה, אבל למקרה שזה יגיע לשם.

• אהבתי 1
פורסם

יהיה קשה מאוד להוכיח, אם נהג המשאית יכחיש.

על הטענה שהענפים זזים, יוכל לטעון שבדיוק היה משב רוח, בין טבעי ובין כתוצאה מנסיעת המשאית.

על הטענה שראית רק אותו ונהג רכב אחר ישאל האם נכנסת לבית ויצאת מהבית דרך החלון (במילים אחרות - לא היה לך קשר עין רציף לאורך כל האירוע).

אין לך טענה שאין לה טענת נגד סבירה באותה מידה...

אגב, מה הרכב שלך בכל הצילום הזה? אתה היונדאי הלבנה? הפוקוס הכסופה? הסוואנה בצד השני?

פורסם
לפני שעה, Keyser Söze כתב:

יהיה קשה מאוד להוכיח, אם נהג המשאית יכחיש.

על הטענה שהענפים זזים, יוכל לטעון שבדיוק היה משב רוח, בין טבעי ובין כתוצאה מנסיעת המשאית.

על הטענה שראית רק אותו ונהג רכב אחר ישאל האם נכנסת לבית ויצאת מהבית דרך החלון (במילים אחרות - לא היה לך קשר עין רציף לאורך כל האירוע).

אין לך טענה שאין לה טענת נגד סבירה באותה מידה...

אגב, מה הרכב שלך בכל הצילום הזה? אתה היונדאי הלבנה? הפוקוס הכסופה? הסוואנה בצד השני?

הפוקוס שבמרכז העיגול הכתום. יש לי מצלמה על הרכב שמראה שבזמן של מס' דק שהייתי בבית, רק המשאית עברה ועוד רכב שיצא מהחניה וב100 אחוז לא פגע כי בטוח הייתי שומע את זה, הרעש היחידי ששמעתי זו המשאית עברה ושפשפה את העץ.

מבחינת הטענה של משב רוח, שאר העצים נשארו עומדים.

• תוכן חדש...