Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שותים כוס אספרסו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך עושים השוואה עיוורת בין כוס חד פעמית לבין כוסות קרטון. 

בכל מקרה דווקא כוסות קרמיות אלא אם כן מחוממות מאוד מאוד מקררות יותר מהר את האספרסו לטמפרטורת שתיה. בכוס חדפ צריך להמתין יותר זמן. 

אני בכלל אוהב אספרסו כפול בכוס קפואה שאפשר לשתות בשלוק מיד לאחר החליטה. 

פורסם
לפני 7 שעות, מה רע בשביט? כתב:

די די די עם זה.

אף אחד מעולם לא עמד במבחנים העיוורים שלי.

אודיופילים הפלתי עם מגברי class t וחשבו שמינימום מדובר במגברי class a בוטיקי.

יאללה, נהיינו אנינים בכל דבר. מבטיח לכם שבמבחן התוצאה, אין הבדל.

כולה קפה.

שחררו.

תשמע, אם אני מרגיש הבדל בין כוס קרטון לכוס זכוכית כשאני שותה קפה שחור של עלית, אני לא מעוניין אפילו לנסות לשתות אספרסו בקרטון.

פורסם

הכי טוב זה כוס דו-שכבתית, שם גם הקפה נשאר חם פי כמה יותר זמן, והוא גם מתקרר מלמעלה למטה, ככה שאין את התופעה הזאת שעד שאתה מגיע לתחתית הכוס הקפה שם כבר קר לגמרי.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

דווקא בכוס קרטון האספרסו נשאר חם, ברוב המקומות לא טורחים לחמם את הכוסות הרב פעמיות ואתה מקבל אספרסו קר

STI 2004

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, Blaz00r כתב:

אף פעם לא הבנתי את זה. איפה ההנאה מהקפה כאן?

כמו שוט וודקה, רק שמעיר אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל קפה זה לא רק הקפאין.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Blaz00r כתב:

אף פעם לא הבנתי את זה. איפה ההנאה מהקפה כאן?

בדיוק כאן, אתה נהנה מעושר הטעמים של האספרסו על הלשון ולא שותה קפה חם מדי שצורב את הלשון וחסר טעם בשלוקים בלתי מורגשים.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם
לפני 49 דקות, SlowRide כתב:

אבל קפה זה לא רק הקפאין.

תודה, תמיד מתבלבל בקטע הזה. 
אם שותים אותו כמו שאט של וודקה אז מה הטעם בקפה בכלל? שאטים שותים ככה כדי להימנע ממגע של המשקה עם הלשון כמה שפחות כדי להשתכר ולא כדי להנות מהטעמים. 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, yotams4 כתב:

תודה, תמיד מתבלבל בקטע הזה. 
אם שותים אותו כמו שאט של וודקה אז מה הטעם בקפה בכלל? שאטים שותים ככה כדי להימנע ממגע של המשקה עם הלשון כמה שפחות כדי להשתכר ולא כדי להנות מהטעמים. 

אז בקפה לא נמנעים ממגע עם הלשון. 

פורסם

מניח שזה תלוי בית קפה, לא כולם כמו ארומה (והאמת, הקפה שלהם לא כזה טוב).

אגב חום/חומר הכוס - בעל בית הקלייה שאני קונה ממנו קפה מגיש ללקוחות אספרסו בכוס קפואה, כנראה שכששותים מיד אחרי החליטה זה מקרר את הקפה מהר יותר לטמפרטורת שתיה.

פורסם (נערך)

@amosbmw

לא יודע אם יעבוד בארץ, או אילו נהלים זה יהיה מנוגד להם, אבל שקלת להביא כוס משלך ושיכינו לטייק אווי?

בשם השמירה על איכות הסביבה ומיעוט שימוש בכלים חד פעמיים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...