Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם להיות יותר ספציפי, מדובר במנוע DV6FD.

אני משתעשע ברעיון להגדיל טורבו ואינרקולר, על פניו זה נשמע פשוט (הטורבו קיים במנוע DV5FC) שחולק עם המנוע שלי כמעט את כל שאר המכלולים.

פורסם

תודה רבה, את זה כבר עשיתי :)

אני משתעשע ברעיון של "להעלות שלב" ולהחליף טורבו לגרסא הבכירה יותר, איתו אפשר להגיע ל150-160 כ"ס , במידה ומחליפים גם אינטרקולר.

https://hdi-tuning.co.uk/ecu-remapping/custom-remaps/Peugeot-Citroen-1600-100-EDC17C60-BlueHDI.html

אני יודע שיותר פשוט לקנות את גרסאת הGTI ולקבל יותר סוסים, אבל אני מעדיף להשאר עם הרככב הזה ספציפית מסיבותי שלי.

פורסם

בזמנו העלית את השרשור הזה:

ועלו טענות על יכולת מסנן החלקיקים לעמוד בעומס.

חקרת את הנושא?

ראית איך אפשר להתמודד עם זה?

לפני 9 שעות, GAD57 כתב:

אני יודע שיותר פשוט לקנות את גרסאת הGTI ולקבל יותר סוסים, אבל אני מעדיף להשאר עם הרככב הזה ספציפית

מקבלים עוד שתי דלתות וכנראה צריכת הדלק תהיה טובה יותר בנסיעה רגועה.

אולי זו תהיה גרסת GDI...

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 12 שעות, GR8Day כתב:

בזמנו העלית את השרשור הזה:

ועלו טענות על יכולת מסנן החלקיקים לעמוד בעומס.

חקרת את הנושא?

ראית איך אפשר להתמודד עם זה?

אז זהו, שלא מצאתי אזכור לטענות כאלו/ שינוי כזה רק פעם אחת, אבל שם מדובר במנוע קצת שונה EHDI שנמצא ב207 והעלת הספק ל200 כ"ס, לא בטוח שרלוונטי כל כך.

https://www.peugeotforums.com/threads/207-1-6-hdi-16v-turbo-and-injector-upgrade-to-200-bhp-378nm-complete-guide.278706/

בגלל זה אני מנסה לאדם/סדנא שמכירה את זה קצת יותר, אני גם לא יודע אם הקלאצ' יכול לעמוד בהעלאת ההספק הזו...

• תוכן חדש...