Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2010 מאבדת קצת מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

ברשותי מאזדה 2 2010 והרכב עבר טיפול לפני כשבועיים שבה הושלם נוזל קירור עד לחצי שבין המינימום למקסימום.

לפני המילוי הזה קצת מעל למינימום.

שמתי לב אתמול שמפלס נוזל הקירור חזר להיות כמו שהיה לפני המילוי (קצת מעל למינימום)

זה אמור להיות ככה? 

דרך אגב איזה נוזל קירור מתאים לרכב?

עוד משהו קטן, הרכב ברשות אשתי והיא טוענת שלפעמים היא שומעת צפצופים והיא טוענת שאין שום נורה בלוח שעונים..

אני ניסיתי לנסוע לראות אך לא ניתקלתי בזה..

יש למישהו מושג?

תודה מראש

פורסם

מעבר לבדיקה הרגילה של שלוליות מתחת לרכב אחרי שעמד ופתיחה של פקק השמן לבדוק שאין "טחינה" (ערבוב של נוזל קירור בשמן), הייתי ממליץ לבדוק גם את החיבורים של רדיאטור החימום בקיר האש.

מדובר בשני מחברים מפלסטיק שמתחברים לצינורות קירור, והם נוטים להתפורר.

פורסם (נערך)

לגבי צפצופים - יכול להיות שמדובר במובילאיי, מצלמת דרך או אולי קודנית?

היא נתנה קצת יותר מידע על זה? (קורה בתדירות גבוהה/נמוכה, מצד ימין/שמאל לנהג, צפצוף קצר או ארוך, חזק או חלש)

אצלי יש מערכת מולטימדיה אנדרואיד, וכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט זה מציע לי לעשות עדכונים באפליקציות, מה שגורם לאיזה רעש של אסמס. אולי זה קשור?

עריכה אחרונה על ידי iEminem

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...