Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה אפשר לעשות במצב שבו אנחנו מגלים לאחר שקנינו רכב משומש שפעם היו בו יותר קילומטרים מהכתוב?
הרכב יד 3... אני מאמין שאם נחליט לתבוע את המוכר שלנו הוא יתנער מאחריות ויגיד שזה כנראה היה לפניו...

עריכה אחרונה על ידי yoni11551
פורסם

היה לי פעם סיפור כזה עם אופנוע.

במקביל גם צריכת הדלק (בחישוב ליטר במשאבה מול ק"מ במד) היתה מוגזמת בעליל...

בסוף הסתבר שלוח המחוונים היה מכוון על מיילים במקום ק"מ.

פורסם

בדר"כ חותמים על זיכרון דברים, שבו המוכר מתחייב שהרכב עבר x קילומטרים כמו שמופיע במונה וכו'... האם עשית כזה?

פורסם

לא אמור לעניין אתכם באיזה יד זה קרה

המוכר מכר לכם רכב עם x קילומטרים, בפועל זה שונה = ביטול עסקה / פיצוי מוסכם

זה לא אומר שהוא רמאי או גנב חלילה

זה רק אומר שבפועל לא קיבלתם את מה ששילמתם עליו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 10 דקות, avargel כתב:

לא אמור לעניין אתכם באיזה יד זה קרה

המוכר מכר לכם רכב עם x קילומטרים, בפועל זה שונה = ביטול עסקה / פיצוי מוסכם

זה לא אומר שהוא רמאי או גנב חלילה

זה רק אומר שבפועל לא קיבלתם את מה ששילמתם עליו

אז מה אפשר לעשות בנושא?

פורסם

קודם כל להחליט מה אתם רוצים

לבקש מהמוכר לרכוש את האוטו בחזרה?

לבקש ממנו את ההפרש בין מחיר המכירה לבין השווי האמיתי לאחר שקלול הק"מ האמיתי?

אחרי שתחליטו, פשוט תפנו למוכר עם הבקשה הזאת, ומשם תראו איך זה מתגלגל

אם הוא לא מוכן לשלם כלום תצטרכו להחליט את לשכוח מהעניים ולהמשיך הלאה או לתבוע בתביעות קטנות

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מתוך ת'רד אחר:

בתאריך 19.9.2021 בשעה 13:43, nev כתב:

גם לי יש תחושה שמדובר בטעות.

רכשתי את הרכב שלי לקראת סוף הטסט שלו עם 128000 ק"מ. הבעלים הקודמים החזיק אותו קצת פחות משנה ומכר בטענה ש"הוא קיבל רכב מהעבודה". היה די להוט להפטר מהרכב.

חודש אחרי הקניה קבלתי חידוש טסט ושם היה כתוב שבטסט הקודם (לפני 2 בעלים) היה 177000 ק"מ! ברגע הראשון התעצבנתי על הרמאות.

אח"כ עשיתי קצת חושבים. הרכב היה מטופל היטב, עם היסטוריית טיפולים ענפה ממוסך מרכזי.

הרכב עשה בממוצע כל שנה 11000 ק"מ. בטסט של השנה קודם היה כתוב 106000 ק"מ והחשוב ביותר - היתה קבלה של טיפול ממוסך מורשה שבועיים לפני מועד הטסט עם 116000 ק"מ.

בפועל היו 2 אפשרויות - או שהנהג פתאום נסע 70000 בשנה במקום ה11 הרגילים + הדיח מוסך לשקר או שפשוט כתבו בטעות 177 במקום 117. עשיתי טלפונים למוסכים ווידאתי את אמינות הנתונים.

במכון הטסטים דאגו לרשום את הקילומטרז הנכון ונגמר הסיפור.

אגב רב הבוחנים אמר לי שהוא נתקל בטעות כזו לפחות פעמיים ביום!

• תוכן חדש...