Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מחפש רכב משפחתי, אוטומט, חושב על קורולה, I35 או אוקטביה, הבעיה היא שאני לא מוצא רכב כד 100K קילומטר במחיר הזה.

בעיקרון מחפש רכב עם מקום מספיק גדול ל3 אנשים מאחור ומקום בבגאז' למזוודות לחופשות.

צריכת דלק פחות חשובה אך עדיין יש לה חשיבות.

מה אתם ממליצים?

פורסם

אם דלק לא מאוד חשוב אולי יונדאי i40 תתאים, היא יותר מרווחת מה35, תא מטען יותר גדול, מפנקת ועקב סחירות נמוכה גם המחיר רכישה יחסית נוח בתקציבך נכנסת אחת מ2014, יש אופציה גם לסטיישן ואז התא מטען בכלל עצום.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הייתי מוריד את האוקטביה- לטעמי המשפחתית הטובה ממה שהוצע אבל בתקציב הזה לא הייתי רוכש אחת עקב פוטנציאל תקלות ועלות אחזקה גבוהה.

פורסם
לפני 11 שעות, o.r כתב:

הייתי מוריד את האוקטביה- לטעמי המשפחתית הטובה ממה שהוצע אבל בתקציב הזה לא הייתי רוכש אחת עקב פוטנציאל תקלות ועלות אחזקה גבוהה.

מה הייתה ממליץ במקום?

לפני 12 שעות, daniel204 כתב:

אם דלק לא מאוד חשוב אולי יונדאי i40 תתאים, היא יותר מרווחת מה35, תא מטען יותר גדול, מפנקת ועקב סחירות נמוכה גם המחיר רכישה יחסית נוח בתקציבך נכנסת אחת מ2014, יש אופציה גם לסטיישן ואז התא מטען בכלל עצום.

מה הסיבה לסחירות נמוכה? האם יש עוד בקטגוריה של משפחתי שאתה מציע? האם לחפש משפחתית עד 45K עם פחות מ100K הגיוני לשנות 2013+?

פורסם

כל הקבוצה הזאת ( מנהלים/ משפחתיות גדולות ) בדעיכה בגלל אופנת הג'יפונים.

אוונסיס נמכר במחירים יותר נמוכים משל קורולה ( אותו השנתון ).

בתקציב שלך הייתי מחפש קיה פורטה ולא מגביל את הקילומטראז' ל 100 אלף במידה והרכב במצב שמור ומטופל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

כל הקבוצה הזאת ( מנהלים/ משפחתיות גדולות ) בדעיכה בגלל אופנת הג'יפונים.

אוונסיס נמכר במחירים יותר נמוכים משל קורולה ( אותו השנתון ).

בתקציב שלך הייתי מחפש קיה פורטה ולא מגביל את הקילומטראז' ל 100 אלף במידה והרכב במצב שמור ומטופל.

תודה, מה הייתה אומר הגבלת ק"מ סבירה?

פורסם (נערך)

אני אישית הייתי מתעניין יותר ביונדאי I35 יד ראשונה פרטית ברמת אבזור סופרים עם 130 אלף קילומטרים :

https://www.yad2.co.il/s/c/stzlrska

מאשר רכב שהיה בליסינג ברמת אבזור אינספייר עם 110 אלף קילומטרים.

אבל אני אולי מקרה לא מייצג - מחזיק רכב עם קרוב ל 200 אלף קילומטרים ומבחינתי הרכב עוד לא התחיל לנסוע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שדווקא כן הייתי נצמד לקמ נמוך בקיה/יונדאי, הרכבים האלה מוצלחים מאוד אבל ככל שמתקרבים לכיוון ה200 אף קמ מתחילים לשמוע את הקרקושים מהפלסטיקה במיוחד בi35 שלהרגשתי פחות איכותית מהפורטה. 

אני שוב חושב של-3 מבוגרים במושב האחורי עדיף רכב מנהלים שסכום הרכישה שלו זהה למשפחתיות אבל הבחירה בפורטה/i35 גם טובה מאוד.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 11 שעות, daniel204 כתב:

האמת שדווקא כן הייתי נצמד לקמ נמוך בקיה/יונדאי, הרכבים האלה מוצלחים מאוד אבל ככל שמתקרבים לכיוון ה200 אף קמ מתחילים לשמוע את הקרקושים מהפלסטיקה במיוחד בi35 שלהרגשתי פחות איכותית מהפורטה. 

אני שוב חושב של-3 מבוגרים במושב האחורי עדיף רכב מנהלים שסכום הרכישה שלו זהה למשפחתיות אבל הבחירה בפורטה/i35 גם טובה מאוד.

איזה רכב הייתה ממליץ?

פורסם (נערך)

ניסאן אלטימה 2015.

אם דלק לא קריטי לך אז למה להתפשר על משפחתית "רגילה" כשבאותו מחיר ואפילו פחות יש לך רכב מנהלים מצוין שיותר טוב מכל הבחינות (מרווח, כוח, נוחות, איכות, ולא נופל באמינות) ?

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yonisi כתב:

ניסאן אלטימה 2015.

אם דלק לא קריטי לך אז למה להתפשר על משפחתית "רגילה" כשבאותו מחיר ואפילו פחות יש לך רכב מנהלים מצוין שיותר טוב מכל הבחינות (מרווח, כוח, נוחות, איכות, ולא נופל באמינות) ?

מדוע לא יותר אנשים קונים רכב מנהלים אז? בגלל צריכת הדלק? מה באמת מושך משפחתי יותר ממנהלים?

וואה האלטימה 2.5 ליטר, בטח אוכל אותו, תראה הדלק לא סופר קריטי אבל גם לא רוצה משהו שיזלול.

עריכה אחרונה על ידי soler37
פורסם
לפני 49 דקות, soler37 כתב:

מדוע לא יותר אנשים קונים רכב מנהלים אז? בגלל צריכת הדלק? מה באמת מושך משפחתי יותר ממנהלים?

וואה האלטימה 2.5 ליטר, בטח אוכל אותו, תראה הדלק לא סופר קריטי אבל גם לא רוצה משהו שיזלול.

ההבדל הוא שרכב יותר פשוט הוא יותר אמין, ברכב מנהלים יש יותר פוטנציאל לתקלות והחלקים לרוב יותר יקרים.

ההבדל בצריכת הדלק לא דרמטי לעומת זאת. (20-30% בדרך כלל מול רכב "רגיל").

מצד שני רכב מנהלים שמתוחזק היטב יכול להיות מציאה מבחינת נוחות, אבזור, כוח.

האתר שלי: long.co.il

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, edward כתב:

ההבדל הוא שרכב יותר פשוט הוא יותר אמין, ברכב מנהלים יש יותר פוטנציאל לתקלות והחלקים לרוב יותר יקרים.

איזה הבדל באמינות יש בין קורולה לאוונסיס, מאזדה 6 ל-3, אימפרזה ל-B4 ודומיהם?

אולי ביותר יוקרתיים כמו הוולוו S80 2.5T שהחבר בנושא המקביל קנה ב₪23K והוציא לי את העיניים😀

עריכה אחרונה על ידי tza
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 52 דקות, soler37 כתב:

ברור שצריכת דלק זה פקטור, וכנראה גם אחזקה קצת יותר יקרה. מצד שני, ההבדלים לא כאלה נוראיים ובטח לא כמו שרוב האנשים חושבים (מנסיון של מעל 10 שנים עם רכבי מנהלים עם מנועי V6).

סתם לצורך השוואה, תראה צריכת דלק ממוצעת ב Fuelly:

אלטימה 2015 - ממוצע 28.5 מייל לגלון שזה כמעט 1/12 קמ"ל - https://www.fuelly.com/car/nissan/altima

קורולה 2015 - 31.3 MPG שזה 13.1 ומשהו - https://www.fuelly.com/car/toyota/corolla

אז כן יש הבדל, האם זה קריטי? שאלה טובה, תלוי כמה אתה נוסע, באיזה מתאר וכו'. בהנחה שבדיווחים ב Fuelly מדובר לרוב בנסיעה בארה"ב הפחות פקוקה ברוב האיזורים לעומת נסיעה עירונית פה בארץ באזור המרכז, נניח. אלה שאלות שרק אתה יכול לענות עליהן כנראה.

מצד שני, הפלוסים שאתה מקבל (וכן יש לך דרישה לרכב מרווח יחסית) ולעומת המחיר המצחיק (אלטימה 2015 אפשר למצוא פרטית ביד 2 ב 45K, כמה עולה קורולה פרטית משנתון כזה? לפחות 60K לא?), אין בכלל מה להשוות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...