Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

אגב, הטובים שהיו הם השר אריאל אטיאס והמנכ"ל מרדכי מרדכי, מאז הכל מתנהל אחרת (שלא לאמר אפילו לאחור) 

אטיאס ומרדכי הם שמות שאם תאמר אותם למרבית הישראלים, הם ירימו גבה ויענו "לא יודע... אני מכיר כחלון".

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 54 דקות, falou כתב:

בכמה יותר יקר ומה התשתית?

קולגה משלם על סיב, עם מהירות 500MBit משהו כמו 50 דולר נדמה לי.

אבל איפה שהוא גר יש מונופול, רוצה סיב? זה המחיר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 58 דקות, ALÞћÃ כתב:

אטיאס ומרדכי הם שמות שאם תאמר אותם למרבית הישראלים, הם ירימו גבה ויענו "לא יודע... אני מכיר כחלון".

כחלון חתום על הרס השוק. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

סבבה.

מישהו יודע כמה עולה אינטרנט בארה"ב ו/או קנדה ומה רמת הביצועים?

הולנד:

פייבר 1 גיגה:

חוזה שנתי:

35 יורו לחודש לחצי שנה הראשונה ואז 57.5 

חוזה חודשי:

60.5 יורו

ביצועים פ33ה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, ALÞћÃ כתב:

הם הכינו את השטח לכחלון שיבוא לחתום על האישורים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אבל איפה שהוא גר יש מונופול, רוצה סיב? זה המחיר.

זה עובד ככה.

את חי בשיטהול טקסס. 

הממשל הפדרלי נותן הלוואה סופר נוחה לחברה, שתמורה משקיעה בתשתית פייבר, ומקבלת מונופול לתקופה קצובה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש נכס, יש גם אישור מהבעלים של הנכס, איך אני מתקדם הלאה? אין ועד בית 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 16 שעות, falou כתב:

זה עובד ככה.

את חי בשיטהול טקסס. 

הממשל הפדרלי נותן הלוואה סופר נוחה לחברה, שתמורה משקיעה בתשתית פייבר, ומקבלת מונופול לתקופה קצובה. 

הכל נכון רק מינוס השיטהול בטקסס, תחליף את זה באיזה שיטהול בניו ג'רזי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועדת הכלכלה הצביעה הבוקר (ג') על סעיפי חוק ההסדרים, ואישרה תיקון בחוק התקשורת שאמור להאיץ את פרישת הסיבים האופטיים לבנייני מגורים. מדובר בסעיף שיקל על חברות בתחום להגיע עם סיב לבניין שבו כבר יש חיבור אחד לפחות של חברה מתחרה.

כיום, חברה שרוצה לחבר סיב לבניין חייבת הסכמה רחבה של הדיירים. חברת התקשורת פונה לבעל הבניין, שמיידע על הרצון של החברה לחבר סיב לבניין. לדיירים  ניתנת אפשרות להביע התנגדות למהלך תוך 30 יום, ואם אין התנגדויות החברה יכולה להתחיל לבצעו. התיקון החדש עוסק במנגנון הסירוב של הדיירים.

https://www.themarker.com/advertising/.premium-1.10286783

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, DareDevil כתב:

יש נכס, יש גם אישור מהבעלים של הנכס, איך אני מתקדם הלאה? אין ועד בית 

לצערי זה don't call us we'll call you אז תצטרך לחכות לנציג שיתלה מודעה או ידפוק בדלת. תוכל לנסות להסתכל המפות הפרישה של החברות השונות. אבל מצד שני ברגע שחברה אחת מגיעה הרבה פעמים השתיים האחרות מגיעות גם הן.

הבית לא משותף? בבתים פרטיים\דו אין בינתיים פרישה כי זה פחות כלכלי להם. (יש בתי דירות שהם לא בתים משותפים אבל אז לבעלים יש נציג שממלא את פונקציית ועד הבית)

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 2 דקות, borsood כתב:

הבית לא משותף? בבתים פרטיים\דו אין בינתיים פרישה כי זה פחות כלכלי להם. (יש בתי דירות שהם לא בתים משותפים אבל אז לבעלים יש נציג שממלא את פונקציית ועד הבית)

הנכס לא בית משותף

אם מדובר בבית משותף, אז אני צריך אישור של הוועד?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

בבית משותף פרטנר וסלקום צריכים אישור של ועד הבית, בזק לא (שאריות של משהו ארכאי מימי טלפון החוגה)

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אחלה אחלה, עזר מאוד

תודה

Ready To Rock
Ready To Rumble

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש ברוך הבא לעתיד 😁

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...