Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פרקתי מערכת מהרכב הישן וצריך להרכיב חדשה לפורסטר. כרגע יש לי ביד Hertz ml-1600 6.5 mid woofer, Morel Supremo Piccolo tweeters, Audison lrx 4.1k, Zapco Studio 500, JL Audio 12W6v2-D4. אני מתכוון בשלב ראשון להחליף רמקולים מקוריים בלי בניות. מגבר/ים חייבים להיות מתחת לספסל אחורי כי אין לי אפשרות להכניס אותם לתא מטען. הבנתי ל- Audison/Zapco לא יהיה שם מספיק מקום. לכן אני מבקש המלצות למגבר או 2 מגברים קטנים יחסית ואיכותיים פלוס DSP. אני מתכוון גם לרכוש סאב (כנראה JL) ולהתקין אותו מתחת לכסא הקדמי. בכוונה לא מדבר בינתיים על המחיר כי רוצה ליראות מה הן אפשרויות. המגברים צריכים להתאם לרמקולים שהזכרתי.

תודה רבה לעונים

פורסם

צריך מידות וזה קצת תכנון באוויר - אבל,

מגברי קלאס D , לא צריך להשתגע, יש כל כך הרבה,

- אני הייתי מרוצה מהHERTZ HDP4 שעכשיו הדגם הוא ML4 מאוד קטן הספק בפועל של 120 רמס ב-4 סוגר לך פינה,

ולהוסיף מונו גם קלאס D, מאותה סדרה, על המגבר 5 ערוצים שלהם אני לא ממליץ מנסיון.

- יש לך מגברים סדרת הHD של JL שהם גם פצצה , HD900/5 נותן לך 100 רמס ל4 ערוצים ב-4 אום ועוד 500 לסאב.

- מוסקוני סדרת הPRO 5/30 פצצה 95 ל2 ערוצים, 185 ל2 ערוצים(וופרים),  660 לסאב.

יש לך אפשרויות יותר זולות של פיונייר וכדומה.

המגוון עצום בעיקרון יש הרבה חברות טובות, קלאס D היום מעולים,

אני מאוד אוהבarc audio Audio system steg mosconi jl zapco helix זה רשימה חלקית של חברות עם מגברים עם מוניטין טוב לדעתי.

יש לך אפשרות גם לאינטגטור שזה מגבר עם DSP בתוכו (עם עוצמות ותוצאות מעולות היום!)

ואז אתה מבצע את החיתוכים מתוכו - אתה ארי אקטיבי אני מניח.

שזה יוצא לך כמעט חצי מהכסף מאשר לקנות מגברים וDSP בנפרד.

בקיצור - תקציב , מדידה, בחירה לאיזה כיוון הולכים (4 ערוצים, 5 ערוצים, DSP עם אינטגרטור וכו')

• אהבתי 2

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 19 שעות, mikyl כתב:

שלום לכולם,

פרקתי מערכת מהרכב הישן וצריך להרכיב חדשה לפורסטר. כרגע יש לי ביד Hertz ml-1600 6.5 mid woofer, Morel Supremo Piccolo tweeters, Audison lrx 4.1k, Zapco Studio 500, JL Audio 12W6v2-D4. אני מתכוון בשלב ראשון להחליף רמקולים מקוריים בלי בניות. מגבר/ים חייבים להיות מתחת לספסל אחורי כי אין לי אפשרות להכניס אותם לתא מטען. הבנתי ל- Audison/Zapco לא יהיה שם מספיק מקום. לכן אני מבקש המלצות למגבר או 2 מגברים קטנים יחסית ואיכותיים פלוס DSP. אני מתכוון גם לרכוש סאב (כנראה JL) ולהתקין אותו מתחת לכסא הקדמי. בכוונה לא מדבר בינתיים על המחיר כי רוצה ליראות מה הן אפשרויות. המגברים צריכים להתאם לרמקולים שהזכרתי.

תודה רבה לעונים

מוזמן להסתכל על מוצר שאני מייבא לדעתי הוא יתן לך מענה  : 
https://www.esxaudio.de/english/quantum-qe80.6-dsp-amplifier.html 
מגבר 6 ערוצים ו DSP המאפשר עיבוד ל8 ערוצים ניתן גם לבצע גישור לערוצים 

לחברי הפורום יש 5 אחוז הנחה על המוצר 

• אהבתי 1
פורסם

תודה!

kalmangar אתה יכול להמליץ על אינטגטורים ספציפיים שיש בהם גם  time alignment? ועד שעלה, רוב הדברים שהזכרת זה הזמנה מחו"ל. מה אחוזי מס היום?

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, mikyl כתב:

תודה!

kalmangar אתה יכול להמליץ על אינטגטורים ספציפיים שיש בהם גם  time alignment? ועד שעלה, רוב הדברים שהזכרת זה הזמנה מחו"ל. מה אחוזי מס היום?

יש לך את הכל בארץ יש יבואנים לכל המותגים, צריך ללכת לחנות ולברר מחירים פשוט.

MOSCONI יש לך טומקאר בהוד השרון נדמה לי זה החנות ראשית ועובדים עם עוד המון חנויות

JL AUDIO זה אותו יבואן של פוקל, אז כל חנות שיש פוקל יש גם JL… שזה בכל חנות בארץ

כנל Hertz בכל חנות בארץ..

ולפי מה שבדקתי יש המון דברים שבארץ יותר זול מחו״ל, שווה לבדוק.

לכל אינטגרטור יש כיווני זמנים זאת תכונה בסיסית מובנת מאליו,

לגבי אינטגרטור היה לי Helix P six שהוא פצצה ויכול להתאים לך אבל לא זול.

יש עוד אופציה  MOSCONI PICO 8/12 שעדיפה מבחינת יחס עלות תועלת בהרבה לדעתי.

פלוס אפשר לגשר זוג ערוצים לוופרים ולקבל עוצמה מכובדת, תכונה שאין בהליקס.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • רעיון טוב! 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

• תוכן חדש...