Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש שההגה סוג של באופן טבעי נוטה שמאלה וזה קצת פוגע בביטחון בנהיגה, יכול להיות שיש צורך בכיוון גלגל הגה?

מה עושים בזה? כמה זה עולה?

פורסם

ההגה שלך לא ממורכז?

במכון פרונט יכוונו לך את ההגה

עלות? כיוון פרונט עולה 150 שקל עד 200, בזמן הזה גם ימרכזו את ההגה

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

המכון פרונט שפתר את הבעיה אצלי, לקח את הרכב לסיבוב, הרגיש את המשיכה בעצמו ומצא את הבעיה

אם הם טוענים שלא צריך כיוון פרונט, קח אותם לנסיעת מבחן

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם
בתאריך 19.9.2021 בשעה 08:03, yairw כתב:

המכון פרונט שפתר את הבעיה אצלי, לקח את הרכב לסיבוב, הרגיש את המשיכה בעצמו ומצא את הבעיה

אם הם טוענים שלא צריך כיוון פרונט, קח אותם לנסיעת מבחן

המכון פרונט אמר שאין צורך בכיוון פרונט, וזאת לאחר העברת צמיגים קדמיים אחורה והחלפת צמיגים חדשים מקדימה, היה נשמע לי קצת מוזר אבל אמרתי אם עסק (שכל האינטרס שלו הוא להרוויח כסף) אומר שאין צורך בכיוון, אולי באמת לא צריך

בתאריך 18.9.2021 בשעה 20:41, לירון .ה. כתב:

ההגה שלך לא ממורכז?

במכון פרונט יכוונו לך את ההגה

עלות? כיוון פרונט עולה 150 שקל עד 200, בזמן הזה גם ימרכזו את ההגה

שהייתי אצלם הם אמרו שהכל טוב ואין צורך בכיוון פרונט

פורסם

אני רחוק מלהיות מומחה בתחום,

אבל ההגיון הטכני שלי אומר שבלי לחבר את האביזרים לגלגלים ולשאול את המחשב אם הכל מאוזן או לא - הכל ניחושים, בטח אם זה היה בלי נהיגת מבחן קודם.

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...