Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

בבעלותי רכב וולוו S60 R Design+ שנת 2015, הרכב אמור לעבור טיפול גדול כולל טיימינג, במוסך החברה מבקשים מחירים יקרים מאוד, האם יש מוסך מתמחה באיזור צפון ברכבי וולוו ?

אשמח לעזרה, 

תודה.

פורסם

במקרה גם אחי שלי יש לו רכב וולבו וגם כן מחפש מוסך מומחה לוולבו באיזור צפון חוץ ממוסך החברה .. על מי הייתם ממליצים או אם בכלל ??

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

זה כנראה נושא בעייתי, גם אני מהאזור עם וולוו, ולא ידוע על מוסך באזור, בטח שלא מומלץ.

מוסך החברה בחיפה איכזב אותי (ורבים אחרים לפי מה שקראתי), גם הבנתי שהוא כבר לא מורשה כעת ונפתח אחד מולו חדש.

אני משלם למומחה שמגיע במיוחד מהמרכז

כבר חתמתי...

פורסם

פגשתי בעלים של וולוו מהעיר שלי ושאלתי היכן מטפל, הוא מדרים עד אהרון ויהושוע בהרצליה והרעיף שווחים, הכי קרוב שמצאתי

כבר חתמתי...

פורסם

מוזר שבכל איזור צפון אין מומחים לוולוו חוץ ממורשה חברה ? מעניין מאוד למה?!

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

מה שמוזר זה שהעיר שלי מוצפת בוולוו, אז החלטתי שכל אחד שאתפוס אשאל היכן מטפל, התוצאה למעלה מהראשון שתפסתי, נראה אם אצליח לתפוס עוד ולשאול אותם.

השני שמצאתי מטפל לבד

כבר חתמתי...

פורסם

בלי להעביר ביקורת על הבחירה שלכם ברכב 🤗 ,גם אני הייתי שם וירדתי מזה כי לטפל בוולו זה סיפור מארץ הסיפורים, הרבה מערכות מחשב ולא הרבה חומר באינטרנט איך לטפל ואיזה תקלות. למשל כיול של נעילת תא מטען מצריך תוכנה מקורית של וולו ולרוב אין במוסכים שהם לא של היבואן וגם שם לא ממש מכירים את הפרוצדורה.

לכן אני ממליץ למצא מוסך לטיפולים שוטפים ולהגיע למומחה או יבואן לדברים היותר רציניים. 

פורסם (נערך)

אני מטפל בהונדה שלי במוסך "ארז",שכיום הוא מוסך מומחה ולא מורשה היבואן-החסרון שלהם- מחירים לא זולים במיוחד בנושא הבלמים וזו הסיבה שהרבה לקוחות מאוכזבים (ראיתי לא מעט לקוחות,שישבו לפני עם יועץ השירות שיוצאים עם חשבונות של 3000+ לטיפול גדול כולל בלמים למשל אם כי עכשיו לאחר ירידת עניין "מורשה היבואן" המחיר מעט נוח יותר.

המורשה החדש ד"א נמצא בדיוק מולו -במקום שהיה את מוסך סוזוקי - אוטו טק.

ברכב יחסית מורכב ועתיר טכנולוגיה/מחשבים כמו וולוו,לא הייתי הולך לטפל במוסך שאין לו לפחות התמחות ברכב הספציפי אבל זה לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...